Ihmiset ja suhteet 4.11.2011

Aikuisten lelut – Lue, mitkä ovat suomalaisten suosituimmat seksilelut!

Teksti: Anna.fi

Ellit otti selvää seksivälineviidakosta ja tiedusteli Sincityn myyntivastaava Anne Keräseltä ja Kaalimadon markkinointipäällikkö Teemu Järviseltä, mitkä lelut ovat suomalaisten suosikkeja. Poimi näistä vinkkejä omiin leikkeihisi ja uppoudu kokeilemaan kotona, mikä sinut saa lentoon. Jutun lopussa voit käydä jakamassa omat kokemuksesi!

Aikuisten lelut – Mitkä ovat suomalaisten suosituimmat seksilelut?

Oletko sinä kokeillut seksileluja? Tai oletko jo koeajanut suomalaisten suosikit, Minipupuliinin ja Kaalimato G4:n?

Monet suomalaiset ovat, sillä seksilelujen käyttö niin pariskuntien kuin omatoimistenkin osalta on entistä tavanomaisempaa. Välineiden ympärillä ei leiju enää pientä paheellisuuden auraa, vaan niistä on tullut sallittua lisäpiristettä makuukamariin. Kun takavuosina nuoret tytöt hihittelivät jättitekopenikselle polttareissa, niin tänä päivänä hyvistä välineistä vaihdetaan vinkkejä jopa kahvipöydässä. Aikuisten leluja saa käyttää eikä käyttöä tarvitse nolostella. Välineiden kirjokin on laajentunut huomattavasti ja laatu parantunut.

Millä Suomi leikkii?

Seksilelumieltymykset vaihtelevat jonkin verran eri kulttuureiden välillä. Suomalaiset suosivat veikeitä, hymyileviä, iloisia hahmoja, joita jo katsellessa tulee hyvälle tuulelle. Sitä vastoin esimerkiksi saksalaiset ja keskieurooppalaiset pitävät usein enemmän mustista ja ihonvärisistä välineistä, vaikkapa realistisista, isoista ja suonikkaista vibraattoreista.

– Yleisesti ottaen suomalaisten erityisiä seksilelusuosikkeja ovat laadukkaat silikoniset ja ladattavat vibraattorit. Muotoilussa valttia ovat joko pyöreät pehmeät muodot tai veikeät eläinhahmot. Pinkki on värinä ylitse muiden!, kertoo Sincityn Anne hymyillen.

– Meilläkin erilaiset sauvat ovat erittäin suosittuja. Näiden lisäksi seksialusasut ovat olleet tämän vuoden suuri menestys. Asiakkaiden perusmieltymykset ovat pysyneet melko samanlaisina, mutta alan tuotekehittelyn ansiosta nousee aika ajoin uusiakin suosikkeja, Kaalimadon Teemu kertoo.

– Vielä viisi vuotta sitten seksiliikkeiden tärkein myyntiartikkeli oli elokuvat ja lelu-uutuuksia tuli harvakseltaan. Nykyään uutuuksia tulee kokoajan ja suosikit vaihtuvat kuukausittain. Klassikot ovat kyllä säilyttäneet asemansa, Anne jatkaa.

– Asujen myynti on kasvanut hurjasti viime vuosina. Seksikäs olo lähtee jo päällysvaatteiden alta ja kauneus on kulkenut iholle asti, Teemu lisää.

Aikuisten lelut – Katso, mitkä ovat suomalaisten suosituimmat seksilelut!

Lelukauppaan mars!

Sekä Kaalimadosta että Sincitystä kerrotaan, että tyypillistä asiakasta on lähestulkoon mahdotonta nimetä. He ovat niin miehiä kuin naisiakin, iältään kaikkea 18-80 vuoden väliltä. Pariskuntia käy siinä kuin sinkkujakin.

– Asiakkaamme ovat ihan samaa joukkoa, joihin törmäät vaikka lähikaupan kassalla, Teemu toteaa.

Kaalimadossa on huomattu, että yhä useampi pariskunta ostaa seksileluja parisuhteen piristykseksi. Seksivälineet nähdään nykyään parisuhteenkin lisäpiristeenä, eikä sen uhkana. Seksivälineiden arkipäiväistyminen ja leviäminen markettien hyllyille herättää asiantuntijoissa monenlaisia ajatuksia.

– Seksi on elämänilon lähde ja kuuluu kaikille. Seksivälineiden hankinnassa kannattaa kuitenkin kääntyä asiantuntijan puoleen, ainakin ensimmäisillä ostokerroilla. Alan liikkeissä osataan kartoittaa asiakkaan tarpeet ja suositella oikeanlaista tuotetta. Me esimerkiksi suosittelemme ensimmäiseksi välineeksi pehmeää ja pientä sekä muistutamme myös, että välineiden kanssa täytyy muistaa käyttää aina liukuvoidetta, Sincityn Anne kertoo.

