Mainos SuperMinä

Friggsin maissikakut toimivat kaikkien lisukkeiden kanssa

Friggsin maissikakut eroavat muista tarjolla olevista maissi- ja riisikakuista supersiemeniensä ansiosta. Gluteenittomat ja kevyet välipalat sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaan.

Friggsin maissikakut eroavat muista tarjolla olevista maissi- ja riisikakuista supersiemeniensä ansiosta. Gluteenittomat ja kevyet välipalat sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaan.

Friggsin maissikakut ovat luontaisesti gluteenittomia ja kevyitä välipalaherkkuja, joista on helppo kehittää tarjottavaa niin arkeen kuin juhlaankin. Valikoimasta löytyy ohuita maissikakkuja supersiemenillä, ohuita neliönmallisia luomumaissikakkuja ja kaksi uutuusmakua, merisuola-maissikakut ja kvinoa-pellavansiemen-merisuola-maissikakut.
Maistatimme maissikakkuja viime syksynä Annan lukijoille, ja maissikakut saivat positiivisen vastaanoton. Testaajat yllättyivät maissikakkujen herkullisuudesta ja siitä, miten helposti siitä voi varioida omannäköisensä herkun päällistä vaihtamalla.

Supersiemenet hifistävät maissikakun uudelle tasolle

Friggsin maissikakut eroavat muista tarjolla olevista maissi- ja riisikakuista supersiemeniensä ansiosta. Chian-, hampun-, pellavan- ja amarantinsiemenet rouskuvat iloisesti näiden ohuiden maissikakkujen rytmissä ja nostavat samalla myös kakkujen ravintokuitu- ja kasviöljyarvoja. Viime vuoden testiryhmä arvioi amarantinsiemenillä maustetun maissikakun parhaaksi. Tutustu supersiemenmaissikakkuihin

Vuoden 2016 uutuustulokkaita olivat myös neliönmalliset, ohuet luomumaissikakut, joiden makuina ovat maissi ja tattari. Raaka-aineet ovat luomua ja viime vuoden testiryhmä arvioi neliönmuotoisen maissikakun toiseksi parhaaksi tuotteeksi.
Tutustu luomumaissikakkuihin, myös amarantti-maissikakun löydät täältä.
Tämän talven uutuudet maissi-merisuola ja kvinoa-pellavansiemen-merisuola ovat nyt haussa olevalle testiryhmälle tarjottavia tuotteita. Nämä uutuudet edustavat perinteisempää maissikakkua normaalilla paksuudellaan. Rapeus ja herkullisuus ovat kuitenkin taatut ja supersiemenet kvinoa ja pellavansiemen nostavat ravintoarvoja.

Lisäravinteet helposti poretabletista – tarvitsetko C:tä, D:tä, magnesiumia vai monivitamiineja?

Tarvitsemme vitamiineja päivittäiseen hyvinvointiin. Elimistö ei itse pysty tuottamaan vitamiineja, joten niitä pitää saada ravinnosta tai tarvittaessa lisäksi ravintolisistä.

Friggsin porevitamiinit ovat helppoja vitamiinilisiä koko perheelle. Yhdestä tabletista saat herkullisen vitamiinijuoman tipauttamalla sen lasilliseen kylmää vettä. Vitamiineissa on eri makuja, joten voit ostaa vaikka jokaiselle perheenjäsenelle oman lempimaun.

Aamun mehulasi kannattaa siis vaihtaa vitamiinipitoiseen Friggs-juomaan. Porevitamiineista löytyy monivitamiinitabletti ABCDE-pore, C-vitamiini, Magnesium ja uutuutena D-vitamiini.

Mikä maku sinua miellyttää?

 

 • ABCDE-vitamiinin makuna sitrus
 • C-vitamiinin maut: appelsiini, sitrus, mustikka, mansikka ja punaiset marjat (tämä makeutettu stevialla)
 • Magnesiumin makuna sitrus
 • D-vitamiinin maut: vadelma ja sitrus

Hae perheesi kanssa mukaan testaamaan Friggsin uutuustuotteita

Ilmoittaudu mukaan testiryhmäämme 14.3. mennessä. Haemme 25 perhettä ympäri Suomen testaamaan Friggsin uutuusmaissikakkuja ja uutuus D-vitamiiniporeita. Extrana perheet saavat myös muita Friggsin tuotteita kiitoksena osallistumisesta. Perheet valitaan hakuajan päätyttyä ja valittuihin perheisiin ollaan yhteydessä.

Hakuaika on päättynyt.

Testattavat tuotteet ovat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • maissikakut: maissi-merisuola ja kvinoa-pellavansiemen-merisuola
 • D-vitamiiniporetabletit: vadelma ja sitrus

Testiryhmään ilmoittautuminen ja valituksi tuleminen velvoittavat perheitä käyttämään saamiaan tuotteita aktiivisesti ja vastaamaan niitä koskevaan kyselyyn testiajan päätyttyä. Testiaikaa on 28.3.–25.4.2017. Kysymyksiin vastataan netissä. Tuotteet postitetaan lähipostiin.

Toimi näin:

 • Jätä alle yhteystietosi ja vastaa muutamiin kysymyksiin.
 • Valittuihin testaajiin ollaan yhteydessä sähköpostilla. Tarkistathan, että sähköpostisi on varmasti oikein ja että myös luet sitä säännöllisesti.
 • Puhelinnumero tarvitaan postitustietoja varten.
 • Testitulokset julkaistaan toukokuun alussa osoitteessa anna.fi/superminä. Samasta aineistosta tuotetaan myös advertoriaali Anna-lehteen.
 • Testiryhmäläisten kommentteja voidaan käyttää myös Midsonan markkinoinnissa.

 

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X