Mainos: Yhteistyössä Tri Tolonen
Mainos SuperMinä

Meiju Suvas: Hyvinvointi säteilee lavalta

Syksyn edetessä illat pimenevät ja arkeen kaipaa lisää virtaa ja hyvää vointia. Meiju Suvaksen syksy huipentuu juhlakonserttiin lokakuussa, joten nyt on aika keskittyä omaan hyvään oloon, jolle antavat tukea säännöllisesti käytetyt luontaistuotteet.

Meiju Suvaksen olemus säteilee hyvää oloa, vaikka aina itsestä huolehtiminen ei ole tärkeysjärjestyksessä ykkösenä. Keikkailevan artistin elämästä iso lohko
kuluu tien päällä ja lavoilla. Se vie energiaa – sekä henkisesti että fyysisesti.

– Keikkojen jälkeen reaktio on kuin Pavlovin koirilla: saman tien kun keikka päättyy, on aivan järjetön nälkä. Ja keikkapaikoilla on aika harvoin tarjolla niin sanottua kunnon ruokaa, aika monesti valikoimassa on lähinnä pizzaa tai grillimakkaraa, Meiju Suvas naurahtaa. Keikan jälkeen nälkä vie helposti mennessään.

– Olen harkinnut myös omia eväitä, mutta ne pitäisi sitten aina muistaa tehdä ja pitää viileänä keikkaolosuhteissa. Siinä on oma järjestämisensä epäsäännöllisessä elämässä, Meiju toteaa. Syksyllä keikkalavojen kesäkiireet ovat päättyneet ja vieraana olleet sukulaiset ovat palanneet kotiseudulle. Sukulaisia jäi ikävä, mutta samalla on hyvä, että kaapit eivät enää notku herkkuja.

– Tunnistan kyllä makeanhimon itsessäni. Makeaa tulee syötyä, jos sitä on. Parastahan olisi jättää herkut ostamatta, mutta aina ei malta. Makeanhimo on ollut Meijun vieraana jo pitkään.

– Kyselin lääkäriltäkin tuotetta, joka voisi auttaa makeannälän taltuttamiseen, mutta en saanut selkeää vastausta. Kun tuli mahdollisuus kokeilla Tohtori Tolosen tuotteita, ajattelin, että ilman muuta. Tohtori Tolosen Berberin + kromi sekä E-EPA-kalaöljykapselit kuuluvat nyt Meiju Suvaksen päivittäiseen ruokavalioon.

– Olen tosi toiveikas berberiinin suhteen. Se tuntuu auttavan moneen asiaan ja erityisesti sokeri- ja aineenvaihduntakysymyksissä siitä on ollut monelle apua. Muutos etenee pienin askelin.

– Olen huomannut, että vaikka makeaa tekee mieli, sitä ei tule syötyä enää yhtä paljon. Aiemmin saatoin syödä suklaata kunnes se loppui, nyt huomaan, että saturaatiopiste tulee vastaan nopeammin. Se on ollut hyvä juttu!

Syksyllä Meijun ohjelmassa on muun muassa yrittäjätutkinnon opiskelua ja lokakuun huipentumana uran 35-vuotisjuhlakonsertti. Ei ihan pieni haaste sekään – ja siksi juuri nyt on hyvä hetki saada vetoapua.

– Syksy on meille suomalaisille rankkaa aikaa, ja otan ilolla vastaan kaiken sen, mistä voi saada lisää buustia. Se nimittäin näkyy myös lavalla, että ihminen voi hyvin ja varmasti tarttuu myös yleisöön.

Kilpailu on päättynyt!

Osallistu kilpailuun jättämällä yhteystietosi ja voita 80 euron arvoinen hyvinvointipaketti! Palkintopaketti sisältää Tri Tolosen Berberin + kromi 150 tablettia ja E-EPA 650 mg 120 kapselia. Palkintoja arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken yhteensä viisi kappaletta. Kilpailu päättyy 08.11.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X