me

viikon parhaat

11.8.2019 Teksti: Sara Parikka

Meidän ensimmäisen arkiviikon parhaat palat. <3 Mukaan on toki mahtunut paljon myös niitä ei kovin hehkeitä hetkiä, mutta pidättäydytään nyt tällä kertaa kohokohdissa. :D Kiinnostaisiko teitä muuten joskus viikon pohjat tyylinen postaus? :D Ihanaa uutta alkavaa viikkoa! <3Sara

Päähieronta / Käytiin siskon kanssa alkuviikosta 1h päähieronnassa, jonka jälkeen minulle suositeltiin uutta hoitokertaa.. Tämä kertoo varmaan jotain mun jumeista ja siitä miten hyvää hieronta teki. Ihanan paljon hierottiin myös kasvojen lihaksia! Oon kertonut Papupata podcastissa, että yksi asia mihin en panosta on kaikenlaiset hoidot. Käyn tosi harvoin missään hoidoissa (paitsi kiropraktikolla) vaikka varmasti tekisi super hyvää!

Aamiainen ja vapaa-ilta Mikon kanssa / Arki mahdollistaa vapaita hetkiä meille vanhemmille ja se tuntuu välillä niin kivalta. Tällä viikolla tytöt oli vielä Mummalassa yökylässä ihan muuten vaan. :)

Päiväkoti ja viskari / Matilda ja Mimosa ovat olleet niin iloisia päiväkodista, kavereista ja leikeistä. Matilda siirtyi isompien ryhmään ja vaikka jännitys oli kova, niin kaikki mennyt enemmän kuin paremmin.

Kehonhuolto / Käyn edelleen crossfitissä, mutta nyt olen innostunut salin kehonhuoltotunnista. Aivan ihanaa avata, venytellä ja hoitaa lihaksia. Pyrin käymään tällaisella tunnilla kerran viikossa.

Tontti / Meidän tontilla on valettu tällä viikolla perustukset! Woop Woop!

Porvoo & Meat District / Käytiin kaverin kanssa lauantaina Porvoossa. Kierreltiin vanhassa kaupungissa, putiikeissa ja mentiin Meat Districtin terassille syömään. Miksi en ole käynyt siellä aiemmin? Saatiin mielettömän hyvää palvelua ja ruoka oli 6/5. Nyt löytyi kyllä uusi lemppari rafla Porvoosta.

Metsäretki / Tänään aamulla satoi vettä, mutta päätettiin lähteä koko porukka ulos metsäretkelle. Ilma oli ihanan raikas ja sade antoi ihan omanlaisen fiilikseen retkelle. Bongailtiin ötököitä ja mustikoita. Postauksen kuvat ovat aamun retkeltä <3!

Anoppilan perunat ja porkkanat / Tänään saatiin herkutella oman maan perunoita ja porkkanoita. Miten hyviä! Saatiin niitä vielä iso kasa kotiin mukaan, joten ei tarvitse pohtia ruokia seuraaville päiville. :)

Lue myös

Suosittelemme