Mainos SuperMinä

Tee Tri Tolosen hyvinvointitesti

Miten voit tänään?

Söitkö kunnon terveellisen lounaan vai jotain vähän sinnepäin? Tuntuiko olo liikunnan jälkeen energiseltä vai veikö lenkki kaikki voimat? Tai lähditkö lenkille ollenkaan?

Monesti fiilis riippuu päivästä – välillä tuntuu pirteältä, välillä taas väsyttää. Aina kuitenkin kannattaa huolehtia itsestään vähän enemmän.

Tee Tri Tolosen hyvinvointitesti ja saat selkeämmän kuvan omasta hyvinvoinnistasi. Samalla saat ehdotuksia siitä, miten voit edistää terveyttäsi ja mikä auttaa sinua ja kehoasi voimaan paremmin.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

 

Kuinka usein liikut ja miten?
Millaista ruokavaliota noudatat?
Kuinka usein syöt kalaa?
Käytätkö maitotuotteita tai muita kalsiumin lähteitä (suositus 8 dl maitotuotteita vuorokaudessa tai muu kalsiuminlähde)
Tuntuuko olosi energiseltä?
Sairastatko jotakin seuraavista
Oletko tyytyväinen hiustesi, kynsiesi ja ihosi kuntoon?
Haluaisitko laihtua?
Onko sinulla nivelvaivoja?
Oletko raskaana tai imetät

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X