Mainos

Urtekramin kookoskosmetiikka testissä: luomutuotteet tehokkaita, lisäkiitos raikkaasta tuoksusta

Urtekramin kookoskosmetiikkasarja tulee kauppoihin huhti–toukokuussa. Anna.fi:n kävijöistä koostuva testiryhmä laittoi luomukookosöljyä sisältävät shampoon, hoitoaineet, suihkugeelin, vartalovoiteen sekä suihkusaippuan, deodorantin että käsivoiteen tiukkaan tarkasteluun.

Urtekramin kookoskosmetiikkasarja tulee kauppoihin huhti–toukokuussa. Anna.fi:n kävijöistä koostuva testiryhmä laittoi luomukookosöljyä sisältävät shampoon, hoitoaineet, suihkugeelin, vartalovoiteen sekä suihkusaippuan, deodorantin että käsivoiteen tiukkaan tarkasteluun.

Palaute oli kiittävää, ja tuotteiden todettiin kokonaisuudessaan hoitavan hiuksia ja ihoa tehokkaasti ja pitkään. Peräti 20 testaajaa 28:sta aikoo ostaa tuotteita myös jatkossa ja seitsemän miettii ostamista.

Sertifioidut luomukookostuotteet parasta luomukosmetiikkaa

Urtekramin luomukosmetiikkatuotteet valmistetaan muun muassa luomukookosöljystä ja luomukookosnektarista, joita käytetään myös elintarvikkeina. Tuotteet ovat siis raaka-aineiltaan tutkitusti puhtaita, luonnonmukaisia ja vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Ne edustavat parasta luomukosmetiikkaa.
Tuotteiden valmistaja Urtekram on hankkinut Ecocert Greenlife Cosmos Organic -luomusertifikaatin tuotteilleen. Sen mukaan vähintään 20 % tuotteen kuiva-aineesta ja peräti 95 % kasvisperäisestä raaka-aineesta pitää olla luomua. Tuotteissa ei myöskään saa olla lainkaan synteettisiä haju- eikä väriaineita.

Lue lisää luomusertifikaatin kriteereistä.

Suosikkituote kookosshampoo puhdistaa kunnolla

Testiryhmän mielestä koko sarjan paras tuote on kookosshampoo ja heti perässä tulee hiuksiin jätettävä spray-hoitoaine. Shampoo sai erityiskiitosta siitä, että se ”tekee hiuksista ilmavat ja kiiltävät ja puhdistaa kunnolla”.

Vastauksissa painottui onnistunut pesutulos: ”Shampoo pesee hiukset puhtaiksi mutta ei takkuisiksi” ja ”Hiukset pysyivät puhtaana pidempään kuin aiemmin käyttämälläni shampoolla ja jäivät pesun jäljiltä hieman ryhdikkäämmiksi kuin aiemmin”.

”Shampoon rinnalla toimi loistavasti hoitoaine ja hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka myös antoi lisää kiiltoa hiuksille.” Spray-hoitoaine myös pelasti aamukiireessä: ”Hiusten selvittäminen voi joskus olla jopa tunnin homma, mutta tästä suihkeesta oli kyllä ihmeisiin! Sen avulla olen pelastanut monena aamuna hiukseni täydeltä katastrofilta sillä aikaa, kun odotan että teevesi kiehuu.”

Luomukosmetiikka sopii myös herkkäihoiselle

Myös herkkäihoiset iloitsivat luomutuotteista: ”Päänahkani ja ihoni ei kutissut shampoon ja suihkutettavan hoitoaineen jälkeen lainkaan, hiukset tuntuivat tosi kuohkeilta ja olivat kiiltävät.”

Hoitoaineelta toivottiin myös lisätehoja varsinkin karhealle tukalle: ”Kaipaisin lisää hoitavuutta ja kosteuttavaa elementtiä.”

Kookos body lotion imeytyy nopeasti, deodorantti ei petä

Kookos body lotion, eli vartalovoide sai hyvää palautetta koostumuksestaan: ”Body lotion, sopii hyvin aamulla iholle, kun rasvan imeytymistä ei ole aikaa odotella”. Samaan sarjaan pääsi myös käsivoide: ”Koostumus sopiva molemmissa, tuoksu ja tunne levityksen jälkeen miellyttävä ja sensuelli”.

Käsivoide sai kiitosta myös hoitavuudesta, ja muutama kuivista käsistä kärsivä testaaja tunsi lopultakin löytäneensä avun: ”Yllätyin käsivoiteen hoitavuudesta. Minulla on kuivat kädet ja muutaman käyttökerran jälkeen ihoni oli paljon paremmassa kunnossa. Voide tuntuu riittoisalta.”

Kookos cream deo -deodorantti oli suurimmalle osalle testaajista erittäin positiivinen yllätys: ”Taidan siirtyä tähän tuotteeseen kokonaan. Myös poikaystävä kehui tuotetta. Ei haise laitettaessa juuri miltään ja pitää kainalot freesinä koko päivän. Todella hyvä tuote.”

Raikas aito kookoksen tuoksu ihastutti

Moni testaajista jännitti tuotteen kookoksen tuoksua etukäteen, mutta tuoksu olikin puhdas ja raikas. ”Mieto, aidontuoksuinen, raikas (ei tunkkainen kuten kookostuoksut yleensä ovat). Tuotteiden tuoksut eivät aiheuttaneet oireita hajusteyliherkälle.”

Myös tuotteiden pakkauksista pidettiin ja niitä kehuttiin selkeiksi ja tyylikkäiksi: ”Pidän erittäin paljon tuotteiden ja pakkausten ulkonäöstä. Ne ovat simppeleitä, mutta silti tyylikkäitä, eivät näytä miltään halpistuotteilta. Pullot ovat jämäköitä, eivät mitään löröjä ja niistä saa otteen märilläkin käsillä.”
Kiitos testiryhmälle aktiivisesta palautteesta! Testauksen myötä Urtekram vahvisti tuotteidensa soveltuvuutta suomalaisille kuluttajille. Tuotteisiin luotetaan ja ne viedään nyt tarjolle päivittäistavarakauppoihin ja tavarataloihin ympäri Suomen.

Seuraa Urtekramia Facebookissa ja Instagramissa nimellä UrtekramSuomi.

www.urtekram.fi

Facebook/UrtekramSuomi

Instagram/UrtekramSuomi

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X