Mainos SuperMinä

SaltBalans - Apu turvotukseen luonnon raaka-aineista

Helpota turvotusta ja poista kehoon kerääntynyttä nestettä luonnonmukaisesti. SaltBalans Superissa on oikea aineenvaihduntaa vilkastuttava magnesiumin ja kaliumin suhde ja tehoaineina luonnon uutteita.

Helpota turvotusta ja poista kehoon kerääntynyttä nestettä luonnonmukaisesti. SaltBalans Superissa on oikea aineenvaihduntaa vilkastuttava magnesiumin ja kaliumin suhde ja tehoaineina luonnon uutteita.

Kesä ja kuumuus lisäävät monilla meistä kehon turvotusta sormissa ja jaloissa. Aamulla sormukset sujahtavat vielä helposti sormiin, mutta iltapäivällä niiden poistaminen voi olla jo vaikeaa. Tuttu tunne, eikö vain?

Ylimääräistä nestettä kertyy kehoon helposti myös pitkillä lentomatkoilla, kokonaan istuma- tai seisomatyötä tekeville. Myös suolainen ruoka kerää nestettä elimistöön.

Mikäli suolan määrän rajoittamisella ei ole vielä toivottuja tuloksia, luonnon mineraalit kuten kalium, magnesium, rannikkomännyn kuoriuute ja rautamyrtti toimivat tehokkaina apulaisina. Oikeassa suhteessa saat nämä tehoaineet SaltBalans Superissa, joka auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä ja toimii myös pikastarttina laihdutukseen.

Mitä on rannikkomännyn kuoriuute?

Rannikkomänty on suomalaisten mäntyjen sukuinen havupuu, joka kasvaa luonnonvaraisena Välimeren rannikolla. Rannikkomännystä käytetään rohdoksena kuorta ja sen vaikutuksia on tutkittu paljon. Kuoriuutteessa on yli 40 erilaista aktiivista yhdistettä.

Rannikkomäntyä käytetään antioksidanttina sydän- ja verisuonisairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Sen sanotaan parantavan veren virtaamista, vähentävän verisolujen kokkaroitumista ja tasapainottavan sokeriaineenvaihduntaa.

Lue rannikkomännystä aikaisemmin Anna-lehdessä ilmestynyt juttu.

SaltBalansin päivittäisannoksessa (2 tablettia/vrk) saat 20 mg rannikkomännyn kuoriuutetta.

Rautamyrtti 

SaltBalansin toinen tehoaine, rautamyrtti, on pensasmainen puu, jonka juurista uutettavalla aineella on verisuonia supistava vaikutus. Supistavan vaikutuksen saavat aikaan saponiinit, jotka sekä aktivoivat verisuonia että ehkäisevät tulehduksia.

Rautamyrttiuute myös tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja lievittää turvotusta.

SaltBalansin päivittäisannoksessa (2 tablettia/vrk) saat 100 mg rautamyrttiuutetta.

 

Lisäapuna magnesium, kalium ja c-vitamiini

Luonnonuutteiden lisäksi SaltBalans Superin sisältämä kalium ja magnesium tasapainottavat solujen nestevaihtoa ja auttavat poistamaan ylimääräistä nestettä. Magnesiumia tarvitaan myös sydämen toimintaan ja se säätelee stressihormonin eritystä.

Kalium on puolestaan elimistössä natriumin vastavaikuttaja. Sen saanti on tärkeää sydämelle, hermostolle ja lihaksille.

SaltBalans Super

  • laktoositon
  • hiivaton
  • sokeriton
  • gluteeniton
  • ei eläinperäisiä ainesosia
  • ei maidon ainesosia
  • 1 tabletti kaksi kertaa päivässä

Tarkista tuotteen soveltuvuus, jos

  • olet raskaana tai imetät
  • sinulla on nesteenpoistolääkitys tai
  • kohonnut verenpaine.

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X