decoration

Voimistelutuotteet kotona *

8.1.2017 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Sain ilokseni tehdä yhteistyötä Suomen Voimistelutuotteen kanssa. Olin ajatellut, että uuteen kotiin haluasin tytöille puolapuut sekä voimistelurenkaat, joten tämä yhteistyö ei voisi olla mieluisampi. Tiesin heti, että niemomaan nämä kaksi (renkaat + puolapuut) voimistelutuotetta tahtoisin lapsilleni, mutta sen tarkempaa tietoa tuotteista minulla ei ollut. Heti ensi silmäyksellä tuli ainakin selväksi se, että sijoittamisen suhteen ei tulisi ongelmia, sillä voimistelutuotteet saa äärettömän helposti mätsättyä mihin tahansa sisustukseen! (Ihania inspiskuvia Suomen Voimistelutuote sivuilla)

Valitsimme valkoiset puolapuut vakio leveydellä (70cm), niitä löytyy myös 60cm ja 80cm. Otettiin puolapuut leuanvetoulokkeella (voi ottaa myös suorana), koska ajattelimme että tällöin mekin voisimme kätevästi urheille puolapuissa. Matildan ilme oli niin kirkas, kun puolapuut oli asennettu tyttöjen leikkihuoneeseen. Hän hikui ”Kiiiiitos isi”.. :) Kiipeilytaitoja hän on nyt esitellyt lähes kaikille kyläilijöille. Yllätyin siitä, että Matilda ei ole yrittänyt leikkiä puolapuissa yhtään. Hän kiipeää ja laskeutuu aina keskittyneesti. Jotenkin olin varautunut siihen, että meno menee heti hurjaksi ja tästä syystä pidetäänkin puolapuiden alla patjaa.

Puiset voimistelurenkaat valittiin lasten tarpeiden mukaan. Alle 5-vuotiaille suositellaan lasten kokoa ja vanhemmille sitten aikuisten kokoa. Me valkattiin lasten koko ja päivitetään ne sitten kun tytöt kasvaa. Rengasvärivaihtoehdot ovat puuvalmis, valkoinen, musta ja pähkinä. Hihnoja löytyy mustana sekä valkoisena ja hihnamalleja ovat perus sekä Delux. Tykkäsin kovasti perushihnan ulkonäöstä, mutta pääsyimme kuitenkin Delux-malliin koska se on kuulemma käyttömukavuudeltaan tykätympi. Me ollaan Mikon kanssa mietitty, että kesällä laitetaan meille omat renkaat ulos. Ollaan ihailtu Matildan renkaissa leikkimistä ja mietitty miten paljon olisimme itse nauttineet lapsena, jos olisi ollut tuollaiset renkaat. Renkaat on kiinnitetty tyttöjen huoneen oviaukkoon leuanvetotankoon, joka toimii muuten ihanasti mun selkäkipujen avaajana puolapuiden ohella.

Suomen Voimistelutuotteen tuotteet ovat kaikki kotimaisia ja heidän sivuillaan kerrottu tarina aiheutti itsellä kylmiäväreitä. Ei voi muuta kuin arvostaa yritystä, jotka toimii kunnianhimolla, kotimaassa, ekologisuutta ja laatua ajatellen. Kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa heidän ”miksi me” kirjoitus. :) Nettisivuilla on myös todella hyviä kuvia, niin että asiakas tietää varmasti mitä on tilaamassa. Tämä on ainakin itselle tärkeä pointti! Toki myös myymälässä (Tampereen Lempäälä) voi käydä tutustumassa tuotteisiin.

En oikein osaa sanoa mitään huonoa puolta näistä tuotteista. Toki kannattaa miettiä mihin puolapuut kiinnittää ja katsoa, että saa ne lujasti kiinni. Meillä koko perhe on viihtynyt voimistelutuotteiden parissa ja kaikki vieraamme ovat niitä ihailleet. Taitaa olla, että muutamaan tuttavaperheeseen on tulossa puolapuut ja renkaat. :) Ihanaa! Meillä minit on ainakin niin vilkkaita ja aktiivisia, että tällaiset tuotteet kotona on ihan parasta! Saas nähdä mitä me keksitään kesällä pihalle + kattoterassille meidän ja lasten iloksi.. Ja heeei vielä se täytyy mainita, että voimistelutuotteiden hinta ei päätä huimaa varsinkin kun ajatellaan kuinka pitkäikäiset ne ovat (voimistelurenkaat 79,90€, puolapuut alk. 259,90). Täältä pääset tutustumaan ihaniin & inspiroiviin Suomen Voimistelutuote sivuihin.

Hei ihanaa sunnuntai päivää, täällä pakataan kuumeisesti :)! <3Sara

*yhteistyössä Suomen Voimistelutuote

Lue myös

Suosittelemme