ulkoilu

Hyvää maanantaita!

23.4.2012 Teksti: Anna

Vielä ehtii maanantaille! Tultiin kotiin iltasella ja onhan tässä hommaa riittänyt. Kiitos vielä kerran perjantain postaukseen kommentoineille! Kirjoittelin nyt vastauksia sinne niin voitte käydä lukemassa. Otan oikeasti sydämeeni kaikki lämpimät kannustukset ja onnittelut joita olette tässä matkan varrella kirjoittaneet. Tuntuu tosi hyvältä saada positiivisia kommentteja, olette selkeästi ottaneet omaksenne tämän ”hyvänmielen blogin” sillä kaikki kommentit ovat niin bloginhengen mukaisia.

Mun ja Elielin pipot on muuten mun serkun tekemiä, aitoja oululaisia Kooma-pipoja! Ne on ihan älyttömän käteviä, ei tarvi kuule nimikoida erikseen jos edessä lukee nimi isolla 🙂 Pipoja saa useampaa eri mallia, hurjan montaa eri väriä, tekstillä tai ilman. Jos kiinnostuitte niin omaa pipoa voi käydä suunnittelemassa tuosta. Keväälle ja kesälle sopii kevyempi trikoopipo.
Omassani lukee mun lempinimi, lapsuudesta asti takiaisen lailla seurannut Tilli…

Tän rivin ylin kuva on tuvan ikkunasta otettu ja siitä näkyy huikean kauniit maisemat järvelle. Näissä maisemissa on vietty lapsuuden kesät ja vietetään edelleen. Hedelmäsalaattikuva jäi ainoaksi ruokakuvaksi koko reissusta ja tuokin onnettoman valottunut. No, siinä on kuitenkin hedelmien alla Ehrmann ja päällä sitä Valion 7% vaniljan makuista rahkaa, nams! Kuva on tän päivän aamupala.

Hyppäsin puntarille kun tultiin kotiin, vaikka en koskaan punnitse iltaisin ja vielä vaatteet päällä! Painoa oli 84,6kg mutta laitan virallisen punnitustuloksen sitten huomisaamun mukaan. Jos siitä joku gramma lähtis vielä! Kauniita unia niille jotka myös kukkuu vielä tähän aikaan -nyt unta palloon!

Kommentit (4)

Kiitos tsempistä! Oikein mukavaa kevättä sinne kotinurkille myöskin! 😉

no nyt on kyllä ihan pakko kysyä, että ootkos pateniemen / rajakylän tyttöjä alunperin? =)t. blogiasi jo tovin lukenut oululainen

Sieltäpäin juu =)

Koomat on kyllä niin cool! Meijän muksuilta löytyy, samoin äipältä!Oon nyt pari kuukautta seurannu sun rojektia, ei muuta ko tsemppiä jatkoon! Kirjuuttelet mukavasti, tempasee mukkaan!!Jahans, vai Patelan suunnasta 😉 Minäpä siis lähetän sulle aijot oululaiset terkut täältä Pateniemestä 🙂 Mukavaa kevvään jatkua!-K-

Kiitos tsempistä! Oikein mukavaa kevättä sinne kotinurkille myöskin! 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *