loma

viikonloppu kuvina

18.3.2019 Teksti: Sara Parikka

*laivaristeily maksettu lahjakortilla, joka saatu ANNA / Silja Line

Moi! <3 Vitsit miten levännyt olen viikonlopun jäljiltä. Olin laivareissulla Tukholmassa ystäväni kanssa ja ANNAlta saatu (vuoden paras blogi) lahjakortti ei olisi voinut kulua paremmin. Kaverini huikkaili jo aiemmin viikolla, että otetaan sitten ihanat löhövaatteet ja rentoudutaan. Niin me kyllä tehtiinkin! :D Vietettiin aikaa hytissä, herkuteltiin, puhuttiin tosi monista asioista ja nautittiin tietty Tukholmasta. Nukuttiin molempina öinä 10h yöunet ja se teki kyllä niin hyvää. Ihan uudella energialla tähän viikkoon!

Tukholmassa halusin käydä muutamassa kaupassa, mutta en oikeastaan löytänyt mitään itselleni. Nykyään en osta mitään ihan kivaa, vaan pyrin ostamaan vain harkittuja ja toivottuja kappaleita. Keväällä haluan taas suunnatta entistä enemmän kirppareille sekä second hand liikkeisiin. Voisin postailla aiheesta enemmän, kun olen käynyt vierailemassa eri paikoissa. Laittakaa ihmeessä kommenttia, jos on hyviä vinkkejä! :)

Tämä viikko on kivan rauhallinen ja ehdin edistää montaa juoksevaa työasiaa. Odotan kevättä malttamattomana ja sitä varten tekisi mieli tehdä kotona kaikenlaista pientä muutosta. Ainakin käyn taas ison määrän kaappeja läpi ja karsin tavaraa. Tyttöjen alakerran huonetta ollaan säännöllisesti siivottu, mutta yläkerran makkariin on kasaantunut kaikenlaista. Tulee olemaan niin helpottavaa saada joskus varasto! :D Haaveena on merkitä kaikki tavarat tarkasti ja varastoida järkevästi. Hahahhaa, voin vaan kuvitella miltä todellisuus tulee näyttämään. Ainakin tahtotila siistiin varastoon on kova! :)

Nyt kahvia, koneella näpyttelyä ja yhden kamppiksen kuvaukset. Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

 

Lue myös

Suosittelemme