sopivasti ihana

9 helppoa ja nopeaa kikkaa virkistää ilmettä

Teksti: Riikka Väänänen
Kestävimmät ja luonnollisimmat pidennykset ovat hyvin lähellä omien ripsiesi mittaa.

Kirjoitin joskus jutun Elle-lehteen otsikolla ”Piilota juhlaväsymys”. Olen saattanut jopa siteerata sitä joskus tässä blogissanikin. Nyt ei ole tarvetta piilottaa juhlaväsymystä, vaikka pikkujouluaika onkin, mutta väsymys on selvästi nähtävissä silti. Riikka on nimittäin vähän väsynyt ja se näkyy naamasta. Marraskuun pimeys ei juuri auta asiaa, mutta en silti aio puhua valokynästä.

Tässä 9 hyvin yksinkertaista ja nopeaa kikkaa virkistää ilmettä:

1 Mitä ihonhoitoon tulee (Ja kyllä, ihonhoito kuuluu olennaisena osana väsymyksen piiloleikkiin), olen kosteusvoiteiden ja SILMÄLAPPUNAAMIOIDEN suurkuluttaja. Mikään ei laske silmäpusseja raikasta ihoa niin hyvin kuin jääkaapissa viilenneet naamiolaput. Olen sanonut sen usein ja sanon taas. Helppo kikka, joka toimii. Varmasti.

2 KOSTEUSVOIDE taas on niin järisyttävän simppeli keino silottaa ihoa, että se melkein naurattaa. Mitä kosteampi iho, sitä ”täyteläisempi se on” eli vähän kuin vedellä täytetty ilmapallo tai lasissa liotettu luumu.

3 Käytän hyvin harvoin ihomeikkiä koko naamalleni, mutta taputtelen lähes päivittäin Makethemake-brändin nestemäistä HIGHLIGHTER ainakin silmien sisänurkkiin. Jos oikein innostun tai minulla on tärkeä meno (onko niitä vielä?), taputtelen valoa myös nenänvarteen, kulmaluiden alle, poskiluun yläreunaan ja amorinkaareen. Maltillisesti. Eihän tässä mitään kardashianeita olla. Nestemäinen highlighter antaa muuten puuterimaista hienovaraisempaa valoa ja istuu nätisti myös paljaalle, meikittömälle iholle.

4 Minulla on jo vuosia ollut maltillisen mittaiset  RIPSIENPIDENNYKSET. Mikään muu keino ei takaa yhtä virkeän näköistä aamunaamaa. Jos ripsienpidennykset eivät tule sinulle kuuloonkaan ja vihaat valuvia maskaroita, kokeile esimerkiksi ripsien kestovärjäystä ja -taivutusta (tulos kestää noin 8–10 vkoa).

5 KULMAT värjään Eyluren KESTOVÄRILLÄ jopa parin viikon välein ja lähes mustiksi (pidän tummista kulmista).

6 Harjaan joka aamu kulmakarvat KULMAGEELILLÄ  ylöspäin, koska aika lailla kaikki, mikä on suunnattu ylös, tekee ilmeestä heti vähän virkeämmän.

7 Jos olen oikein harmaa, suihkutan kasvoilleni St.Tropezin kosteuttavaa ITSERUSKETTAVAA KASVOSUIHKETTA. Kosteus tekee ihosta raikkaamman  ja suihkeen antama maltillinen väri ihosta heti vähän ”terveemmän” näköisen.

8 PUNAINEN HUULIPUNA on takuuvarma kikka, jota käytän lähes päivittäin. Nykyään mattaisen sijaan mieluummin kiiltopunaa tai voidemaista, koska ne saavat huulet näyttämään vähän luonnollista kokoaan pulleammilta.

9 Toisinaan sudin poskilleni vielä pirteän PINKKIÄ POSKIPUNAA. Sellaista joka näyttää enemmänkin terveeltä rusotukselta kuin 1980-luvun vauhtiviivoilta. Usein käytän siinäkin puuterimaisen sijaan voidemaista, esim. Lancômen Idôle Blushia, koska punaan suoraan meikittömälle iholle ja siihen tarkoitukseen voidemainen sopii puuteria paremmin.

 

 

 

 

Lue myös

X