Mainos

Friggsin uutuusmaissikakut maistuivat testaajille

Anna-lehden lukijoista ja kolmesta Kaksplussan bloggaajasta valittu 30-henkinen testiryhmä sai arvioitavakseen Friggsin uutuusmaissikakkuja. Testiryhmän jäsenet olivat lähes järjestään ”positiivisesti yllättyneitä” maissikakkujen herkullisuudesta, rapeudesta ja hyvistä mauista.

Testattavakseen ryhmä sai kolmea eri uutuutta: amarantin siemenillä ja yrttisuolalla maustettuja pyöreitä supersiemen-maissikakkuja sekä kahta uuden neliömuodon saanutta luomu-maissikakkua. Neliönmallisten luomu-maissikakkujen makuina on maissi ja maissi & tattari.

Friggs maissikakut. Kuvassa neliömalliset luomukakut, makuina maissi ja maissi plus tattari. Supersiemen maissikakussa makuna amarantti ja yrttisuola.

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu testiryhmän kommentteihin.

”Selvästi parempia kuin riisikakut”

Monilla testaajista oli entuudestaan mielikuvia paksuista riisikakuista, ”pahvista”, joka ei maistu millekään. Testaajat yllättyivätkin positiivisesti, kun Friggsin maissikakut osoittautuivat rapeiksi ja ohuiksi ja maultaan herkullisiksi: ”Todella positiivinen yllätys! Kakut olivat koostumukseltaan hyviä, kun eivät murene niin kuin monet kilpailijansa. Maku on miellyttävä ja etenkin uutuusmaku siemenillä oli todella herkullinen”.

Useat testaajista pitivät maun lisäksi etuna juuri maissikakkujen rakennetta ja ohuutta: ”Ne olivat huomattavasti ohuempia mitä odotin, ja rapeampia mitä aikaisemmat.” ”Ihanan ohuita, ja hyvin maustettuja! Oikein kiva snacks-tyyppinen naposteltava, ja kevyt sellainen.” ”Ohkaisuudesta iso plussa, oli kivempi syödä.”

”Maissikakut toimivat kaikkien lisukkeiden kanssa”

Testaajat maistelivat maissikakkuja sekä sellaisenaan että erilaisten päällisten kera.

”Päällisten kera maistuivat paremmilta, vaikka erityisesti maustettuja supersiemenillä varustettuja maissikakkuja olisin voinut napostella sellaisenaankin.”

”Parhaiten ne maistuvat voin kanssa. Kokeilimme myös avokadoa, tuorejuustoa, kasviksia, kinkkua ja juustoa. Eivät kuitenkaan oikeasti välttämättä tarvitse muuta kuin vähän voita, nam.”

”Paras kombo oli kun käytin hieman ylikypsää avokadoa maissikakun päällä levitteen tapaan ja lisäksi laitoin hieman suolaa ja pippuria, kalkkunaleikettä ja kurkkuviipaleita. Suosittelen!”

Monella testaajalla maistelijoita riitti myös perheestä ja ystävistä.

”Varsinkin lapset tykkäsivät kovasti ja poikakin koukuttui kovasti niihin.”

Monien naistestaajien yllätykseksi myös perheiden miehet innostuivat maissikakuista, kun pääsivät niitä maistamaan. Epäluuloisimmatkin joutuivat myöntymään: ”Myös mieheni, joka on tähän asti pyöritellyt silmiään näille ”pahvinpalasille”, suostui maistamaan ja yllättyi aromisuolalla maustetun kakun mausta”.

Suosikiksi nousi supersiemen amarantilla maustettu kakku

Testaajien suosikiksi päätyi supersiemensarjan uutuus: amarantti & yrttisuola 14 äänellä. Supersiementen maissikakkusarja pitää sisällään huolella valittuja siemeniä, joilla tuodaan sekä lisämakua että terveellisyyttä.

Testiryhmän suosikiksi nousi supersiemen amarantilla ja yrttisuolalla maustettu maissikakku.

Amarantti on gluteeniton ja ravinteikas hirssin tapainen kasvi Väli-Amerikasta. Amarantin maku on pähkinäinen. Se sisältää erityisesti kalsiumia, kuitua ja rautaa.

Testaajat kehuivat supersiemenkakun makua muun muassa näin:

  • ”Sopivan suolainen herkku.”
  • ”Siinä oli eniten makua, ja tykkäsin siitä, että se on kuitupitoinen tuote.”
  • ”Tämä amarantinsiemenet & yrttisuola. Oli vähän erilaisempi ja joku siinä maussa koukutti aika kovasti.”

Toiseksi pidetyimmäksi kolmesta testatusta tuotteesta nousi neliönmallinen maissikakku 10 äänellä. Se nousi ykköseksi muutamalla, jotka eivät välittäneet supersiemenkakun yrttisuolasta. Yksi ei osannut valita sarjan parasta tuotetta vaan piti kaikkia yhtä toimivina.

Friggsin ohuet uutuusmaissikakut saa nyt neliönmuotoisina. Testiryhmä arvioi toiseksi parhaaksi luomu-maissikakun.

Kaiken kaikkiaan testaajat olivat tyytyväisiä tuotteisiin. Negatiivista palautettakin kuitenkin annettiin. Eniten palautetta tuottivat pakkaukset, joiden materiaali rikkoutui varovastikin avattaessa. Yksi myös toivoi, että pakkauksen saisi avaamisen jälkeen helposti kiinni esimerkiksi pussinsulkijalla. Toisaalta tämä ongelma taitaa ratketa ihan luonnostaan, sillä ”aina teki mieli ottaa vielä yksi”.

 

 

Lainaukset ovat suoria lainoja vastaajien arvioista.

Testiryhmään haettiin osallistujia anna.fi/superminä-sivustolla elokuussa. Hakijoita oli 836 kappaletta, joista valittiin 30 testaajaa. Testaajat ovat iältään 16–58-vuotiaita ja he ovat kotoisin ympäri Suomea. Vastauksen antoi 28 testaajaa. Tutustu tarkemmin hakusivuun täällä.

Tutustu testiryhmässä olleiden kolmen bloggaajan sivuihin:

Rapean rouskuteltavat maissikakut löydät lähikaupastasi.

Lisää erilaisia tapoja käyttää maissikakkuja löytyy muun muassa Ruoka.fi:n sivuilta.

Maissikakut ovat luontaisesti gluteenittomia ja kevyitä välipalaherkkuja. Tutustu valikoimaan!

Terveellisemmän ja helpomman arjen mukana Friggs.

 

 

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X