Mainos

Trendinä ihonhoito sisäisesti

Viimeisimpiä ihon ja nuoruuden trendisuuntauksia ovat olleet suun kautta nautittavat ravintolisät, jotka vaikuttavat suopeasti ihon kimmoisuuteen ja limakalvojen hyvinvointiin. Yhtenä huippuaineena on jo muutaman vuoden ajan keikkunut kollageeni.

Kollageeni on elimistössä yleisimmin esiintyvä proteiini, jota on muun muassa luussa, rustossa, jänteissä, elinten ympärillä, ihossa ja hiuksissa. Nuorella ihmisellä iho muodostuu 80-prosenttisesti kollageenista, mutta sen määrä alkaa valitettavasti vähetä jo 25 ikävuoden tienoilla. Kollageenin väheneminen näkyy muun muassa ihon veltostumisena, ryppyisyytenä ja hiusten ohentumisena.

Kollageenia tarjotaan iholle myös kasvovoiteissa. Tutkimuksissa on tosin todettu, että kollageeni ei imeytyisi ihon läpi siihen kerrokseen, jossa ikääntymisen vaikutukset syntyvät.

Ihon vanhenemiseen voi vaikuttaa myös itse. Elintavoillamme on iso merkitys siihen, miten suurin elimemme, iho, voi. Auringon lisäksi tupakointi vanhentavat ihoa, joten iho kannattaa suojata auringolta ja tupakointia välttää. Kolmanneksi kollageenin muodostusta voidaan lisätä ravintolisillä, joten voitamme hiukan aikaa vanhenemista vastaan.

Tri Tolosen Collagen antaa iholle hehkua

Tri Tolosen kollageenivalmiste on erityisesi ihon kauneuteen suunniteltu ravintolisä. Sen sisältämä kalakollageeni vaikuttaa erityisesti ihoon ja sen kimmoisuuteen. Kalakollageenin on myös todettu imeytyvän muita eläinkollageeneja paremmin.

Tri Tolosen kollageenin suurin ero kilpailijoihin nähden on sen sisältämä karnosiini, joka toimii antioksidanttina suojaten soluja vanhenemismuutoksista ja edistää ihon säilymistä nuorekkaana. Karnosiinin lisäksi Tri Tolosen tuote sisältää myös sinkkiä ja biotiinia, jotka edistävät ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Mukana on myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

Ravintolisän sisältämää kalakollageenia saadaan Norjasta hyvien ja kestävän kehityksen mukaisesti pyydetyistä kaloista. Siinä käytetään turskan suomuja ja nahkaa. Tuote ei sovellu kala-allergikoille. Kala-allergikoille suosittelemme Carnosin fortea.

Tri Tolosen Collagen:Tri Tolosen kollageeni -pakkaus

 • erityisesti ihon kauneuteen suunniteltu ravintolisä
 • sisältää karnosiinia, joka on antioksidantti ja suojaa soluja vanhenemiselta
 • sisältää sinkkiä ja biotiinia iholle, hiuksille ja kynsille
 • sisältää C-vitamiinia, joka edistää ihon omaa kollageenituotantoa
 • vuorokausiannos 1–2 tablettia.

Carnosin Forte ja Tyrni omega-7 hidastavat ikääntymisen merkkejä

Tolosen Carnosin Forte on Suomen suosituimpia ravintolisiä ja se on samalla alkuperäinen karnosiinitabletti. Se valmistetaan erityisellä mikrokapselointimenetelmällä, jolloin kapseli hajoaa vasta suolistossa pidentäen vaikutuksen kestoa. Iän myötä lihasten karnosiinipitoisuus alenee, jolloin lihaskunto ja kestävyys sekä ihon kimmoisuus heikkenevät. Superantioksidanttina toimiva karnosiini ehkäisee ihon, aivojen ja muiden kudosten ikääntymismuutoksia. Iän myötä karnosiinin määrä elimistössä vähenee selvästi.

Jos kollageeni on pysynyt viime vuosina trendinä taistelussa ihon vanhenemista vastaan, ovat kasviperäiset öljyt saavuttaneet myös omaa suosiotaan. Suomalaisille tyrni on tuttu marja, kun puhutaan vaikkapa C-vitamiinista. Mutta tiesitkö, että tyrniöljy tekee hyvää myös limakalvoille ja iholle? Tyrni sisältää monityydyttymättömiä omega-rasvahappoja, joita tarvitaan ihon ja limakalvojen kunnossapitoon. Tri Tolosen Tyrni omega-7 sisältää myös biotiinia, joka edistää limakalvojen ja ihon pysymistä normaaleina.

Tri Tolosen Carnosin forte:Tri Tolosen Carnosin forte -pakkaus

 • ehkäiseen ihon, aivojen ja muiden kudosten ikääntymismuutoksia
 • sisältää myös E-vitamiinia ja sinkkiä, jotka jotka edistävät solujen suojaantumista hapettumisstressiltä
 • vuorokausiannos ½–2 tablettia.

Tri Tolosen Tyrni Omega-7 + biotiini:Tri Tolosen Tyrni Omega7 + biotiini -pakkaus

 • positiivinen vaikutus iholle ja limakalvoille
 • biotiini tehostaa tyrniöljyn vaikutuksia
 • vuorokausiannos 2 tablettia.

Lue myös, millaisia välttämättömiä rasvahappoja saat kalaöljystä E-EPAn muodossa.
Tutustu Tri Tolosen muihin laatutuotteisiin.

 

Super Minä - kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Midsona Finland Oy, joka kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, se on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä.

X