koti

viikonlopun viettoon mars

17.8.2018 Teksti: Sara Parikka

Hellurei! Meillä on ihana viikonloppu edessä. Mennään nimittäin mökille koko Mikon perheen voimin. Tuntuu, että kesä saisi jatkoa, kun viikonloppusuunnitelmat irrottavat niin konkreettisesti arjesta. Sain myös kaikki perjantai päivän työt sudittua edestä pois, joten heti aamusta aloitin rentoilun. :) Nämä alla näkyvät kuvat on muuten otettu meidän yläterassilta, jonne ollaan muutaman kerran tehty piknik iltasella. Tytöt ovat kyllä ihan samanlaisia kun minä pienenä siinä mielessä, että he tykkää retkeillä ihan vaikka omassa kotona. :D Tosi usein rakennetaan maja, tehdään piknik lattialle tai mennään leikkimään johonkin sellaiseen paikkaan missä ei normisti olla, kuten yläterassi, makkari, portaiden alla tms. :)

Heii asiasta toiseen, teistä varmasti moni tietää, että tykkään kuunnella podcasteja. Mutta niiden lisäksi oon innostunut äänikirjoista uudemman kerran.

Kuunteluun menevät ainakin (otan myös vinkkejä vastaan ;)!) nämä :

  • Veitola / Maria Veitola
  • Idiootit ympärilläni / Thomas Erikson
  • Aki Hintsa – Voittamisen anatomia (tätä aloitin lukemaan keväällä, mutta en ole päässyt yli puoli välin, joten jatkan kuuntelemalla) / Oskari Saari

 

  • Mielikuvituspoikaystävä / Henriikka Rönkkönen
  • Tunne lukkosi / Kimmo Takanen
Nyt kahvia, aamupala ja pakkailua. Ihanaa viikonloppua! <3Sara