Mainos SuperMinä

Välipalaksi kevyttä ja hyvää Naturdietiltä!

Arjen menossa ja elämän kiireisissä hetkissä korvaamaton apu löytyy käsilaukusta. Sujauta kassiin fiksu välipala ja saat tarvitsemasi energian jatkaa päivän touhuja.

Naturdietin välipalavaihtoehdoista löydät omaan makuusi ja tarpeeseesi sopivat terveelliset vaihtoehdot kahvin ja kahvileivän korvaajaksi. Naturdietin välipalat sisältävät tarvittavat vitamiinit, kivennäisaineet, oikean määrän rasvoja, proteiineja ja hiilihydraatteja, mutta vain vähän kaloreita.

Välipalalla on siis väliä – valitse fiksusti!

Naturdietin tuotteet sopivat kaikille

Kiireiselle: Shake-valmisjuoma tai jugurttipohjainen, antioksidantteja sisältävä smoothie.

Liikkujalle: Treenin jälkeen 14 grammaa proteiinia sisältävä ja palauttava shake-juoma.

Painonhallintaan: Käytä Naturdietin tuotteita normaalin ruokavalion ohella, korvaa esimerkiksi lounas Naturdietin keitolla.

Naturdiet sopii täydellisesti myös 5:2-diettiin. Jos haluat nopean lähdön painonpudotukseen, korvaa kaikki päivän ateriat ja välipalat Naturdietin niukkaenergisillä tuotteilla (4–5 annosta/pvä – alle 800 kcal/pvä).

www.naturdiet.fi

Naturdietin tuotteita

Kilpailu on päättynyt! Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

 

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X