perhe

Aktiivipäivä

20.2.2012 Teksti: Anna

Tänään kaikki tuntuu valoisammalta. Olin jo itse unohtanut eiliset murheet, mutta postaus on herättänyt keskustelua perheeni ja ystävieni kanssa. Kiitos kaikille kommentoineille, en jostain syystä saa vastattua niihin enempää kun aihe on kuitenkin aika henkilökohtainen enkä tiedä mitä enempää sanoisin. On mukava kuulla miten kirjoitukseni herättävät ajatuksia ja tuovat usean laihdutusurakkaan tsemppiä! Se on ollut tarkoituksenikin.

Oltiin lasten kanssa uimassa tänään päivällä ja illalla kävin myös salilla. Päivitin jo tuonne yläkulmaan uuden viikkopudotuksen, se on -600g! Hiukan olin jo huolissani tästä viikosta kun välillä vaaka näytti enemmänkin mutta tiukka viikonloppu palkitsi ja tänään painoin 88,4kg. Tasaisen mukavasti etenee siis!

Lounaalla söin näitä herkkuleipiä. Tonnikalaa, tomaattia, puna- ja valkosipulia, oliiviöljy, raejuustoa ja uuniin. Päälle pari basilikan lehteä ja oijoi! Eli hieman variaatiota päivärutiineihin vihdoinkin 🙂

Salilla oltiin yhdessä Saran kanssa ja otettiin perinteiseen tapaan muutama kuvakin. Aika työläs oli ohjelma kun treeniin meni 1,5h ja se on mun mielestä aika paljon, kun tein reippaasti ja hiki valui. Ehkä se menee tulevaisuudessa joutuisammin kun treeni tulee tutuksi ja homma hoituu enemmän rutiinilla. Toivon et tällä viikolla en ois yhtä kipeä kun viime viikolla olin ihan muussia!

Illalla rahka-lese-smoothiessa oli uutta mustaherukkakeittoa joka on todella ihanaa! Ehkä mun uusi suosikki. Mulla alkaa olla mennyt maku jo vadelmaankin, vaikka ennen se oli ainoa oikea. Vadelma-persikka sen sijaan maistuu! Muutenkin dieettiruoat maistuu, eikä oo ollut suurempia ongelmia dieetin kanssa. Pienentyis vaan tuo vaatekoko ja maha niin ois kesällä kivempaa.

Kommentit (2)

No sanos muuta! Nyt on onneksi sokerittomiinkin uutta vaihtoehtoa 🙂

Mä sain just mustaherukan makuisen keiton loppuun, oli ihan piristävä. Oonkin aiemmin harmitellut sitä, kun kaikki uutuudet on olleet niitä normiversioita.

No sanos muuta! Nyt on onneksi sokerittomiinkin uutta vaihtoehtoa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *