houkutus

29 päivää herkutonta

31.5.2012 Teksti: Anna

Hip hei herkuttelin! Tosiasissa mun herkuton toukokuu alkoi vasta 2.5 koska vappupäivänä söin lakuja 🙂 Tänään kun on vasta kuun viimeinen ja olen jo syönyt herkkuja niin koko kuukausi jäi kahta päivää vajaaksi. Silti hienosti, jes!
Aamun neuvolankäynnin jälkeen mentiin lasten kanssa Picniciin myöhäiselle aamupalalle. Se herkku oli ensin kana-cesar bagelia ja sitten amerikkalaista porkkanakakkkua. Yhdessä syötiin Elielin kanssa!

Pakkailut alkaa olla (kröhöm) valmiina. Minähän pidin sen pienemmän mekon. Edelleen puristi mutta ehkä ei ihan niin paljon 🙂 Kyllä se siitä siukuu! Menee kuitenkin ihan yksinkin päälle ilman kolmea vetoketjun kiinnilaittajaa -näitäkin mekkoja löytyy…

Hiukset on tyvestä valkoiset ihanalla keltaisella vivahteella. Hopeashampoo lähtee mukaan… Nää on näitä kun pihistää kampaajasta. Mutta ei ollut budjettia siihen kun mekkokin maksoi toista sataa. Ihan hyvä se on 🙂 Joskus on kampaaja saanut vielä kamalamman.

Hain Saran töistä, että ehdittiin nähdä edes vilaukselta ennen lähtöä! Se tuli vahtimaan kun olin menossa Mäkkärin luukun kautta kotiin… Ja täähän oli vaan siksi, ettei haluttu enää tehdä kotona ruokaa ettei mitään jäis yli tai tarvi siivota. Mutta kuten ollaan huomattu, jos herkuttelee pitkän tauon jälkeen niin siitä tulee vatsa tosi kipeäksi. En siis halunnut mättöä. Mukaan lähti Grilled Chicken McWrap, omenalohkot ja ZeroCola. Sara tiesi -340kcal 🙂

Nyt kun on niin erilaista kerrankin niin laitanpa päivän ruoat:
kahvi ja maitoa
1/2 kana-cesar bagel
1/2 pala porkkanakakkua
1/2 mango-ananas smoothie
fetasalaattia
2 munan munakas
Profeel proteiinijuoma
KanaWrap
omenalohkot
light limu
Ehrmann
mehukeittoa
vehnäleseitä

Laitan aina ennen matkaa kaikki päälle laitettavat vaatteet valmiiksi! Linnealla oli suloisemmat kun mulla niin kuva niistä. Siniset pilkkuleggingsit, siniset sandaalit, valkoinen tunika, keltainen lyhyt neuletakki ja tähtihuivi. Tyylikäs pikkuneiti!
Lähtö on k.7.00 kotoa ja olen ostanut mulle ja miehelle tällaiset aamiaiseksi ja otettavaksi autoon. Pohdin jo kaupassa Pauligin Frezza Moccan kohdalla mutta katsoin sitten, että kaloreita oli 80 desissä ja pelkkää sokeria niin otin ”aamukahviksi” tuollaisen Profeel juoman maitokahvin makuisena. Saas nähdä sorrunko jo kentällä ja istun sitten lentokoneessa jättimäisen Milka suklaalevyn kanssa. Mä oon parantumaton!

Kommentit (5)

Se oli joku Poly Blonden vaalennusaine. Laitoin vaan tuohon tyvikasvuun. Ei näy kyllä kuvasta kokonaan se keltaisuus 🙂 Nyt on onneksi jo parempi hopeashampoolla! 🙂

Ihanaa matkaa muru! <3 Mäkin aina laitan "lentovaatteet" valmiiks edellisenä päivänä. :)Meilläkin tänään lento ulkomaille!

Mukavia juhlia!Toi sun mekkoa on tosi ihqu!

Kiitos Monna ja Laiskiainen! 🙂 ja Monnalle hauskaa matkaa!! 🙂

Tosi nätti värihän tuosta tuli 🙂 Millä värillä värjäsit?

Se oli joku Poly Blonden vaalennusaine. Laitoin vaan tuohon tyvikasvuun. Ei näy kyllä kuvasta kokonaan se keltaisuus 🙂 Nyt on onneksi jo parempi hopeashampoolla! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *