Mainos SuperMinä

Jenkkakahvat hallintaan – viisi Naturdiet-vinkkiä ja arvonta

Painavatko liikakilot, lomakilot tai kaipaatko helppoja välipaloja töihin, harrastuksiin ja vapaa-aikaan? Annamme viisi vinkkiä pysyvään painonhallintaan Naturdietin Shake- ja Smoothie-juomien ja ateriankorvikepatukoiden avulla. Osallistu myös kilpailuumme ja voita kuukauden aloituspaketti kevyempään elämään. Kampanja voimassa elokuun loppuun.
Naturdiet vinkit pysyvään painonhallintaan

Syö tasaisesti pitkin päivää

Varo lankeamasta siihen ansaan, joka houkuttelee jättämään jonkun aterian väliin. Syömättömyys ei laihduta. Se hidastaa aineenvaihduntaa ja laskee verensokeria ja pitää yllä ikävää nälän tunnetta. Hyvä ruokarytmi on aamiainen, lounas ja päivällinen ja niiden väliin sopivassa suhteessa välipalat.

Vinkki 1: Jos painoa ei tarvitse pudottaa nopeasti eikä paljon, voit korvata yhden tai kaksi ateriaa/välipalaa päivässä Naturdietin Shake- tai Smoothie-juomalla tai ateriapatukalla.

Syö riittävästi proteiineja

Protskut ja hiilarit – viime vuosien tehotermit, jotka ovat vaikuttaneet paljon ruokailutapoihimme. Todennäköisesti saat perusravinnostasi tarpeeksi proteiineja, mutta kannattaa silti tarkistaa, että huonolaatuisten hiilarien sijaan saat tarpeeksi proteiineja. Ota käyttöön nyrkkisääntö: jokaiselta aterialta oman kämmenen kokoinen annos proteiininlähdettä eli kalaa, kananmunaa, papuja, linssejä, lihaa tai maitotuotteita.

Vinkki 2: Naturdietin ateriankorvikepatukat sisältävät vähän hiilihydraatteja, mutta paljon proteiineja (13–14 g /patukka). Toimivat myös treenaajille liikunnan jälkeen.

Karsi turhat sokerit

Tiedät kyllä: leivonnaiset, makeat juomat, karkit, keksit ja jäätelöt, mahdollisesti myös maustetut jogurtit ja valmiskastikkeet. Lista on pitkä, mikä tietysti helpottaa karsintaa. Monen karsinnan kohdalla vältyt samalla myös kovalta rasvalta.

Vinkki 3: Naturdietin ateriankorvikepatukka välipalana toimii myös nopeana makean nälän selättäjänä.

Lisää liikuntaa

Laihtua voi vain syömällä vähemmän kuin kuluttaa ja mitä enemmän kuluttaa, sen nopeammin pääsee tavoitteeseen. Helpointa on lisätä arkiliikuntaa. Kävele osa tai koko työmatka. Kävele kauppaan. Tutustu kotikulmiisi tekemällä iltakävelyitä. Marjasta tai retkeile. Seuraa liikkumisen määrää puhelimen appsilla ja tee tavoitteet vaikka askelien määrän lisäämiseksi.

Vinkki 4: Voit käyttää Naturdietin Shake-juomia ainoana ravinnonlähteenä jopa kolmen viikon ajan, jos haluat pudottaa painoasi varmasti. Shake-juomat ovat erittäin vähäkalorisen (VLCD) ruokavalion noudattajalle helppo ja maukas valinta.

Syö hyviä öljyjä

Voitele itseäsi sisältäpäin hyvillä ja terveellisillä kasvirasvoilla. Vältä kovia, mutta suosi pehmeitä kasvi- ja kalaöljyjä niin saat hyviä omega-kolmosia, joita kehosi ei pysty tuottamaan itse, mutta joita tarvitaan hermostolle ja soluille.

Vinkki 5: Naturdietin Shake- ja Smoothie-juomissa on mukana hyviä kasviöljyjä.

Naturdietin vinkit pysyvään painonhallintaan

Ihania makuja, varmoja tapoja painontarkkailuun

Shake-juomat: Maitopohjainen, valmiiksi sekoitettu juoma. Jokainen Shake-juoma sisältää vain 150 kcal, joten se on täydellinen ateriankorvike painon pudottamisen nopeaan aloittamiseen ja tasaiseen pudottamiseen. Neljä juomaa päivässä kattaa päivittäisen ravintoainetarpeesi. Ihanat suklaiset maut, mutta vain vähän kaloreita.

Kuusi vastustamatonta makua:

  • suklaa
  • suklaa-banaani
  • suklaa-toffee, joka on myös laktoositon
  • minttu-suklaa Uutuus!
  • cookies & cream Uutuus!
  • mansikka

Smoothie-juomat: Jogurttipohjainen, valmiiksi sekoitettu raikas juoma. Sisältää aitoja hedelmämehuja ja antioksidantteja. Soveltuu vähäkaloriseen ruokavalioon, sisältää vain 200 kcal/pakkaus.

Maut:

  • vadelma-granaattiomena
  • banaani-mansikka, joka on myös laktoositon

Mealbar-ateriankorvikepatukat: Yksittäisten aterioiden tai välipalojen korvaaja. Helppo pitää mukana matkassa. Vähäkalorinen tuote, sisältää 200–220 kcal, mutta erittäin runsas, joten pitää nälän hyvin poissa. Suklaiset ihanuudet.

Top kaksi makua:

  • nougat-suklaa
  • salty caramel
Naturdietin shake- ja smoothie-juomat ja ateriankorvikepatukat

Tutustu tarkemmin Naturdietin tuotteisiin ja erittäin vähäkaloriseen (VLCD) ja vähäkaloriseen (LCD) ruokavalioon.

Seuraa meitä myös Facebookissa. 

 

Lähteet: Evira, Suomalaiset ravitsemussuositukset

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X