– On upeaa, että asiassa on vapauduttu ja välineistä on tullut luonnollinen osa tervettä seksielämää. Hienoa on sekin, että kynnys niiden kokeiluun on madaltunut. Toisaalta arkipäiväistyminen on tosiaan mennyt jo siihen pisteeseen, että välineisiin törmää jo ruokakaupassa. Ei pienessä mystiikassa mitään pahaa olisi, Teemu Kaalimadosta muotoilee.

Sekä Sincitystä että Kaalimadosta kehoitetaan ihmisiä rohkeasti tutustumaan välineisiin ja kyselemään neuvoja. Suomalaisten suosikeista voi poimia itseään eniten sykähdyttävät ja antautua kokeilun huumaan…

Lue lisää:
Sincity
Kaalimato

Mikä on sinun seksilelusuosikkisi? Miten toteutat parhaat leikit?

Sini

Kommentit (19)

Veikkaan, että jos Suomessa olisi saatavilla, suosituin olisi ns. magic massager -lelu. Se on niin iso hieromasauva, että se on varmaan alunperin tarkoitettu olkapäiden hierontaan ja toimii verkkovirralla. Jostain syystä niitä ei vaan saa Suomesta millään. Ehkä pitäisi perustaa oma lelukauppa.
00

Kaalimato on kova 🙂 Ihan vaan vaikka pieneen alkulämmittelyyn. Kannattaa vähän vertailla mistä noitaa ostaa. Saa meinaan edullisesti internetistä ilman häpeilyä limaisen seksikaupan kassalla kts. vertailu http://www.seksikaupat.org/
Kehtaa tälläinen hennompi naisihminenkin ostaa meille vähän piristystä 🙂
00

Eiköhän suostuimmat ole dildot juurikin. Parisuhdeleikkeihin olisi kiva saava vähän enemmän vaihtelua. Katselin http://www.seksilelu.org/ :n vertailusta, että onhan kaupoissa vaikka mitä mitä voisi kokeilla mieheni kanssa 🙂
00

Itselle parhaiten sopivimmat [u][b][url=http://aikuisviihdekeskus.com/seksilelut-seksivalineet-fuck-me-silly/]seksilelut[/url][/b][/u] löytää vain testaamalla, ja mikäs sen jännittävämpää kuin tutkimusmatka omaan seksuaalisuuteen.
00

On kyllä mukava, että ikä ei rajota aikuisten lelujen käyttöä. Saadaan tänne Suomeenkin enemmän seksilelujen käyttäjiä
00

Vaimollani on leluina Vibrating Gourd -masturbointilaite ja tavallinen jellykuminen dildo. Niitä hän on tarvitessaan käyttänyt yksinäisten öidensä ilona, kun olen ollut usein työmatkoilla. Niiden aikana minä taas olen tyydyttänyt itseni hotellissa nukkumaan ruvetessani Passion Pillow -tekopimpillä. Noita välineitä olemme toisinaan käyttäneet myös yhteisissä sänkypuuhissamme. Näin on elämä maistunut hyvältä eikä meidän ole tarvinnut käydä vieraissa eikä elää puutteessa.
00

Itsekin olen ihmeelliseltä huoneelta hankkinut leluni. Erityisesti geishakuulat ovat piristäneet mieheni kanssa meininkiä makuuhuoneen puolella ;). Jos joku ei satu tietämään kyseistä kauppaa, nimessä on linkki sinne, heillä on yleensä tarjouksessa laajasti eri tuotteita!
00

Jännä ettei tuossa listalla ollut yhtään dildoa, kun luulis että ne on suosituimpia, sekä suhteessa että sinkuilla. Niitähän voi käyttää myös miehet keskenään. Ja sit luulis että sellaiset pariskuntakiihottimet on suosittuja. Toisaalta tuo juttu on jo jonkun vuoden vanha, että onhan nuo suosituimmat voinu muuttua jo aika lailla, kun ala kehittyy ja seksilelujen käyttö on varmasti tuosta laajentunut todella paljon!
https://leikkisaa.wordpress.com/2016/04/07/seksileluja-netista/
00

Seksileluisssahan kehitys on ollut aivan huikeata. Itse olen ostanut tuotteita, jotka ovat tarkoitettu nimenomaan pariskunnille. Penisrenkaat ovat sitä peruskauraa mutta on niitä ihan pariskuntien vibraattoreitakin, jotka myös asettuvat oikeisiin paikkoihin tai sitten ihan vaan väliin. Itse olen löytänyt kivoja pariksunnille tarkoitettuja leluja lelulaatikko.com. Yksi mistä molemmat hyötyivät, oli lapsen saamisen jälkeen tuo lantionpohjan lihasten vahvistamiseen tarkoitetut tuotteet. Noihin saa nykyään älyä mukaan ja yhdistettyä tuotteen hallintaa älypuhelimiin. Hauskaahan noilla on peuhata, ei paljon vieraat kiinnosta…….
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi