Sopivasti ihana

Kaikkien aikojen parhaat – Minun 10 luottotuotettani

Teksti:
Riikka Väänänen

Joka vuosi lähes jokaisessa naistenlehdessä valitaan vuoden parhaat. Ne ovat poikkeuksetta sen vuoden uutuuksia. Silti usein vanhassa vain on vara parempi. Tässä minun luottotuotteeni. Suurin osa on kauneustoimittajavuosieni varrella löydettyjä klassikoita, mutta joukossa myös pari uutta yllättäjää.

Paras ihomeikki

Tämä on ainainen suosikkini. Millään muulla ei tule yhtä luonnollisen näköistä ihoa. Samalla kun se tasoittaa ihon sävyä, se myös suojaa auringolta ja hoitaa ihoa.

Paras pohjustustuote

Saman brändin uusi primer on vertaansa vailla. Se tekee ihosta raikkaan ja kostean sekä tasoittaa pohjan ihomeikkiä varten.

Paras poskipuna

Voidemaisista poskipunista suosikkini on Lancômen Idôle Blush, mutta tämä puuterimainen puna on kulkenut meikkipussissani jo vuosia. Sillä saa raikkaan ja luonnollisen punauksen (helposti) 1980-luvun pelleviirujen sijaan. Sävy Rose Initiale.

Paras huulipuna

Se, joka ei ole vielä kokeillut tätä punaa, on jäänyt paljosta paitsi. Sävy on tietenkin Ruby Woo.

Paras ripsiväri

Maskara, joka tekee kaiken, ei varise, tahraa, mutta lähtee helposti pois.

Parhaat pinsetit

Ilman näitä kahta muistuttaisin pitkäkarvaista mäyräkoiraa, kuten aikaan Oliviassa kerroin ja Imagessa minua sittemmin siteerattiin.

Paras seerumi

Kerrankin uutuus, joka tärisyttää jopa tällaisen pitkän linjan kauneustoimittajan maailmaa. Kosteussuihkeen tapaan käytettävä seerumi imeytyy heti ja sen ihoa aktivoivan vaikutuksen huomaa ihan oikeasti.

Paras herättäjä

Mitkä tahansa silmänaamiolaput ovat lottovoitto jokaiselle silmäpussejaan harmitteleville. Minulla on näitä aina jääkaapissa. Hinta-laatu-suhde on loistava ja ne todella laskevat turvotusta silminnähden.

Paras vartalovoide

Viime vuoden alussa kutisin kaulasta nilkkoihin asti, eikkä mikään voide riittänyt pehmentämään kuivaa ihoani. Paitsi tämä. Sitä paitsi se tuoksuu taivaalliselta.

Paras hiustuote

Vaahto, joka hoitaa, suojaa ja tuuheuttaa. Ainoa muotoilutuote, jota käytän.

Lue myös:

Minusta tuli vanha – Pitäisikö mennä hoitoon?

X