Mainos SuperMinä

Testaa Elivon kotimaisia ravintolisiä

Elivo on kotimainen ravintolisä- ja kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet löydät vain apteekista. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan juuri sinun hyvinvoinnillesi sopivinta tuotetta. Testattavat tuotteet ovat Omega-3-kalaöljy, Kalsium-magnesium + D, Ruoansulattaja Plus ja Monivitamiini. Tutustu tuotteisiin ja hae mukaan testiryhmäämme 25.6. mennessä!

Elivo on kotimainen ravintolisä- ja kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet löydät vain apteekista. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan juuri sinun hyvinvoinnillesi sopivinta tuotetta. Testattavat tuotteet ovat Omega-3-kalaöljy, Kalsium-magnesium + D, Ruoansulattaja Plus ja Monivitamiini. Tutustu tuotteisiin ja hae mukaan testiryhmäämme 25.6. mennessä!

Omega-3 Vahva Plus -kalaöljy

Omega-3:t ovat rasvahappoja, joita tarvitaan verisuonien ja aivojen hyvinvointiin. Elivon kalaöljyvalmisteen omega-3-rasvahapot on pilkottu etyyliesterimuotoon, jotta ne imeytyisivät paremmin ja elimistö pystyisi hyödyntämään ne tehokkaammin. Yhdessä kapselissa on 600 mg E-EPA- rasvahappoja ja 300 mg E-DHA-rasvahappoja eli tuote on tällä hetkellä markkinoiden vahvin etyyliesteröity omega-3-valmiste. Säilöntäaineena on ainoastaan E-vitamiinia.

Valmiste on:

 • laktoositon
 • hiivaton
 • makeuttamaton

Tuotetta ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Helposti nieltävät kapselit eivät sisällä kalan proteiinia, minkä vuoksi ne sopivat useimmiten myös kala-allergikoille.

Elivo Omega-3 Vahva Plus valmistetaan Tyynenmeren syvänteissä elävistä rasvaisista kalalajeista, kuten sardiinista ja anjoviksesta. Elivon kalaöljyvalmisteen laatu on tarkkaan määritelty ja sen puhtaus taataan useita vaiheita käsittävällä valmistusprosessilla.

Omega-3 Vahva Plus -kalaöljy sopii sinulle, joka saat ravinnostasi liian vähän omega-rasvahappoja. Valitse tuote, jos ruokavalioosi kuuluu vain vähän kasviöljyjä tai rasvaista kalaa.

Kalsium & Magnesium & D-vitamiini -yhdistelmävalmiste

Elivon yhdistelmävalmiste sisältää kaikki luustolle ja lihaksille tärkeät rakennusaineet. Kalsium ja sen imeytymisen kannalta tärkeät magnesium ja D3-­vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina. Magnesium edistää samalla myös hermoston normaalia toimintaa ja D-vitamiini vastustuskykyä. D-vitamiini edistää samalla myös kalsiumin imeytymistä suolistossa ja sen saanti on tärkeää meille suomalaisille erityisesti talvisaikaan.

Elivon omenanmakuinen purutabletti soveltuu henkilöille, jotka haluavat pitää huolta luustonsa hyvinvoinnista. Valmiste on ihanteellinen paljon liikkuville naisille. Se soveltuu myös nuorille, joiden terve luusto rakentuu aina 30 ikävuoteen saakka.

Valmiste on:

 • laktoositon
 • gluteeniton
 • hiivaton
 • makeutettu ksylitolilla ja stevialla.

Yksi tabletti sisältää kalsiumia 400 mg, magnesiumia 187,5 mg ja D3-­vitamiinia 10 μg.

Ruoansulattaja Plus 

Närästys, happovaivat, vatsan polttelu, ilmavaivat ja suolentoiminnan vaihtelut ovat ikäviä vaivoja. Vatsan toiminnan merkitys ihmisen koko hyvinvoinnille on hyvin olennaista. Ensihoitona kannattaa tarkistella omia ruokailutottumuksiaan – liian suuria annoskokoja, rasvan määrää, epäsäännöllisiä ruokailuaikoja.

Levottomaan vatsaan voi joskus löytyä apua myös ravintolisistä: Elivon Ruoansulattaja Plus sisältää kymmentä eri ruoansulatusentsyymiä, jotka edistävät ruoan sulamista ja kalsiumkarbonaattia, joka helpottaa happovaivoja ja edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Saat vireämmän olon ja helpotuksen tunteen, kun vatsa alkaa jälleen toimia normaalisti.

Tutustu aiemmin julkaistuun artikkeliin Elivo Ruoansulattaja Plussasta. 

Valmiste on:

 • luontainen vadelmanmaku
 • ei sisällä eläinperäisiä ainesosia
 • makeutettu fruktoosilla
 • gluteeniton ja vähälaktoosinen.

Tuotetta ei suositella

 • raskaana oleville eikä imettäville
 • henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt
 • leikkauspotilaille: käyttö lopetettava ennen leikkausta.

Monivitamiini

Elivon Monivitamiini on sinulle, joka haluat kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet kätevästi yhdestä tabletista!

Elivon Monivitamiini sisältää 17 eri vitamiinia ja hivenainetta – erityisesti suomalaisten tarvitsemaa D-vitamiinia ja jodia. Muut tabletin sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet ovat: E-, C- ja B-sarjan vitamiinit sekä magnesiumi, sinkki, mangaani, seleeni ja kromi. Valmisteen E-vitamiini ja B12-vitamiini ovat luonnollisessa muodossaan, joten ne imeytyvät hyvin.

Valtavasta sisällöstään huolimatta tabletti on pieni ja siten helposti nieltävissä.

Valmiste on:

 • hiivaton
 • gluteeniton
 • makeuttamaton
 • ei sisällä A-vitamiinia, joten soveltuu hyvin myös raskaana oleville.

Näin haet mukaan Annan testiryhmään

Täytä oheinen henkilötietolomake 25.6. mennessä ja valitse, mikä tuote olisi sinulle kokeilemisen arvoinen. Voit valita vain yhden testituotteen. Perustele valintasi avoimeen kohtaan.

Valitsemme 15 testaajaa/tuote.

Olemme yhteydessä valittuihin testaajiin ennen tuotteiden lähettämistä, jotta varmistamme, että olet vielä halukas osallistumaan. Tuotteet postitetaan lähipostiisi, josta ne pitää noutaa heinäkuun alussa. Testausaikaa on tuotteiden saapumisesta elokuun loppuun. Elokuun aikana testaajille lähetetään sähköpostilla linkki, josta pääsee vastaamaan tuotetta koskeviin kysymyksiin.

Vastauksista kootaan testin tulokset sivulle anna.fi/supermina syyskuussa.

Haku testiryhmään on päättynyt ja valituille on ilmoitettu sähköpostitse.

Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, jonka löydät apteekistasi. Elivon tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Useilla Elivon tuotteilla on Suomalaisen työn liiton avainlipputunnus.

Tutustu tarkemmin Elivoon ja sen tuotteisiin.

 

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X