Sopivasti ihana

Helsingin parhaat – näihin ammattilaisiin luotan

Teksti:
Riikka Väänänen

Ihmisen ikävä kampaajan luo.

Nyt kun tämä koronakurimus kurittaa terveyttä, perheitä, päätä ja etenkin pienyrittäjiä, ajattelin listata teille omat suosikkini Stadin kaunistajista. Näihin ammattilaisiin luotan. Valitettavasti lista vain Helsingistä, koska nämä ovat tosiaan henkilökohtaisia suosikkejani.

Paras hiustenvärjääjä

Rami Luusua A.K.A. Luovasta on värjännyt hiuksiani jo vuosia. Tutustuin aikanaan Ramiin eräällä lehdistömatkalla, jossa hän oli Wellan kansainvälisenä värikouluttajana. Olemme käyneet Ramin kanssa värit läpi lähes mustasta melkein platinaan, pituudet lyhyestä polkasta lapaluiden yli ulottuvaan surffitukkaan. Nyt Rami joutuu tosin enää vain harmaiden maastoutushommiin ja käymme jatkuvaa kinaa siitä, kuinka monta senttiä Rami saa pituudesta saksia. Joka tapauksessa, jos haluat täydellisen värin, varaa aika Ramille (jos hänen kalenterissaan on tilaa). Ramin erinomaisuudesta lisää mm. Raidat ovat paras ratkaisu harmaiden hiusten piilottamisessa -postauksessa.

Parhaat ripset

Maija Bella Pelosta on yhtä aikaa sekä terapeutti että ripsiteknikko. Luotan täysin Maijan ammattitaitoon valita juuri sopivat räpsyt kulloiseenkin tilanteeseen ja ripsien kuntoon. Olen kokeillut useita ripsiteknikoita ja merkkejä. Maija ja X-treme Lashes ovat parhaat. Ja kun Maijan ”sohvalta” lähtee, on mieli yhtä kepeä kuin ripset kauniit. Voit lukea lisää Maijan ripsistä esimerkiksi tästä postauksesta: Mitä eroa on klassisilla ripsienpiedennyksillä ja volyymiripsillä?

Parhaat kulmat

Suvi Tiilikainen Velvet Töölöstä teki minulle hiljattain kulmat microblading-tekniikalla. Kerron siitä tarkemmin myöhemmässä postauksessa. Voin kuitenkin sanoa, että minulla ei ole ikinä ollut näin kauniita kulmia. Suvi on myös meikkitaiteilija ja hän on meikannut kulmia vuosia. Ja se näkyy tuloksessa. Kiitos Suvin tekemien kulmien ja Maijan ripsien, voin jopa aamuisin katsoa peiliin ilman irvistelyä ja tarpeen vaatiessa lähteä lenkille tai jopa treffeille ilman meikin ripaustakaan.

Tämä kuva on kaksi päivää microbleidauksen jälkeen. Kulmat vaalenevat luonnollisiksi noin viikossa. Pahoittelut kuvan värin laadusta.

Parhaat huulet

Reija Lommi Rebel Helsingistä tekee ehdottomasti kauneimmat ja luonnollisimmat huulet! Reija käyttää niin kutsuttua pariisilaistekniikkaa, josta kerroin postauksessani Sopusuhtaiset huulet täyteaineella. Siinä täyteainetta ei ruiskuteta huultenrajaan, kuten yleensä, vaan huuleen. Tekniikan nimitys tulee siitä, että pariisittaret  haluavat vain hienovaraista täyteläisyyttä huulillensa, ja tällä tekniikalla se onnistuu ilman törröhuuliefektiä.

Ja orvokkina kakun päälle: kauneimmat kukat

Eerikinkadun CH Barck -kukkakauppa! Olen saanut sieltä kauneimmat kimppuni vielä silloin, kun entinen poikakaverini toi niitä minulle joka perjantai. Nykyään haen kukkani itse, mutta käyn edelleen samassa kukkakaupassa. Kukkavalikoima on runsas, kimput ovat aina silmiä hivelevän kauniita, kukat ovat laadukkaita (kestävät) ja ne pakataan niin kauniisti, että tekee suorastaan pahaa purkaa paketti ja laittaa kukat maljakkoon.

Ihanaa alkavaa viikonloppua! Nyt on kuitenkin jo huhtikuu! Eli valoa kohti.

 

 

X