Sopivasti ihana

Näillä 2 tuotteella selvisin 4 päivän Lapin matkasta

Teksti:
Riikka Väänänen

Tein tauotta töitä koko joulun, uudenvuoden ja loppiaisen. Myös viikonloppuisin. Ja se alkoi näkyä naamasta. Onneksi kaukaa viisaana olin varannut lennot Leville jo marraskuussa. Vaikka naama näytti kulahtaneelta, päätin lähteä reissuun niin kevyin kantamuksin kuin mahdollista. Olen nimittäin monen monta kertaa kuvitellut viettäväni lomalla hemmotteluiltoja ja pakannut mukaani kuorintoja, naamioita, kuivaharjoja ja öljyjä ja kantanut ne sitten takaisin käyttämättöminä. Vähän kuten ne aina mukaan ottamani korkkarit, jotka eivät koskaan pääse pois matkalaukusta. Tällä kertaa päätinkin lähteä reissuun kevyimmällä meikkipussilla koskaan. Näillä 2 tuotteella selvisin 4 päivän Lapin matkasta.

Balmit ovat mitä mainioimpia pakkasvoiteita, sillä niissä ei ole lainkaan vettä, ainoastaan suojaavia rasvoja.

Näillä 2 tuotteella selvisin 4 päivän Lapin matkasta – Misellivesi

Otin mukaani vakioputsarini eli sen jo taannoisessa postauksessani mainostamani Mádaran Micellair Waterin, sillä, kuten jo aiemminkin totesin, naamaa pitää putsata, vaikkei meikkiä käyttäisikään. Pienen kokonsa lisäksi Mádaran misellivesi on näppärä, nopea ja hellävarainen putsari viiman ja pakkasen jäljiltä punoittavalle iholle.

Mádaran Micellair Water on täydellinen matkaputsari. Pieni (100 ml), helppo ja nopea.

Näillä 2 tuotteella selvisin 4 päivän Lapin matkasta – Monitoimivoide

Putsarin lisäksi pakkasin meikkipussiin ainoastaan Niki Newdin Skin Glown. Se toimi niin pakkasvoiteena, yövoiteena, silmänympärysvoiteena kuin huulirasvanakin. Illalla ravintolaan mennessä sipaisin sitä vähän poskipäille ja huulille kuultotuotteen tapaan. Enkä tosiaan kaivannut mitään muuta. Poikkesin myös itselleni asettamastani säännöstä: ”vaikka muuten olisin täysin nude, kulmaväriä tulee olla aina”. Ripsiväriäkään en kaivannut, kiitos ripsienpidennysten – ja puoli naamaan peittävien skimbalasien.

Skin Glowlla sain oiottua myös laskettelulasien sotkemat kulmani ruotuun.

Miksi siis pakata koko arsenaali, jos tarvitsee vain kahta tuotetta?

Sampoota tai hoitoainetta en ottanut mukaan lainkaan, en vaikka saunoin reissussa vähintään kaksi kertaa päivässä. Myönnän toki, että likaisista hiuksista johtuen en ollut hehkeimmilläni paluumatkalla, mutta täytyykö aina olla? Sitä paitsi loma teki tehtävänsä. Väri palasi kasvoilleni siitä huolimatta (tai siitä johtuen), että en puunannut, paklannut tai lätrännyt kaiken maailman seerumeilla ja rasvoilla. Välillä on tarpeen ottaa lomaa myös ”kauneusrutiineista” ja keskittyä olennaiseen: lomaan ja rentoutumiseen.

Lue myös:

Aina hyvä kulmapäivä – näihin tuotteisiin luotan

Mitä eroa on klassisilla ripsienpidennyksillä ja volyymiripsillä

Monin tavoin yllättävä ripsikriisi 

X