Sopivasti ihana

Stoppi hiustenlähdölle ja vauhtia hiustenkasvuun

Teksti:
Riikka Väänänen

Karkaavatko hiukset ohimoilta vai tippuuko niitä tasaisesti kaikkialta? Olet ehkä kokeillut jo biotiinia ja muita hiusten kasvua vauhdittavia lisäravinteita, mutta nekään eivät ole antaneet toivottua tulosta. Poikaystävälläni, kuten monella muullakin miehellä, hiusraja pakenee ohimoilta, ja siksi hän oli loistava testaaja Mark Birchin -tuotteille, joilla luvataan stoppi hiusten lähdölle ja vauhtia hiustenkasvuun.

Sampoo aktivoi hiustenkasvua ja hoitoaine tuuheuttaa hiuksia. Sampoo 35 e ja hoitoaine 45 e.

Stoppi hiustenlähdölle – Herätä uinuvat hiustupet

Hiustenlähtöön on monia syitä: stressi, ruokavalio, muutokset hormonitoiminnassa, eri sairaudet, jotkut lääkkeet jne. Eikä mikään tuote tee ihmeitä, sillä kuolleita ei voi herättää henkiin, edes niitä kuolleita hiusnystyjä, joista hiukset kasvavat. Mutta hyvät uutiset tulevat kuitenkin tässä: Ne hiusnystyt joiden toiminta on vasta hiipumassa, voidaan ”potkia käyntiin” uudelleen. Samalla hinnalla saat myös vauhtia hiustenkasvuun.

Serenoa + -lisäravinne ennaltaehkäisee perinnöllistä hiustenlähtöä. Sopii myös naisille. Noin 35 e.

Stoppi hiustenlähdölle – Insinööri testasi

Annoin poikaystäväni käyttöön Mark Birchin sampoon ja hoitoaineen sekä TR3 Therapy Lotion -hoitotiivisteen ja Serenoa + -ravintolisän. Insinööri kun on, hän on myös hyvin tunnollisesti muistanut käyttää kaikkia neljää päivittäin. Etenkin hoitotiiviste on todella riittoisa. Lähes parin kuukauden käytön jälkeen tiivistettä on jäljellä vielä yli puolet. Miedosti tervalta tuoksuvat sampoo ja hoitoaine ovat kuulemma parhaat, mitä poikaystäväni on koskaan kokeillut. Se on paljon sanottu, sillä hän on kokeillut eri sarjoja laidasta laitaan.

TR3 Scalp Therapy Lotion -hoitotiiviste ravitsee hiusjuuria ja lisää hiuspohjan verenkiertoa. Noin 65 e.

Stoppi hiustenlähdölle ja vauhtia hiustenkasvuun

Noin parin kuukauden jälkeen ohimolahdekkeissa on selvästi nähtävissä uutta hiusta. Oikealla puolella ohimolahdeke on jopa palannut lähemmäs alkuperäistä, muutaman vuoden takaista, paikkaansa. Ja hiukset ovat selvästi aiempaa vahvemmat. Mutta kuten jo aiemmin totesin, kuolleita ei voi herättää henkiin, eli ne hiusnystyt, jotka ovat jo kokonaan lakanneet toimimasta, ovat ja pysyvät toimimattomina.

Kuvassa näkyy selvästi uudet hiukset, joita tämän melko lyhyen testijakson jälkeen on ilmestynyt aiemmin paljaaseen ohimolahdekkeeseen.

Toinen vielä selvempi vaikutus on hiusten huomattavan nopea kasvu. Aiemmin poikaystäväni kävi parturissa kolmen viikon välein, nyt kaksi viikkoakin tuntuu jo pitkältä ajalta. Eli jos haaveilet pitkistä hiuksista, näillä saat taatusti lisävauhtia hiustenkasvuun.

Mark Birching tuotteiden kunniaksi on sanottava sekin, että ne ovat kasviperäisiä, biohajoavia ja vegaanisia. Mutta myös melko hintavia – niinkuin lähes kaikki hiustenlähtöä ehkäisemään tai hiustenkasvua tehostamaan tarkoitetut tuotteet. Ensimmäistä kertaa urallani näen kuitenkin, että tuotteet todella toimivat. Halvemmaksihan tämä tulee kuin hiusten siirto.

 

Lue myös:

Näin peset hiukset oikein

Raidat ovat paras ratkaisu harmaiden piilottamisessa

Hyvä hiuspäivä joka päivä

X