Yleinen

4 viikkoa ja -5kg!

29.1.2012 Teksti: Anna

Tänään tuli laihdutusurakan aloituksesta kuluneeksi 4 viikkoa ja kiloja on lähtenyt -5,1! Enää ei voi olla pelkkää alun turvotuksen vähenemistä, vaan on siinä jo ehtaa läskiäkin 🙂 Näpsin siis viiden kilon kunniaksi kuvia teille, kenestäpä muustakaan kuin itsestäni!

keimailee hän
yritys osuttaa ahteri peiliin…
edestä

Täytyy myöntää, että tän viikon urheilut on jäänyt ajatuksen asteelle keskiviikosta lähtien. Maanantaina kävin sauvakävelemässä ja tiistaina salilla mutta loppuviikkona en oo tehnyt mitään *ruoskii*. Tänään olin vaunuttelemassa mutta sitä ei voi oikein urheiluksi laskea. Käytiin pojan kanssa luistelemassa eli jotain happihyppelyä kuitenkin! Kuvia kokoonpanosta:

Huomaan olevani aikalailla rutiineihin rakastunut. Jos oikeeta mehukeittoa ei oo tai välipalalla on rahkat loppuneet niin kaikki alkaa takkuamaan. En melkein viitsi enää ruokakuvia laittaa kun niissä ei oo mitään uutta 🙂 Samat parsakaalit ja marjasmoothiet vain. Viimeksi pudotin vauvakilot miltei pelkästään nutrilettin suklaashakella, makuja vaihtamatta. Mulle vaan tuntuu olevan kaikki helpompaa kun syön niitä ruokia, mitkä oon hyväksi todennut. Ei mulla ees tee mieli alkaa tekemään kasvissosekeittoa johon päälle jauhelihat tai kanat, vaikka periaatteessa gofatgo:lla vois soveltaa moniakin reseptejä.

Palasin kukkavihanneksiin,
pelkän kukkakaalin jälkeen
Tää on eilinen iltapala, eli leseet mukana

Ulkoilun jälkeen oli välipalan aika. Posket punaisena ja hiukset sekaisin, en kauheesti kuviin laittaudu…

joko kuvataan?
kauhee maha!

näin me laihdutaan
Jutan sanoin: nyt ei tarvi taas kolmeen
tuntiin syödä!

Mun vauva on tänään puolivuotias!
Näin se aika menee. Ihanaa, että ihan vastasyntyneen aika on ohi ja nyt täällä on naureskeleva, omatahtoinen ja hassutteleva pikkutyttö. Odotan jo kesää ja sitä, että voin hiukan vähentää vaatetta ja näyttää hyvältä. Bikinikondis jää ehkä vielä kauas, mutta ainakin suunta on oikea. Jos paino tippuis kokoajan lineaarisesti niin olisin tavoitepainossa jo kesäkuussa 🙂 En kuitenkaan laita sitä ihan tavoitteeksi, mutta haaveita pitää aina olla! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Hyvä äiti!

Kommentit (13)

Kiitos onnitteluista 🙂 Eipä mitään.Tosi hienosti kun on 3kg lähtenyt! Oon muutenkin jo niin pikkuinen niin se on paljon!!

Mulla taas tullu suuri herkku nuista kasvissose keitoista 😉 aika pitkälle menee niin, että päivällinen tai lounas on kasvissosekeitto ja toinen joku muu ruoka sitten. Tuon keiton olen vielä jättänyt silleen, että keitän ison kattilallisen ja syön sitä useamman päivän vaihdellen joka päivä eri proteiini lähteen 🙂 toisena päivänä kanaa toisena jauhelihaa jne 🙂

ihana oot muru!!! vähän oon happy sun puolesta!!! <3 jeejee tosi hyvin lähteny painoo! pus

Sulta on upeesti lähteny painoa! Tsemppiä!

Onnee aivan mielettömästi! Täällä ei ihan noin paljon ole vielä lähtenyt vuoden alusta, mutta meenkin -500g/viikko taktiikalla. Ainakin näin aluksi. 🙂

vau! hienosti lähteny painoa 🙂 tee sellanen postaus missä on koko päivältä mitä syöt ja kellonajat jne 🙂

Oho, sultapas on lähtenyt paljon painoa. Hieno suoritus, samaan malliin vaan eteenpäin 🙂 Oot muutenkin ihanan positiivinen ja hyvänä inspiraationa muillekin!

No kiitos kiitos kaikille 🙂 Kyllä perus bodyruoka-dieetti toimii!

Mahtavaa !! Tuntuukin varmaan jo kevyemmältä? =)Se alakaa seuraavaksi sitte kasilla, huippista !! Mulla ei ollu painolukema värähtänykkää ku aamulla kävin (4pvää sit viimeksi käyny..) liikuntaa ollu tunti joka päivä + normisti diettiruokaa. En tajuu.. voix toi liikunta muka niin paljo sitoo nesteitä?? Ottaa pannuun… Mut vyötäröltä oli lähteny kuukaudessa 8cm, et jotain on tapahtunu =)Kuinka paljon te GofatGo dietissä syötte Hiilareita, niinkö grammoina/pv ??Ihanaa laihempaa viikkoa myös sinulle !!

No tuntuu kyllä! 🙂 Ihan erilailla menee vaatteetkin päälle. En oo yhtään laskenut noita hiilareita. Jos oot kätevä niin laskeppa vaikka mun tän päivän postauksesta :)Hyvää viikkoa myös sulle, 8cm on tosi hyvin! 🙂

Löysinpä sun sivuille ihan vahingossa ja meillä näköjään aivan sama tilanne, mun vauva on tänään puoli vuotias ja paino on pari kiloa enemmän kuin sulla. Tavote on tonne ens vuoden vaihteeseen tiputtaa 25-30 kiloa. Noudatin tätä Jutan diettä vuosi sitten syksyllä mutta homma jäi kesken kun vauveli ilmoitti tulostaan. Nytkin mulla on ohjeet edessä mutta ajattelin kyllä aika paljon vielä soveltaa, ehkä tossa kesän kynnyksellä kun en enää imetä siirryn kokonaan tälle ruokavaliolle. Tsemppiä, hienosti on sulta paino lähtenyt tippumaan!! -S-

Hassu sattuma! Ihan samanlaisia ollaan 😀

Voi ei, oon unohtanu täysin murusen puoli-vuotis päivän! Isot onnitteluhalit annat sille sitten meidän puolesta! <3 Ja isot onnittelut myös 5 kilon ohituksesta, se on aina se eka iso "jes-fiilis" 😀 Mulla lähteny vasta 3 kiloa, mut oon onnellinen jo siitäki..

Kiitos onnitteluista 🙂 Eipä mitään.Tosi hienosti kun on 3kg lähtenyt! Oon muutenkin jo niin pikkuinen niin se on paljon!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *