Mainos: Yhteistyössä Elivo.
Mainos SuperMinä

Vatsavaivat helpottivat heti, kynnet vahvistuivat ja ihottuma hävisi – Elivon lisäravinteet testissä

Elinvoimaisen olon salaisuutena ovat terveelliset elämäntavat. Kokosimme testiryhmän kokeilemaan, kuinka Elivo-ravintolisät tukevat terveellisiä elintapoja ja lisäävät elinvoimaa. Elivon neljää eri lisäravinnetta testanneista 82 prosenttia käyttäisi tuotteita jatkossakin.
Lue testiryhmän tulokset Elivon lisäravinteista

Monipuolinen ravinto, säännöllinen liikunta, palauttava yöuni ja stressitön elämä ovat elinvoimaisen kehon ja mielen salaisuudet. Keho saa suurimman osan tarpeellisista vitamiineista ja kivennäisaineista monipuolisesta ruokavaliosta, mutta vauhdikkaan ja kiireisen elämän pyörteissä on joskus syytä varmistaa riittävä vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti ravintolisillä. Suomalaiset Elivo-ravintolisät tukevat ihanteellisesti terveellisiä elintapoja. Ne voivat lisätä elinvoimaa sekä parantaa kehon toimintaa, mikä näkyy elämää helpottavina positiivisina muutoksina.

Testiryhmä kokeili kahden kuukaden ajan neljää eri Elivon lisäravinnetta. Testissä olivat mukana Elivo Kalsium & Magnesium & D-vitamiini -yhdistelmävalmiste, Elivo Monivitamiini, Elivo Omega-3 Vahva Plus ja Elivo Ruoansulattaja Plus. Testiryhmäläisistä jopa 82 prosenttia suosittelisi Elivon lisäravinteita ystävilleen!

Kynnet ovat nyt vahvat, suonenvetoja ei ole ollut

Elivo Kalsium & Magnesium & D-vitamiini -yhdistelmävalmiste sisältää luustolle välttämättömät rakennusaineet ja sopii hyvin luustonsa hyvinvoinnista huolehtiville. Kivennäisaine magnesium voi vähentää lihaskramppeja ja toimii yhdessä kalsiumin kanssa lihasten, hermoston ja sydämen toiminnan säätelyssä.

Moni tuotteen testaajista yllättyi positiivisesti valmisteen vaikutuksista erityisesti kynsien hyvinvointiin.

– Kynteni ovat nyt paljon vahvemmat, niissä on huomattava ero, yksi testaajista kuvailee.

Testaajat huomasivat tuotteen vaikuttavan myös suonenvetoihin.

– Suonenvetoa ei ollut testijakson aikana lainkaan, toteaa eräs testiryhmäläisistä.

– Magnesium auttoi raskausajan levottomiin jalkoihin. Minun ei myöskään ole tarvinnut stressata siitä saanko tarpeeksi kalsiumia ja magnesiumia maitotuotteista, joita en tykkää käyttää, kertoo yksi testaajista.

Valmiste on ihanteellinen paljon liikkuville naisille. Moni vastaajista totesikin olonsa olleen testin aikana hyvä.

– Huomasin, että päivittäinen oloni ja työtehoni parani. Palautuminen tuntui nopealta, koska muistin ottaa tuotteen säännöllisesti.

Elivo Monivitamiinilisä antoi voimaa talveen

Elivo Monivitamiinilisä turvaa päivittäisen vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin. Se sisältää D-, E-, C- ja B-sarjan vitamiineja sekä magnesiumia, sinkkiä, mangaania, seleeniä, kromia ja jodia. Monivitamiinilisää testanneet kokivat vointinsa hyväksi ja pirteäksi.

– Jo lyhyen ajan jälkeen olin virkeämpi aamulla, yksi testaaja ilakoi.

– Pirteyttä riittää, vaikka kunnon kesää ei tullutkaan.

Eräs testaaja tunsi, että tuote auttoi jaksamaan paremmin.

– Minulla oli erityisen raskas kausi meneillään elämässäni tuotetta köyttäessäni. Jaksoin raskaan aikakauden hyvin. Uskon, että Elivo Monivitamiinilisä auttoi asiassa ja antoi myös voimaa talveen.

Elivo Omega-3 Vahva Plus toi energisen olon

Elivo Omega-3 Vahva plus sisältää Omega‐3‐sarjan rasvahappoja, joita tarvitaan esimerkiksi verisuonien ja aivojen hyvinvointiin. Suositellussa päiväannoksessa eli yhdessä kapselissa on 1020 mg omega‐3‐rasvahappoja, joista 600 mg E‐EPA-rasvahappoja ja 300 mg E‐DHA‐rasvahappoja.

Testiryhmäläiset huomasivat tuotteen vaikuttavan ihon ja hiusten kuntoon.

– Hyvät vaikutukset ovat silminnähtävät: hiuksiani on kehuttu hyväkuntoisiksi ja ihottumani hävisi. Olen todella tyytyväinen ja onnellinen!

– Ihostani tuli selkeästi parempi. Se oli ennen kuiva ja halkeileva, mutta nyt ihoni tuntui paremmalta, eräs testaaja kuvailee.

Usea tuotteen käyttäjä tunsi vointinsa hyväksi ja koki, että ”jaksaa paremmin”. Esimerkiksi yksi testaajista tunsi olonsa ”energisemmäksi ja paremmaksi”.

– Huomasin olevani pirteämpi, mikä todella yllätti minut, totesi eräs tuotteen kokeilijoista.

Myös lisäravinteen maku sai kiitosta.

– Tuote oli miellyttävän makuinen, eikä kalanmaksaöljy jättänyt mitään jälkimakua suuhun. Se oli positiivinen yllätys.

Vatsavaivat ja turvotus helpottivat heti

Elivo Ruoansulattaja Plus tuo tasapainon vatsalle. Se sisältää kymmenen eri ruoansulatusentsyymiä sekä kalsiumkarbonaattia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Jos ruoansulatusentsyymejä ei ole riittävästi, ruoka ei sula ja se jää kuormittamaan suolistoa sekä koko elimistöä.

Ruoansulatusvaivat voivat heikentää elämänlaatua merkittävästi. Yleisimpiä oireita ovat närästys, vatsan polttelu ja turpoaminen, happovaivat, kipu, ilmavaivat ja suolentoiminnan vaihtelut kuten ummetus ja ripuli. Ruoansulatusvaivoille saattavat altistaa muun muassa suuret ateriakoot, runsas rasvan määrä, paistetut ruoat, epäsäännölliset ruokailuajat ja stressi sekä kiireinen elämäntyyli.

Testiryhmän vastaajista moni kertoi kärsivänsä vatsaongelmista, närästyksestä, ummetuksesta ja turvotuksesta. Elivo Ruoansulattaja Plus -tuote paransi selvästi usean testikäyttäjän oloa.

– Oloni parani, koska vatsavaivat helpottivat heti, kertoo yksi testaajista.

Ravintolakäynnit olivat myös mukavampia.

– Ruuansulatus toimi paremmin, vaikka söi vahvempaa tai paistettua ruokaa. Tuote helpotti ruokailua vieraisilla ja ravintoloissa.

– Kävin meksikolaisessa ravintolassa, ei närästänyt eikä korventanut mahaa. Tunsin turvotuksen helpottaneen ja vatsan toiminnan nopeutuneen ja normalisoituneen.

Valmisteen käytön aikana usean testaajan turvotus väheni.

– Vatsa alkoi toimia paremmin. Ummetus loppui. Turvotus lievittyi vatsalta, yksi testaajista kuvailee.

– Vatsan turvotus poistui lähes heti tuotteen käytön aloittamisen jälkeen.

Vadelmanmakuinen purutabletti sai lisäksi kehuja.

– Helppokäyttöinen tabletti, ja kerran päivässä otettava annos oli kätevä, ja hyvänmakuinenkin.

Kilpailu on päättynyt!

Osallistu kilpailuun jättämällä yhteystietosi ja voita 60 euron arvoinen hyvinvointipaketti! Arvomme yhteensä viisi vitamiinituotepakettia kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Palkinto sisältää kaikki testiryhmän kokeilemat tuotteet: Elivo Kalsium & Magnesium & D-vitamiini -yhdistelmävalmisteen, Elivo Monivitamiinin sekä Elivo Omega-3 Vahva Plus ja Elivo Ruoansulattaja Plus -tuotteet. Kilpailu päättyy 22.10.2017.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X