lapset

viikon huipennus

24.2.2018 Teksti: Sara Parikka

Heippa! <3 Viikolla tuntui, että päivät sen kun jatkui ja töiden tekeminen venyi pikkutunneille saakka. Eilen olo oli väsynyt ja painuin pehkuihin kympin maissa. Katsottiin yösyöttö-leffa ja startattiin viikonloppu. Aamulla sain nukkua ja kymmenen tunnin yöunet teki terää. Heti kun heräsin alkoi hiihdon jännitys ja vitsit miten tunteisiin se voikaan mennä, vaikka en ole seurannut Olympialaisia juuri lainkaan. Hieno juttu!

Lähdettiin ennen puoltapäivää retkelle ja suunnattiin jäälle. Varhaisimmat lapsuusmuistoni ovat juuri kyseisestä paikasta ja oli ihanaa viedä tytöt samoihin maisemiin. Ilma oli mitä kaunein ja eväshetki ihana. Tytöt söivät ulkona erittäin reippaasti ja kyllä minustakin kaikki maistuu vaan niin paljon paremmalta ulkona. Meillä oli mukana croissantteja, karjanpiirakoita, banaanikolikoita, Ella´sin smoothieita, keksejä ja lämmintä kaakaota.

Kiitos vielä kovasti kaikille jotka olette kommentoineet edelliseen postaukseen (tämä) ja auttaneet minua lämpimän takin hankinnassa. Kylmät säät ilmeisesti jatkuvat ja näin ollen takki tulisi edelleen tarpeeseen. Eilen aamulla olin niin kohmeessa, että päätin pukea lämpökerraston myös studiokuvauksiin. Mietinkin töistä lähdettyä, että viikon aktiivinen kerrastojen käyttö on saanut minussa aikaan koukuttumista. En itse omista silkkivilla tai ruskovilla kerrastoa, mutta nyt kun töissä olen päässyt näitä käyttämään, niin ymmärrän paljon paremmin sen hypen niiden ympärillä. Uskon, että musta tulee viimeistään kolmekymppisenä villoihin pukeutuja. :D Ja mikäs siinä, first things first! Mielestäni on hauska ajatella miten vuodet ja iän karttuminen vaikuttaa trendeihin ja siihen mitä pitää tärkeänä. Viisi vuotta sitten omistamani tiukat mekot, matalavyötäiset farkut ja napakat yläosat ovat nykyään lähes mahdottomuus laittaa päälle.. :D Luulen, että tulevaisuus tuo villat, kunnolliset ulkohousut, rukkaset ja entistä enemmän mukavuuteen sekä laatuun suuntaavat valinnat. Mutta vastapainona uskon kyllä, että kiinnostus pukeutumiseen ja muotiin säilyy <3.

Nyt meillä porisee Mikon bravuuriruoka stroganoff pannulla ja ilta vietetään lasten kanssa kotosalla. Ihanaa lauantaita! <3Sara

 

Minun vaatteet: 

kengät / Helly Hansen*

housut / Superdry

takki / Helly Hansen*

huivi / h&m

arskat / rayban

pipo / Vaiko*

Tyttöjen kuteet: 

Kengät / kuoma

haalarit / Molo Kids / SKIDI lastenvaatteet*

hanskat / Reima / SKIDI lastenvaatteet*

pipo / Vaiko*

Mikko:

takki / Canada Goose

housut / superdry

kengät / Timberland

pipo / Vaiko*

*saatu