perhe

Ihana pikku A

3.3.2012 Teksti: Anna

Tänään oli ihanan veljentyttöni kastejuhla! Eilen käytetyn herkkupäivä vuoksi en maistellut kakkuja, mutta onneksi se ei ollut juhlan tärkein asia <3 Ruokana oli loistavasti dieettiin sopivaa lihakeittoa, toinen vaihtoehto olisi ollut kermainen lohikeitto. Aika sopivasti sattui, ehkä vihannesten osuus ei ihan yltänyt aterian suositusmäärään mutta muuten napakymppi. Ja oikein ihanaa oli!

herkullinen lihakeitto

Mokkakakku, prinsessakakku ja A koristeiset pikkuleivät

suloinen A isänsä sylissä

hauska yksityiskohta oli teemaan sovitetut
kalvosinnapit ja kello 🙂

Alla olevissa kuvissa on toinen rakas siskoni Noora. Hänella on kilpauintitausta ja nykyäänkin hän harrastaa todella paljon kestävyysurheilua. Noora on hiihtänyt tänä talvena jo muutamassa kuukaudessa yli 500km ja on menossa huomenna Tampereelle Pirkan hiihtoon, vapaan tyylin puolikkaalle (45km). Aikamoinen urheiluidoli meikäläiselle! Samat geenit mutta jostain syystä isosiskoni on ollut aina mua hoikempi. Oisko se sittenkin se elämäntapakysymys..? 🙂 Hänkin on kuitenkin kolmen lapsen äiti ja silti ihan rautaisessa kunnossa. Olen aina otettu kun meitä verrataan samannäköisiksi! Mitäs sanotte, onko meissä samaa?
Tsemppiä täältä sinne hiihtoon Noora, sä peset ne muut!

Juhlien jälkeen kävin kotona mutkan ja otin jääkaapista eväsrasiat mukaan. Ilta jatkui perheen kanssa jatkojuhlissa ja siellä lämmittelin mikrossa omat sapuskat. Rypsiöljy löytyi sopivasti talon puolesta. Annoksessa on täysjyväpastaa ja paistijauhelijaa sekä lämpimiä vihanneksia.
Illan rääppijäisissä oli juhlista jääneitä juustoja mutta söin tarjolla olleita viinirypäleitä, päivän hedelmäni paikalla.

Oli ihanaa laittautua pitkästä aikaa ja sekin sai hymyn huulille kun mahduin tuohon päällä olleeseen vanhaan tunikaani. Olen niin onnellinen tästä sukuun tulleesta pienestä prinsessasta, ensimmäisestä veljentytöstäni. Tuoreet vanhemmat säteilivät onnea ja tällaisena päivänä oikein tuntee miten rakkaus tarttuu! Lempeää lauantaita siis kaikille <3

Kommentit (9)

Moi! Mun mielestä ootte molemmat siskot tosi kauniita! Ihana blogi sulla 🙂

Vau, oot rautanen mimmi, kun pystyit ohittamaan herkut! 🙂

Jostain syystä ei ollut eilen edes niin kauhean vaikeaa, jei!

Oi kun oot kauniina ollut ristiäisissä! <3

Kiitos <3 🙂

Samat sanat kuin Sohvilla ja Monnalla ! :>Olet kyllä ihan huimassa kunnossa, ja näytät paljon terveemmältä ja onnelliselta ja se näkyy kuvissa !

Kiitokset !

Olo on kyllä todella hyvä, verrattuna muutaman kuukauden takaiseen.Löysin sun blogin ensimmäistä kertaa! Kiva laihdutusblogi sielläkin! 🙂 Tsemppiä!

Hei mulla on sulle blogipalkinto 🙂

Moi! Mun mielestä ootte molemmat siskot tosi kauniita! Ihana blogi sulla 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *