herkkupäivä

Hyviä ja huonoja kohtia

4.2.2012 Teksti: Anna

Mulla on aina ollu ihan hyvät jalat ja suurin ongelmakohta on vatsanseutu. Oon selkeästi omenamallia. Nyt kun massaa on enemmänkin niin kilot ovat alkaneet tasoittua muuallekkin vartaloon. Eli onhan tuossa pepussakin jo aikalailla lihaa. Niin sanotusti hyvinsyönyt! Veikkaan, että laihtuessa kuitenkin jalat hoikistuu ensimmäisenä ja tuo maha lähtee viimeisenä.

jalkojen sivuprofiili

koko aamiaissetti

Aamupalan ja lounaan jälkeen lähdin käymään esikoisen kanssa HopLopissa. Oli oikein mukavaa, yhtä harmittavaa juttua lukuunottamatta. Ostin kahvin kanssa yhteistarjouksella muffinssin. Siis pojalle tietysti! Kuljetin sitä sitten tunnin mukanani pöydästä toiseen ja yläkerrasta alakertaan, kun herra malttoi haukata siitä palan kerrallaan. Minä pieni sokerihiiri sitten kuola valuen himoitsin hoplopin pakastemuffinssia kuin kissa kermaa. Ja pistelin sitten jääneen puolikkaan suuhuni, kun oltiin kotiin lähdössä! Mietin jo blogijulkisuutta ja sitä kuinka ihan varmasti joku tapahtuman silminnäkijä on nähnyt mun blogin ja ajattelee, että tuossa se nyt vetää muffinssia nassuun!

HopLop

tramppa
Paholainen

Reissun jälkeen kävin kääntymässä kotona ja vaihdoin muksun pienempään, jonka kanssa lähdin Saralle iltaa istumaan. Nappasin eväsrasiat jääkaapista mukaan ja söin päivälliseni siellä. Höpöteltiin dieettijuttuja ja katseltiin netistä kaikkea siihen liittyvää. Sain myös ihanan lahjan jonka Sara oli töistä hankkinut! Pussin täynnä kaikkea hyvää!!! Superterveellisiä Goji-marjoja ja dietmix-patukoita.

päivällinen

herkkuja

Oon ihan murheissani, kun menin taas syömään listan ulkopuolelta ja oikein inhottaa, kun joutuu tänne tunnustamaan heikon itsekurin. Mutta ei auta itku markkinoilla, nyt kävi näin. Ja eihän se edes siihen loppunut… Illan hämärtyessä vedettiin Saran kanssa ihan ranttaliksi ja syötiin yks Dietmix-patukka puoliksi! Oi kun oli hyvää!

Kommentit (17)

Hienosti oot edistynyt ! Vatsastahan se viimeisenä tosiaan lähtee ja musta ainakin tuntuu että se on hankalin rasva päästä eroon mut onnistut varmasti, tsemppiä :)http://lifeonplate.blogspot.com/

Oot niin kaunis tossa neljännessä kuvassa, jossa pidät hiuksistasi kiinni <3 Ja hahaa, kyllä sitä välillä saa syödä vähän herkkuja!

Kiitos kovasti 🙂 Saahan sitä, mutta ei ihan joka päivä 🙂

Räpsy ripsi <3 Tulkaa sit aamusella meille leikkii. Soita vaikka ku heräätte 🙂 Kiva postaus, rehellisyys maanperii 🙂 Pikkasen repesin tolle et jos joku sun blogin lukija näkee ja ajattelee "että tuossa se nyt vetää muffinssia nassuun!" kikakika xD

Soitan sit! :)Salettii joku näki! :/

Oot kyllä tosi kaunis kasvoista! Pieni repsuja tulee aivan varmasti matkan varrella, mutta tärkeinta on ottaa niistä opiksi, niin osaa seuraavalla kerralla välttää/kiertää hankalat hetket. Meillä oli ennen aina hurjasti kaikkia herkkuja kaapeissa ”vierasvarana”, ei ole varmaan vaikea arvata kuka ”vieras” ne sitten aina söi =D. Kaikkein tärkeintä on olla rehellinen itselleen! Sillä pärjää pitkälle!

Hih, pakko oli kommentoida noista vierasvaroista! Meilläkin niitä on meinaan kulunu enemmän kun laki sallii, mutta oon oppinu hakemaan kaupasta aina sellasia vierasvaroja jotka ei niin omaan mieleen ole 😉 Ja hyvin säilyy kaapissa ne!

Heh, tiedän tuon vieraan kyllä! :DKiitos kovasti! Joo meitä ”naamasta nätti” -ihmisiä on muitakin ja se on aika petollista ku yli 100 kiloisenakin katsoo vaan peilistä kaulasta ylöspäin ja ajattelee, että on sitä ihan sievä. Huh huh, sanon minä!

Pakko kai se on itsekin myöntää, että vierasnamuset on yleensä joutuneet kyllä ihan muiden suihin kuin vieraiden.. ehkä sen takia meillä ei nykyään ole enää mtn vieraiden varalle, ellen erikseen ala leipomaan xD

Ehkä sun pitäis ottaa semmonen yks tietty herkkupäivä millon saisit syödä jotain hyvää ”kiellettyä” niin ei tulis niin huono mielikään siitä koska se olisi tavallaan luvallista silloin 😀 mutta oon kyllä sitä mieltä, että silloin tällöin pari pullaa tai puolikas muffinssi ei nyt hirveesti sun painonpudotusta hidasta koska syöt muuten niin terveellisesti.tsemppiä! 🙂

näin varmaan täytyy tehdä! Paino oli tänään silti laskusuunnassa, eli sen verran pieniä lipsumisia, et ei oo onneksi hidastunutkaan 🙂

Ota kerran viikkoon luvallinen herkkuhetki, ei varmasti pilaa mitään ja pääkin kestää paremmin mukana kun et kiellä itseltäsi kaikkea. Ja buustaahan se aineenvaihduntaakin. ;)Nätti olet kyllä, kasvoista ei millään nää kiloja, toisin kuin eräällä. :p Sama itsellä noiden mahojen ja jalkojen kanssa. Maha on se joka viimeisenä lähtee, jalat on mielestäni hoikistunu jo aika lailla. Tosin, mahassahan sitä eniten onkin joten luonnollista että viimeisenä se katoaa. 😉

Yritin vaan olla tän 3 viikon GFG:n ilman herkkuja. Täähän loppuu tänään ja ens viikolla on sallittu herkkupäivä/tankkauspäivä, jei!!!

Kaunis <3

<3

mä pyrin syömään kahvin kans välipalana tuon dietmix patukan yhden päivässä? onx se sit paha? hyvää protskuu ainakin..Mites se Hiilaripäivän ohjeistus meni? me herkuteltiin eilen kebabilla =) hain pelkkää kebablihaa tosta paikallisesta huipusta kebabbilasta ja tehtiin siihen sitten kunnon salaatti fetalla ja ananaksella. sit oli paahdettuja perunarieskan palasia ja itetekemä kermaviilikastike. Oli kyllä superhyvää ja paino torstaista plussalla 500g ni ei kyl mielestäni paha ku la tuli juotua se plo viiniäkin… Mut toi hiilaritankkaus kyl kiinnostaa, et mitä se sit tekee ja kannattakko sellasia oikeesti välillä tehdä. mähän en syö ollenkaan pastaa/riisiä/perunaa ja hiilarit pyörii siinä 40-100g vrk. eli aika vähän.Tänään olis ZumbaZirquit illalla =)

En mä tiedä onko se ”paha”, ei vaan kuulunut mun dieettiin ;)En oo saanut vielä hiilaritankkauksen ohjeita, sen tarkoitus on tehostaa aineenvaihduntaa kun on ollut pitkään pienillä kaloreilla. En oo ikinä tehnyt, niin en osaa sanoa?!Oi kun namilta kuullostaa!! mums! =)

Hienosti oot edistynyt ! Vatsastahan se viimeisenä tosiaan lähtee ja musta ainakin tuntuu että se on hankalin rasva päästä eroon mut onnistut varmasti, tsemppiä :)http://lifeonplate.blogspot.com/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *