kuulumiset

pe-su

25.11.2018 Teksti: Sara Parikka

Perjantai / Aamusta mentiin Finnlamelli:lle käymään ja sieltä ajoin Mikon töihin. Itse tulin kotiin laittautumaan pikkujouluja varten ja samalla kuvasin muutaman kamppiksen. Tähän vuoden aikaan joutuu kyllä keksimään kommervenkkejä, kun valo ei riitä millään. Hain tytöt kolmen aikaan päiväkodista ja tultiin kotiin pakkamaan yökyläkamppeet ja syötiin päivällinen. Vein pienet äidilleni yökylään ja lähdin pikkujouluihin.. Siellä sitten vierähtikin ilta pikkutunneille saakka.

Lauantai / Herättiin ennen kymppiä ja lähdettiin hakemaan tytöt kotiin. Matkalla takaisin käytiin hesessä. Siis apua, söin aamupalaksi hamppariaterian. :D Mulla tekee harvoin mieli ”roskaruokaa”, mutta välillä se on kyllä niin kohdillaan. Käytiin ulkoilemassa ja sen jälkeen otettiin päikkärit.. Tai tytöt taisi katsoa elokuvaa samalla, kun torkuin sohvalla :D. Alkuillasta käytiin kaupassa, tehtiin ruokaa, saatiin siskon perhe meille ja katsottiin putousta. Leivottiin myös ensimmäiset tortut ja tytöt oli iloisia kun pääsivät itse hommiin. :)

Sunnuntai / Heräsin tyttöjen kanssa kasin maissa ja leikittiin hetki yläkerrassa. Ennen kymppiä tehtiin iso aamupala ja syötiin kaikki yhdessä. Käytiin pienellä kävelyllä ja tultiin kotiin laittamaan vaatteet valmiiksi. Lähdin puolen päivän aikaan keskustaan kaveria moikkaamaan ja mentiin Story-ravintolaan syömään. Sen jälkeen pyörittiin hetki kaupoilla ja lähdin kotia kohti. Illalla leivottiin piparkakkutaloa, käytiin saunassa ja katsottiin tietty TTK finaalia.