Yleinen

week

25.1.2016 Teksti: Sara Parikka

Moi! Meillä on aikamoinen hulina viikonloppu takana. Paljon läheisten tapaamisia ja sovittuja juttuja. Matilda oli ihan elementissään, kun vilskettä riitti. :)

Tässä puhelimen kuvia viime viikolta. Sisko vinkkasi hyvästä vaniljavanukkaasta ja sitä oonkin nyt syönyt aamupalaksi useampana aamuna. Sulatan suomalaisia marjoja joukkoon ja päälle vielä runsas kasa Mikon tekemää mysliä. Maha pysyy pitkään täytenä!

Instassa vastaan tuli kuva synttärikakuista ja nappasin heti kuvan itselle muistiin. Lähinnä ihastuin ideaan jossa kaksi kakkua on ulkonäöltään vähän eri näköiset. Mulla on ristiäiskakku vielä hakusessa ja oon ajatellut tekeväni kaksi pyöreää kakkua. Onko kellään hyvää kakkuvinkkiä?

Viime viikolla ulkoiltiin vielä hyytävässä säässä. Matilda oli lyhkäsiä aikoja ulkona ja kaipaili kovasti puistoon. Tällä viikolla päästään onneksi purkamaan energiaa kunnolla myös ulkosalle. Muuten täällä startataan viimeistä lomaviikkoa koko porukalla ja tarkoituksena on touhuta mahdollisimman paljon yhdessä. Ihanaa alkanutta viikkoa! <3Sara

IMG_8443

IMG_8453

IMG_8455

IMG_8459

IMG_8517

IMG_8523

IMG_8544

IMG_8566

IMG_8571