gfg

Ihana Jutta livenä!

9.3.2012 Teksti: Anna

Bongasin Lite-foorumilta, että Jutta Gustafsberg on tänään Tuusulan Viva-kuntokeskuksessa luennoimassa onnistuneesta painonpudotuksesta. Lähdettiin sitten ystäväni Elisan kanssa motivointimatkalle kohti Tuusulaa, kuntosalin avoimien ovien päiville kuuntelemaan tätä esitystä! Jutta oli älyttömän mukavan tuntuinen ihminen ja todella viisaita ajatuksia laihduttamisesta, kuntoilusta ja siitä mikä elämässä on oikeasti tärkeintä. Juuri näitä ajatuksia olen tässä pohtinutkin ja nyt ajatukseni tuntuvat entistä selvemmiltä. Jutan positiivinen asenne ja kannustus oli mielestäni mahtavaa, enkä käsitä miten paljon ennakkoluuloja ihmisillä on hänestä, perustuen lähinnä keltaiseen lehdistöön tai ulkonäköön. Esitys oli erinomainen ja siinä oli paljon kaikille tärkeitä asioita, lähtökohdista riippumatta.

Luennon jälkeen kävin esittäytymässä ja kerroin hänelle, että olen tiputtanut 10kg gfg:n ja Liten avulla. Sain lämpimät onnittelut ja paljon kehuja! Se tuntui kyllä mukavalta 🙂 Pääsin myös yhteiskuvaan.

Esitystä
 

Tuolla se taustalla on, osoitan kaverilleni (katsokaa mun innostunut ilme)!
Alemmassa kuvassa näkyy miten moni muukin jonotti Jutan puheille. Ei siis suinkaan oltu ainoat innokkaat!

kuntosali kuhisi ihmisiä jotka halusivat seurata
Jutan vetämää treeniä arvonnan voittajalle

Kerrankin perjantai-ilta meni erilaisissa merkeissä kun yleensä kotona herkkuhimoissa. Ostettiin kaverin kanssa molemmat myös Casallin urheiluhousut kun siellä oli tuotteet 10% -tarjouksessa. Niiden lisäksi mulla on myös uudet Better bodies housut kuntosalille eli nyt kelpaa urheilla, kun on sopivia vaatteita! Vois vaikka pikkuhiljaa heivaa roskiin kaikki raskaus-collarit, jotka on käytetty ihan puhki -ne ei mee kaupaksi ees kirppiksellä…

Mieleen jäi tältä päivältä se, että oikeastaan kaikki mitä elämässään haluaa saavuttaa on omista valinnoista kiinni. Työpaikka, koulutus ja oma koko ovat päätöksien tuloksia, eikä omaa mielenvoimaa kannata vähätellä. Loppujen lopuksi upea vartalo ei ole lainkaan elämän tärkeimpien asioiden listalla mutta fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi heijastuu myös muihin ihmissuhteisiin -niihin elämän tärkeimpiin asioihin.

luennon päätössitaatti

Ihanaa motivoivaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (10)

EIKÄ! Onpa hauskaa :)Onnea kaimaseni pudotuksesta! Kiitti tsempistä ja sitä samaa takaisin! 😀

Voi mäkin oisin niiiiin halunnu olla tolla luennolla!! Kuulostaa tosi kivalta 🙂

Oli kyllä kivaa ja sai taas uutta puhtia dieettiin 🙂

Onnittelut kymmenen kilon painonpudotuksesta ja paluusta opintojen pariin. Ehkä sieltä yliopistolta tulee kuitenkin parhaat luennot, vaikka pep-talk sujuukin muilta paremmin. Kuvista kuitenkin näkee, ettäkaunistut kilojen kariseimisen myötä. Siitä saa nostetta ja puhtia muuhunkin, joten toivottavasti yliopiston2. keper ropisee laariisi opintopisteitä vielä ennen kesää. Kaikkea hyvää ponnisteluihisi!

Kiitos! Juuri hyvää pep-talkia tarvisinkin, sillä on kuitenkin niin paljon pudotettavaa. On hyvä pitää motivaatiota yllä esim. tällaisilla tapahtumilla.Yritän kyllä parhaani saada opintopisteitä! 😀

-10kg RIKKI IHAN MAHTAVAA, AATTELE !! Onnea !!!!Tuntuuko siltä? Siisku järjellä aattelee et 10kg on ihan mahdoton määrä, ni kyl itellä on välillä työstäminen et mistä se sit on lähteny, ku läskiä höllyy ympärillä vielä mielin määrin.. Mut eikö se mieli tuuki vähä jälkijunassa?Mä haurahduin syömään eilen Fatzerin sinisen suklaapatukan, autuus ku se oli hyvää mut morkkishan siitä tahto vähä tulla sit kuitenkin…Nooh, mut tänään Jumppaan!Mukavaa viikonloppua myös sinne !!ps. ookko sää ottanu alkoholia olleskaan nyt laihdutuksen aikana? Mitä siitä ylipäänsä sanotaan fitfarmilla?

HEH, kiitti! :DKyllä oikeastaan tuntuu. Kun huomaan jokapuolelta, että on on vähän pienentynyt. Erilaiset alusvaatteet mahtuu päälle, joista ei ollut puhettakaan. Leggingsien koko on pienentynyt 1-2 koolla ja sitten, että mahduin ”tavallisiin” urheiluhousuihin, eikä mihinkään mama-malliston.Miehen kanssa molemmat katottiin huvittuneina tuota mun edellisen postauksen naamakuvaa ja se on kyllä huisin erinäköinen :DFitfarmilla alkoholi on dieetillä ihan nounou. Mä en oo ottanut luonnollisestikkaan tuon imetyksen vuoksi aikoihin plus raskaus jajaja… 🙂 En oo mikään absolutisti, maistoin esim. ristiäisissä hörpyn kuohuvaa 😉 Mutta pelkään et seuraava RaiRai-meininki on vasta Saran häissä elokuussa!Ihanaa viikonloppua sinullekkin Voicce! 🙂 ja mukavia jumppia!

Heippa! Olenpas onnellinen että löysin tieni sun blogiin, nimittäin on melko samanhenkinen matka täällä menossa.. parempikuntoiseen minään nimittäin! Oon sua muutaman sentin pidempi mutta lähtöpainoa oli myös sellaset 95kg. Pudotustakin on saman verran mitä sulla ja nimikin on Eerika täällä! 😀 Joka tapauksessa oon lukenut sun heeela blogin ja odotan innolla uusia, sekä tsemppiä ihan huRRRRRjasti sinulle!:))-Eerika

EIKÄ! Onpa hauskaa :)Onnea kaimaseni pudotuksesta! Kiitti tsempistä ja sitä samaa takaisin! 😀

Ihanan innostunut postaus! 🙂 Blogissani on sulle tunnustus…

Oi! Kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *