Yleinen

Ensimmäinen GFG-viikko takana

23.1.2012 Teksti: Anna

Mahtavaa, ensimmäinen gofatgo-viikko ohi. Pudotusta tuli 800g, joka on yli puolet viime viikkoista vähemmän (-1,9kg). Johtuu varmaan siitä, kun menin niin kehumaan, että oisin vähempäänkin tyytyväinen! Vuoden alusta on tippunut -4,1kg eli ei hullummin. Kyllä täällä senttimetrejäkin seurataan, nyt on lähtenyt 12cm ympäri kehoa. Kuvat eivät ole varsinaisia vertauskuvia ensimmäisiin, kun on eri vaatteet mutta ajattelin ottaa röllykänpaljastuskuvat niille, jotka ovat ihmetelleet mun painavan yli 90kg.

 
 

Viikko alkoi loistavissa merkeissä, tein paljon ruokia valmiiksi ja kävin yli tunnin sauvakävelylenkillä Saran kanssa. Tuo ruoanlaitto etukäteen on mulle ollut avaintekijä ja se tehdään vaa’an kanssa. Aloitin viikon paistijauhelijalla ja riisillä joka voi joidenkin mielestä olla omituinen yhdistelmä, mutta mun suurta herkkua (tulee risotto tai paella mieleen). Parhaiten pystyn vastustamaan muun perheen ruokia, kun oma nälkä on hoidettu ensin! Ja silloin kun ateriaväli venyy niin tulee pahimmat houkutuksetkin.

Iltalenkillä
Multitasking ja painoja kotimatkalle
 
40g riisiä painaa keitettynä 122g

 

Rasiapinoa ja ah, light limukkaa
 
Ruoanvalmistussavotta
 
Mun kotikannustaja yllätti mut täysin, kun oli tänään tilannut mulle palkinnoksi laihtumisesta Abercrombie&Fitchin vaatteita. Ovat oikeastaan palkinnoksi jo tulevasta laihtumisesta, koska ne ei varmasti vielä mahdu päälle! 🙂 Oon sovittanut merkin vaatteita liikkeessä joulukuun alussa Madridissa. Oon niin mielissäni! <3 Ihanaa, kun toinen huomaa että yritän tosissani ja osaa oikealla tavalla motivoida eli naisille se on tietysti tavoitevaatteet!
 
Tuosta voitte käydä ihastelemassa mun uusia kuteita:
 

Kommentit (14)

Heh heh 😀 Vai iloiselta! *nauraa täällä* Joo pasta menee jo tummana (harvoin tavallista), tykkään siitä oikeasti enemmän! Mutta tummaan riisiin en oo vielä tottunut. Sano vaan jos joku merkeistä on oikein hyvä..?! Voisin kokeilla kyllä.Katja: Löysin sunkin blogin, nyt tsempillä vaan eteenpäin! 🙂

Aloin just seuraamaan sun blogia, vaikuttaa mielenkiintoiselta ja oot tosi kaunis! <3 Itsellä kanssa läskintilallelihasta meininkipäällä ja hyvin on alkanut!

Kiitos Leena! 🙂 Tuntuu kyllä et kaikki kauneus hukkuu tällä hetkellä näiden kilojen alle, puuh… Hyvä hyvä! Sporttinen ja lihaksikas kroppa on ihana.

Ihana mikä kannustusjoukko sulla! Mun täytyy häpeäkseni myöntää että tänään kun olin yksin tässä hereillä niin tuli syötyä sipsejä.. :/ Mut nyt ei auta itku eikä väsy vaikka kello on jo 11, mä jumppaan nyt ja sit vasta saa mennä nukkumaan!

Kyllä se sieltä esiin tulee! On vaan niin saamarin väärin, että ruoka on helvetin hyvää ja laiskana on kiva olla ja kilot kertyy paljon nopeammin ja salakavalammin kun tahtoisi. Kaikenlisäksi niitä on vaikeampi saada pois, kuin lisätä. Argh! XD

Mutta eikös se vähän mee niin että ekojen viikkojen jälkeen tahti hiipuu, kun nesteet on lähteneet?

Ihanat tukijoukot sulla! Jaksuja, kyllä ne kilot ja makkaratkin sulaa aikanaan. Tiedän kyllä tunteen!

Näinhän se on, että tahti tasaantuu! Kaikki miinusmerkkiset viikot kuitenkin kelpaa mulle! 🙂 Oon todella ylpeä siitä, että oon saanut itseä niskasta kiinni ja tukijoukot on olleet kyllä kullanarvoiset! Kiitos tsemppaajille!

Sulla on kiva blogi, mukavia juttuja ja kuvia. Käyn täällä tsemppaamassa itseäni, ja tietysti sinua!

Blogisi on todellakin hyvänmielen lahdutusblogi! (: On kiva lueskella postauksiasi ja niistä tulee itsekin iloselle mielin (:

Hyvä Taffi3, niin sitä pitää! Terveellisiä elämäntapoja kohti! :)Emmie: kiitti! Kurkin sun blogia ja mikä ihana vatsa! =)

Ihana blogi ja ihanaa ku oot uskaltanu ihan kuviakin laittaa. Ite en uskaltais, vaikka tietäisin niistä olevan apua. Tsemppii sulle, sua seuraamalla tulee kyllä itekin pysyttyy paremmin ruodussa. Hyvä esimerkki on aina tärkee apu!

vaikutat tosi pirteeltä ja isoselta, tää blogin myönteisyys ihan tarttuu lukijaan! heti ensivaikutelman jälkeen oli pakko ryhtyä lukijaksi. ihanaa kun kerrankin voi lukea laihdutusblogia, jossa laihtumiseen suhtaudutaan myönteisesti eikä pakon edestä tai hieman haikeudella.vielä kun vaihtasit tuon valkoisin riisin tummaan riisiin niin saisin vähän enemmän tärkeitä ravintoaineita : )

piti siis sanoa iloselta eikä isoselta… voi luoja mikä typo, anteeksi. :’)

Heh heh 😀 Vai iloiselta! *nauraa täällä* Joo pasta menee jo tummana (harvoin tavallista), tykkään siitä oikeasti enemmän! Mutta tummaan riisiin en oo vielä tottunut. Sano vaan jos joku merkeistä on oikein hyvä..?! Voisin kokeilla kyllä.Katja: Löysin sunkin blogin, nyt tsempillä vaan eteenpäin! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *