decoration

ruokailutila / black

6.8.2017 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Mulla oli projektina maalata meidän keittiönpöydän jalat ja mietin myös tuolien kohtaloa.. Täältä löytyy postaus suunnitteluvaiheesta ja siihen liittyvästä pohdinnasta. Olin melko varma, että musta voisi toimia, mutta ensimmäisen kerran kun sudin mustaa, mietin että: ”miksi hemmetissä mä menin pilaamaan kaiken”. :D Ajattelin kuitenkin antaa mahdollisuuden ja toinen maalauskerta tekikin jo ihmeitä. Valitsin maaliksi täysin matan mustan, joka saavuttaa todellisen mattaisen värinsä vasta 2vk kuluessa. Nyt jo kyllä näyttää, että maali on erittäin toimiva ja juuri niin mattainen kuten toivoin.

Vaikka ehdin jo ajatella että koko juttu oli virhe, niin valmiina kaikki kuitenkin loksahti paikalleen ja nyt olen todella tyytyväinen tummiin sävyihin mitkä sointuu paremmin kokonaisuuteen. Pöytään ja tuoleihin tuli myös eritavalla särmää ja varsinkin tuolit kohottivat yllättävän paljon ilmettä.

Saas nähdä mikä projekti meille rantautuu seuraavaksi.. :D Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

Saatiin LOVE taulu ystävältä joka tuli meille ensimmäistä kertaa kunnolla kylään ja vitsit miten merkityksellistä saada kaverin valitsema juliste kehyksineen ja selityksineen siitä miksi se sopii meille. Kiitos Aino! <3

Kommentit (29)

Kyllä vaan ;)

Toi pöytä on kyllä tosi upea!! Meillä myös varmaan samanlainen pirttikalusto keittiössä valkoiseksi maalattuna. Tekisi mieli vaihtaa penkit myös tuoleihin mutta en ole sopivia löytänyt vielä. Myös kokovalkoinen pöytä on vähän tylsä mutta sen maalaus on ollut niin kauhea homma etten taida siihen enää lähteä ihan helpolla :D onko tuo mikrosementtipinta (?) muuten sellainen ettei sitä saa enää hiottua pois?

KIIITOS :)
Joo pinta on mikrosementtiä ja se ei kyllä enää lähde minnekkään :D ollaan tykätty älyttömästi, mutta eipä sitä kyllä poiskaan saisi :D

Kaunis koti teillä ❤️☺️

Kiiitos <3

Arvasin että tästä tulee hyvä, nyt koko tila yhtenäisemmältä :) aivan ihana tuo pöytä!

oi kiitti paljon :) <3

Tuo mattamusta maali on aivan täydellinen! Tosi paljon paremman näköiset tuolit ja pöytä nyt, kuin valkosena! Wau.

Jeeee, kiitos <33

Ihanat! Kun kerroit että maalaat mustaksi niin arvelin että ei hyvää päivää niistä ei tule hyvän näköiset, mutta noihan on aivan I H A N A T ?❤️ sopii just hyvin muiden kalusteiden kanssa… Olen itse pikku hiljaa tullut musta/valkea yhdistelmän faniksi, pitää miettiä jos meille parvekkeelle tuunaisi pirtin kaluston tuolla tavalla??❤️

voi KIIIITOS :) ihana viesti! <3
Joo mäkin pikkuhiljaa innostuin musta/valkoinen yhdistelmästä.. ;)
Kuulostaa hyvältä suunnitelmat :)

Keskeneräistä työtä ei ikinä sais epäillä, upea lopputulos! Mutta eniten ihastuin tohon hyllykköön, mistä se on?

totta, kiitti :)
Se on ostettu kodin1 loppuunmyynneistä ja tuunattu sen jälkeen.. joten ei tuollaisenaan löydy mistään :/

Siis aivan täydellistä!<3 rakastuin vielä enemmän nyt teidän keittiönpöytään ja -tuoleihin:)<3 vau!

hihii, kiiitos <3 :)

teidän pöytä on todella kaunis! (:

Kiiitos tosi paljon :)

U-P-E-A!!! Vitsit miten istuu teille nyt… ihanan näköistä muutenkin❤ kaunista, harkittua ja kodikasta. Ihailen.

Kiitos paljon <333

Musta sopii hyvin :) itse myös pidän samasta väristä

:) kiitos paljon!! Musta on kyllä niin kiva!

Minustakin siitä tuli kyllä ihan todella hieno ja tyylikäs kokonaisuus! Tuo mikrosementtikin passaa mattamustan kanssa täydellisesti ????☺️

Voi ihana kuulla, kiitos <33
Jep, hei totta ;)
Kivaa viikkoa teille sinne <3

Hei! Onpa mukava lukea näitä sisustus ideoita ja niiden toteutuksia! Siksipä kysynkin kun sinulla näyttää olevan silmää sisustukselle niin missä liikkeissä pääkaupunki seudulla kannattaa käydä hakemassa inspiraatiota. Meille on loppu syksystä valmistumassa asunto jonka laittoa odotan jo innolla. Olen Tampereen suunnalta tulossa ystävän luokse Helsinkiin sisustuskauppoja ja kirpputoreja kierteleen viikonlopuksi kuun lopulla! (Myös hyviä lastenvaate kirppari ehdotuksia otetaan vastaan)

hmmm.. :)
Ainakin Cobello, Monday To Sunday, tietty ikea, Stockamnnilla/keskustassa on myös nykyään aika kiva sisustusosasto olisko 5 kerros.. lemppari lastenvaatekirpparit on espoon nella & nuttu ja vekarakirppis kumpulassa. :)
Ihanaa kun pääsee sisustamaan ja laittamaan uutta, nauttikaa, paras osuus <33

Granit ehdottomasti ?ihania juttuja.
Kivan näköistä, valkoisen jälkeen musta antaa kivasti särmää.Meillä vähän sama vaihdos kotona ☺

Kyllä vaan ;)

Vautsi ku tulikin hieno lopputulos, ehkä tartutit nyt tännekin himon maalata oma pöytä…mietin vaan meillä tuota kantta, että minkä ratkaisun siihen keksisi… ?

kiitti :) hehee, nyt vaan suti käteen ;) Ihanaa päivää <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *