houkutus

Ihana ilta

22.9.2012 Teksti: Anna

Olin Saran luona käymässä tyttöjenillassa. Harmi etten päässyt riekkumaan koko yöksi kun ei ollut lastenhoitajaa ja on vielä tää ankeus herkutonkin. Vein nyyttärijuhliin pähkinäsekoitusta, karkkipussin ja light-limukkaa.

kotoa lähdössä
 

Saran luona pöydät notkui herkkuja mutta myös mua oli ajateltu. Kanapastasalaatista Sara oli tehnyt osan ilman majoneesikastiketta, ihan mua varten <3 Kiitos muru! Sen lisäksi söin fetasalaattia, ruisnappeja, patonkia ja levitettä. Kuitenkin sen verran, että ois ollut melkein ihan sama syödä tänään ne lihapullat kastikkeineen 🙂 Voi mua!

tarjoilupöydällä: salaatteja, leipiä, levitteitä, sipsiä, popparia, karkkia, kakkua jne.
 
mmm… kuvittelin tämän maun 😛
annos
mammat 9/2012
vanha pullamammat 7/2011, arkistojen helmiä 😀
 
matkalla parempaan kuntoon 🙂
Kotiin tultua vein koirat ulos iltalenkille, sen jälkeen nostin jalat sohvapöydälle ja oon litkinut limukkaa. Tää viikko on mennyt aikalailla pipariksi liikkumisten suhteen. Kun en oo tehnyt salia ja lenkitkin on pelkkää höntyilyä niin huomaan, että painossa ei tapahdu mitään. Siihen päälle vielä pari ekstrapalaa patonkia niin toiveet hyvästä viikkopudotuksesta on tiessään. Tässä vaiheessa dieetti vaatisi jo keskittymistä, sillä muuten kulutus ja energiansaanti menee +/- nolla. Kurja se on siitä blogia pitää :/ Paineita!
 

Kommentit (18)

Hyvä hyvä! Oot mun tammikuun aloitusmitoissa 🙂 Tuut kohinalla perästä kyllä noilla ohjeilla!! 🙂 Näin on, niihin tottuu ja oppii tykkäämään! 🙂 Tsemppiä!

Ensimmäistä kertaa vierailulla! Tämä on tosiaan hyvän mielen laihdutusblogi, kun sinun hymyileviä kasvoja katsellessa tulee itsellekin iloinen mieli.:) Hyvä tsemppi sulla on päällä, sitä toivottelen myös tulevaisuuteenkin.

Moikka! Kiva kun oot löytänyt blogiin 🙂 Tervetuloa vierailulle toistekin 🙂

Voi, älä ruoski itseäsi! Harvalla meistä on mahdollista elää ideaaliarkea, jossa on mielinmäärin lapsenvahteja ja siten aikaa kuntoilulle ja luomuruoan hakemiselle lähikuntien maatiloilta. Välillä tulee näitä viikkoja, että ei kerkiä keskittymään itseensä – mutta silloin onkin tarkoitus panostaa niihin muihin tärkeisiin asioihin 🙂

Oih, kuulostaispa ihanalle 😉 Oon tän viikonlopun ollut vähän muissa maissa, ois toteutumattomia haaveita vaikka kuinka, mutta en saa mitään aikaiseksi :/ Ehkä tää tästä!

Voi Erica, tätä blogia on juuri siksi ihana lukea, että olet aito ihana ihminen etkä mikään kone. Ja tämä viikko on ollut mitä on, mutta enää alle 24 tuntia uuteen viikkoon – sitten tsempaTAAN! Voimahalit!

Tää viesti oikeasti auttoi 🙂 Ihana ensi viikko, tule jo!!! 😀

Voi hyvä ihme, kun te molemmat naiset olette muuttuneet paljon !!! Tsemppiä uuteen viikkoon !

Kiitos 🙂 Niin me kyllä ollaan, jee jee 😀

Vau mikä muutoskuva!

Hih 🙂 Kiitos!

Hahaaa 😀 en kestä tota pullamammat -kuvaa 😀

😀 ja arvaa oliko tää ees se pahin! 😉 Ne on ihan kauheita! 🙂

Hih, ajattelin just samaa kun Sara tohon kirjoittkin; En mä kestä! Ihan järkyttävän iso muutos on tapahtunut molemmissa!

Voi että mitä jääkään vielä x-files kansioon 🙂 Kiitos Janika <3

ihan mahtava muutos molemmissa! Jos sitä itsekkin kohtaisi huomenna sen kuuluisan maanantain, en enää kestä tätä kehoa ja huonoa itsetuntoa :/ olenkin tuossa saanut jo ihan järkevästi nuo ruokailut ajateltua, mutta mitä ihmettä keksin välipalaksi paikkaan jossa ei ole jääkaappia? Kai niitä jotain protskuja voi sheikata mutta miten saan sellaisen alas? Osaatko suositella jotain merkkiä ja makua, olen todella nirso ja esim. Proteiinipatukat jäävät melko usein suuhun pyörimään….

Tuo protskujauhe on tosi hyvä vaihtoehto! Jos et oo tottunut niin varmaan kaikki maistuu yhtä kamalilta ja patukat myös. Kun niitä vähän aikaa maistelee niin makunystyrät oppivat jopa tykkäämään niistä 🙂 Eli ei muuta kuin alas vaan! Mulla on Scitecin aika herkun makuisia jauheita, löytyy klikkaamalla tuota Lisäravinteet -tunnistetta. Paras maku on ollut ehkä suklaa-hasselpähkinä.Patukoista suosin Leaderin So Lo carb patukoita, joiden laktoosittomat versiot on maultaan kaikista raikkaimpia, nam! Lempparini on omena-kaneli! 🙂

Voi miten ihanan lohdullista ja inhimillistä lukea tätä blogia! Olen nyt kolme viikkoa ollut Jutan Weight Loss ohjeilla a kova tsemi päällä. Paino 95 nyt eli alle sadan jo, jee! Nuo protskupatukat oli mustakin ihan kauheita samoin ku sheikitkin mutta kyllä ne on alkanu maistua jo tooosi hyvälle kun ei parempaa tarjolla oo. Älä vaan lopeta tätä Erica, olet mun idoli!

Hyvä hyvä! Oot mun tammikuun aloitusmitoissa 🙂 Tuut kohinalla perästä kyllä noilla ohjeilla!! 🙂 Näin on, niihin tottuu ja oppii tykkäämään! 🙂 Tsemppiä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *