Yleinen

Huomenna se alkaa!

15.1.2012 Teksti: Anna
Treeni-minä 2007
Nimittäin gofatgo! Mitä sitä hyvää muuttamaan kun oon sillä saanut jo niin hyvin painoa pois. Ajattelin vetää seuraavat kolme viikkoa laihdutushaasteen ohjeilla kun olen tässä niihin pikkuhiljaa totutellut. Katsotaan huomenna lähtöpaino haasteen alkaessa ja siitä viikko kerrallaan miten menee! Mielettömän innostavaa kun tuhannet(?) on sitten mun kanssa samalla dieetillä yhtäaikaa. Vielä kun saisin tuon liikuntapuolen tehtyä ohjeen mukaan. En oo käynyt salilla moneen vuoteen…
kuva: http://www.fitfarm.fi
Ohje lähellä jääkaapin kahvaa
Välipala: rahka 250g, mökin mustikkaa 100g, vettä 1dl

Mustikka on täynnä antosyaania, sinistä flavonoidia!
Ulkoilin tänään lasten kanssa ja kävin koirien kanssa myös kävellen kaupassa. Reppu täynnä rahkaa, kanaa ja raejuustoa. Nyt on ensi viikoksi sapuskaa! Helppoa kun tietää mitä syö, eikä tarvi itse pähkäillä. Oikein jännityksellä odotan mikä on mun kolmen viikon saldo. Pääsenkö uudelle kymmenluvulle?

Tsemppiä ensi viikkoon mammat!

Kommentit (6)

Myös minä löysin blogisi gfg:n kautta. Kiva lukea, hyvä mieli tulee 🙂 Tsemppiä kovasti!

Täällä kans yks gfg-läinen 🙂 Jään seuraileen sun blogia, vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta.

GFGstä minäkin sun blogin löysin 🙂 Tähän kohtaan en itse haasteeseen lähtenyt, mun ”lähtö” on vasta jossus helmikuun tietämillä, mutta tuleepahan otettua kaikki ohjeet ylös ja luettua kaikki tarpeellinen. Sun blogi vaikuttaa kivan pirteältä ja reippaalta, joten varmasti haen täältäkin lisäpiristystä omaan kunto-/painoprojektiin ^^

Täällä kanssa jääkaapin ovi muistuttamassa mitä on meneillään… Hauska huomata yhteisiä konsteja. 😀 Aattelitko ruveta sali- vai kotitreenaajaksi?

Tsempppiä haasteeseen! 🙂

Kiitos kaikille kannustuksesta! Voi olla että teen molempia, ehkä kuitenkin aloitan kotireenillä huomenna. Mukavaa että on muitakin gfg-läisiä =)

Myös minä löysin blogisi gfg:n kautta. Kiva lukea, hyvä mieli tulee 🙂 Tsemppiä kovasti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *