herkkupäivä

Herrrkkupäivä ;)

10.2.2012 Teksti: Anna

Täällä on hiilari-overload!!! Huomenna luultavimmin myös mättökrapula ja vatsa sekaisin. Aamu alkoi siellä ihanalla Fasun aamiaisella. Sitten käytiin päivällä vielä Saran kanssa salaatilla. Illalla olin sen verran pettynyt herkkupäivään, että haettiin kultaisista kaarista hamppariateriat ja söin vielä myöhemmin vähän jätskiä. Nyt on kyllä sellanen olo, et ei tarvii vähään aikaan noita ”ruokia”. Eli aivan loistava herkkupäivä! Kaikki oli hyvää ja sain tarpeeksi ja nyt on pidetty vapaasyöntipäivä. Tää tarkoittaa myös sitä, että huomenna en syö enää jäljelle jääneitä herkkuja, vaan aloitan lite:n ruokien syömisen. Ja sen sanon, että herkkupäivän jälkeiset päivät on satavarmasti todella vaikeat. Aivot itkee sokerin perään ja mahassa kurnii kun ei tuu mättöä. Kyllä tulee tiukka taistelu, apua!

Oon lukenut noita mun sivun oikeassa reunassa olevia blogeja ja miten siellä on myös totaalinen repeäminen, vähän lipsuu ja ei mitään sanottavaa! Aika hauskaa, että kaikilla gfg:läisillä on kolmen viikon jälkeen pieniä motivaatio- ja itsehillintäongelmia 🙂 En siis vissiin yksin lipsunut! Mutta ei se mitään. Ollaan kaikki se ansaittu, kunhan ei jatketa rillutteluputkea vaan palataan ruotuun. Oon tehnyt myös valmisteluja ensi viikkoon ja ostin palautusjuomaa, lisää omega-3 kapseleita ja muutaman proteiinipatukan.

mehua, nam!
katsokaa miten onnellinen
suklaat vitriinissä

kanasalaatilla

Sara-murusella on huomenna synttärit ja tuossa mysteeripaketissa on lahja! Mitähän se sisältää ja milloin sankari sen saa? Se selviää ehkä huomenna =)

salapaketti

Oikein herkullista mättöviikonloppua kaikille!!! Syökää tekin niin en tunne oloani ainoaksi valaaksi! Unohdettaisko sittenkin koko dieettihässäkkä ja palataan takaisin laiskottelijoiksi ja suursyömäreiksi? Jaksaako sitä sittenkään laihduttaa… Lihavat on lepposia, eikä ne tee kepposia! Eiks jee?!

Kommentit (7)

ootpa upean näkönen nainen, ihana loistava hymy ja positiivinen asenne, saa munki päivää energiaa 🙂

Ihanan näköisiä herkkuja =) Mä en uskalla haaveillakaan, että pääsis tollee herkuttelemaan. se Dubain matka häämöttää jo 6 vkon päässä ja tavoitteeseen on vielä matkaa.. Hui =) Eilen herkuttelin illalla ceacar salaatilla (syntisen hyvää) Tänään olis tiedossa ystävän tuparit ja viiniähän siellä pitää juua. Lantraan valkkarin vichyyn, toimii hyvin ja vältän tarjottavat herkut syömällä hyvin ennen sinne menoa ja otan brotpatukan varuiksi mukaan. Huomenna olis mll hallituksen syöminki Ravintola Foijassa ja siellä pitää taas taistella jälkkärihimoja vastaan. Ruuaksi otin siikaa kasviksilla. Mut motivaatio on niin kohdillaan, etten nyttenkään saa repsahtaa vaan nää kilot on tiputtava ja pikkuhiljaa kans alettava kasilla 😉 Tänään ennen illan ilakointia Pace !! I love it !! Mukavaa viikonloppua ja Tsemppiä Liteen =)

Miten meni ravintolareissu ja sitä edelliset tuparit?! Oot kyllä aika kova, jos pysyit sielläkin tiukkana :)Loistava motivaatio Voicce, hyvähyvä! =)

nam mitä herkkuja oot syönyt. mulla tänään herkuttelupäivä.kuvissa näytät tosi hienolta! huomaa että iloitset dietistä ja voit hyvin. ihanat hiukset.Mukavaa viikonloppua!

Kiitos Meea!Toivottavasti sielläkin on ollut makoista herkut eilen =)

Tilanne korjattu! Oli menny jossain vaiheessa asetus kai väärin.Soitellaanpas niin nähdään pian! 🙂 <3 Tuossa tuo paketti vielä odottaa! 😉

En tiiä miks tää ei anna mun kommentoida muualle kun tähän Meean ”Vastaa” -kohtaan.. Ja sä et vastaa puhelimeen?? Oot varmaa siel salilla nyt? :)Mutta joo siis milloinkas tuon salapaketin saisi avata??? Houkuttelee kovasti!!! Taitaa jäädä ainokaiseksi paketiksi tänä vuonna, siksi tahdon sen pian pian pian, oot ihana muru <3

ootpa upean näkönen nainen, ihana loistava hymy ja positiivinen asenne, saa munki päivää energiaa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *