fashion

viikko paketissa

8.9.2017 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Tulin juuri töistä keskustaan ja käyn muutamilla asioilla, jonka jälkeen haen tytöt kotiin. Päästään porukalla viikonlopun viettoon ja tiedossa on leppoista yhdessä oloa. Miltä teidän viikonloppu näyttää? <3

Oon nähnyt punaista väriä instassa niin paljon, että on ollut pakko vetäistä itsekin punainen neule päälle nyt jo monena päivänä putkeen. Muuten punaista väriä mulla taitaa löytyä lähinnä muutamasta mekosta. Tämä kuvissa näkyvä neule on tosin Mikon vanha ja se toimii ylipitkänä legginssien kanssa. :) Kerroinkin instan stories puolella punaisesta neuleesta minkä löysin h&m:stä. Pitää kuvata se teille pian, sillä se on ollut päälläni ostohetkestä lähtien. Niin ihanan pehmeä ja herkullisen terävä väri. Mikä punainen buumi onkaan iskenyt reippaasti ennen joulusesonkia. Ainakin tällaiselle joulufanille se sopii oikein hyvin :D.

Nyt asioille, että ehdin ajoissa tarhalle. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

kengät / nike

leggarit / hm

neule / ?

takki / NA-KD / saatu

Kommentit (6)

Voi miten täydellistä! <3 toivottavasti teillä on ihana viikonloppu takana :) Kiva kuulla, mäkin kyllä tykkään <3

Moi :) Tarkoitus olisi viikonloppuna ihan vähän tehdä töitä, mut muuten ihan rentoutumista. Onpa muuten kiva tää sun blogin uusi ulkoasu, uudistukset on välillä ihan piristäviä. Ihanaa viikonloppua sinne <3

Kuulostaa täydelliseltä! Toivottavasti ihana viikonloppu takana :)
Hei mukava kuulla, itsekin kyllä tykkään :)
Mukavaa uutta viikkoa <33

Samoin hyvää viikonloppua ❤️ täällä se menee rauhallisesti kotona :) ei erikoisempia suunnitelmia, blogin uusi ulkoasu on piristävä ?

<3 täydellistä! Heeei kiva kuulla :) mäkin kyllä tykkään!!

Meillä myös viikonloppu leppoisaa yhdessäoloa, ehkä metsäretkeilyä jos sää suosii ?? kivaa viikonloppua ? ps. Blogin uudistukset näyttää muuten oikein kivalta! ?

Voi miten täydellistä! <3 toivottavasti teillä on ihana viikonloppu takana :) Kiva kuulla, mäkin kyllä tykkään <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi