sopivasti ihana

Koronapäiväkirja osa 7 – suomalaisen tyväri

Teksti: Riikka Väänänen
Ihmisen ikävä kampaajan luo.

Näin pari päivää sitten entistä kollegaani. Pidimme sen suositellun kahden metrin etäisyyden, mutta olimme aika lailla samalla aaltopituudella heti metreistä huolimatta.  Korona. Asia, joka saa jopa suomalaiset smalltalkkaamaan.

Puhuimme taloudesta, terveydestä, yksinäisyydestä ja kaikesta koronaan syvällisemmin liittyvästä. Ja sitten kauneudesta. Sanoin, että on hiukan vaikeaa kirjoittaa kauneudesta tällaisena aikana. Koska niin on. Johon ihana entinen kollegani (ei kauneustoimittaja) totesi, että just nythän sitä tarvitaan. Jotain joka ei liity koronaan.

Siltikään tämä juttu ei tule juurikaan sisältämään vinkkejä, kuinka pidät itsesi kauniina jopa koronakaranteenissa. Niitäkin varmasti voin antaa, jos haluatte. Tämä sen sijaan on lähinnä havaintoja siitä, miten korona tulee vaikuttamaan myös ulkonäköön. Ja tokihan kaikki me ymmärrämme, että se on se pienin huolista.

Koronapäiväkirja osa 7 – suomalaisen small talk

Eilen tapasin ihmisen, jolla on aina geelikynnet. Hän kipuili sitä, että oma kynsien laittaja on kiinni ja kynnys mennä muualle on iso. Monilla meistä on luottokampaaja, -kynsiteknikko, -ripsientekijä, -microblading-tyyppi jne. Ja nyt useimmat ovat kiinni. Ja vaikka olisi auki, uskaltaisiko sinne mennä?

Suomalaiset ovat maailman top 3 hiusvärjäyskansoista. Ja me maantienharmaathan emme halua mitään hillittyä ja hallittua, vaan jos jossain irrottelemme, se on hiusväri. Nyt on mennyt noin kuukausi. Miltäs juurikasvu näyttää?

Ihmisen ikävä kampaajan luo.

 

Lue myös

X