Yleinen

Kiusauksia, kiusauksia

27.1.2012 Teksti: Anna

Jostain syystä jo sen takia tekee kaikkea mieli, että on perjantai. Muiden pasta carbonara, ruisleipä, jogurtti -you name it! Päivällä käytettiin esikoista lääkärissä pienessä toimeenpiteessä ja olimme varautuneet siihen kivuliaisuuden vuoksi tietysti lahjonnalla… Pussi pätkiksiä ja yhteistyö oli taattu! Puolikas pussi jäi kotiin asti ja arvaatte varmaan kuka on nuuhkinut sitä kuin viimeistä päivää. Yhteen sorruin päivällä ja se oli kyllä tavallista mintumman makuinen! Liekkö karkinmakuaisti muuttunut vai olinko unohtanut jo pätkiksen ominaismaun. Olkoon kumpi tahansa niin hyvin huolestuttavaa. Edellisestä karkin maistamisesta oli yli 3 viikkoa! En voi uskoa miten lopetin suklaan syömisen kuin seinään. En ole koskaan tupakoinut enkä siis nikotiiniriippuvainen mutta uskallan veikata ettei sokeri(karkki, suklaa, herkku)riippuvuus kauaksi jää. Olen ollut vahvempi kuin tiesinkään!

Tässä aamun vartalokuvia. Itsestä ainakin tuntuu, että vatsa olisi pienentynyt, samoin kasvot ovat hieman kaventuneet, eivätkä ole enää täysin harpilla piirretyt. Edelliset kuvat voi muistin virkistykseksi tsekata tuosta. Muutama ihminen on kysynyt myös, että olenko laihtunut kun kasvot ovat kapeammat.

27.1 91kg
 

Tänään kaikki ruoka on ollut pahaa. Oli ehkä virhe yhdistää täysjyväpasta, broilerin fileesuikale ja kukkakaali, sillä niistä sai näin värittömän lautasen. Maku oli ehkä yhtä ankea. Positiivinen mieli on ihan hukassa ja mietin kokoajan, että sorrun hetkenä minä hyvänsä. Kävin jo tätä kirjoittaessa höyläämässä 3 siivua juustoa 🙁 Tästäkö se alamäki alkaa, nyt on dieetin loppu. Eiliset innostuneet suunnitelmat tuntuu ihan mahdottomilta, ehkä musta ei tuukkaan koskaan laihaa?

Ei! En silti sorru syömään noita tunnustettuja syntejä enempää. Kaikista kamalinta on antaa tässä vaiheessa periksi, kun huomenna kaikki voi olla toisin. On jo myöhäinen ilta ja jos nyt alan tyhjentämään jääkaappia, on sen jälkeen vain maha täynnä ja paha mieli. Korjaan huomenna ateriaa vaihtamalla siihen mielekkäämpiä kasviksia ja nyt otan lasin sihijuomaa 🙂

Kana+pasta eväsrasioita taas kaappi pullollaan

Limukan juonti on ollut hienoisessa kasvussa mutta olkoon se syntilistan ei-akuutissa päässä. Kun ei voi syödä mitä huvittaa, on pakko saada edes lasi limua illassa.

Palkinto

Eli ei muutakun lasit täyteen ja nam nam! Makoisaa perjantai-iltaa kaikille!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Edit: pala ruisleipää ja 5 pätkis mini bites karkkia. Antakaa anteeksi. Olen vain ihminen! Nyt nukkumaan ennen kuin…

Kommentit (16)

No toivottavasti kesällä jo ois oikein hoikkana :)Mukava et jollakin on ihan samat eväät!

Kaikilla on noita päiviä 🙂 me ollaan vaan ihmisii, sulla on kuitenkin muuten kaikki niin mallillaan, ettei voi varmasti yks ilta koko dieettiä kaataa 🙂

No näin! Jos pääasiassa on hyviä päiviä ja huonokin jää kaloreiltaan miinuksen puolelle niin hyvinhän tässä menee. Kunhan vaan ei tulis noita kiusauspäiviä useammin! Niihin tarvii melkoista tahdonvoimaa ja mielenhallintaa..

Et nyt anna mielellesi valtaa … Sano sille sisällä sokeria huutavalle äänellesi ”stop” =) Mä palkitsin itseni eilen viikon uurastuksesta -800g painon pudotuksesta (5pvää) kolmella fatzerin sinisellä konvehdilla, imeskelin ne hartaudella ja aiet ne maistuki <3 Mut sit piruttani calorilaskurista katoin, et siin oli sit se 143ckal. No huh huh, ja noitaki ku on tullu vedettyä viel kk sitte laatikko kaupalla. Ihmekkös on lihava =DSää oot ihanan rehellinen ja niin pitääkin olla, ennenkaikkea itelleen !! Mä käytän usein tässäkin laihdutuksessa psykologista käänteisteoriaa hyödykseni (niinkö avioliitossakin,heh) Eli tänään on yhdet lastenkutsut joihin olemme menossa, siellähän tietty pöydät notkuu herkuista. Päätin että mun on pakko mennä Paceen päivällä, jotta sit ku hyvä liikunta takana, ni ei teekkään mieli tuhlata niitä kulutettuja kaloreita voisilmäpullaan tai kermaiseen kakkuun 😉 voisko tästä olla ideaa sun projektissas?ps. Perjantai on pahin ja lauantai ilta vielä edessä.. mulla ei niinkään se makea, mut voi vitsit.. lasillinen viiniä 😉

Vähän oot mahtava!! :)Tosi hienosti pärjäsit!Enpä oo miettinytkään mitään palkintoa mutta tuo laskiaispulla saa kyllä suupielet kostumaan 😀

En sortunu, join ”vaan” kolme kuppia kahvia ja ku autoon päästiin sekottelin protskujuoman nälkääni 😉 Illalla lapset halus popcorneja joten äitipä teki, muttei maistanu yhtäkää ja äsken kävin loput kippaamassa ulkoroskikseen ettei tuu kiusauksia =) Huippu sun painolukema, aattele kohta se alkaa kasilla ja sitte on juhlanpaikka. Olisko laskiaispulla mitään? mul ainaki olis 😉 Ihanaa viikonlopun jatkoa ! ps. kävin tänään pitkästä aikaa Pacessa ja vitsit et oli huippu reeni !!

Sama vika Rahikaisella. Joulukuussa mulla meni suklaita laatikkotolkulla *nolo*! Eipä siis olekaan ihme et vararavintoa on.9 suklaata meni eilen kaikenkaikkiaan ja laskin et ne on n.200kcal plus se ruisleipä. Ei mitenkään kauhean paha, kunhan ei tule tavaksi. Paino oli tänään 90.8 eli laskusuunnassa noista huolimatta. Eteenpäin sanoi mummo lumessa!Tuo liikunta kyllä auttaa herkkujen välttelyyn, se on totta! Tsemppiä juhlapöydän ohittamiseen 🙂 Sit on kyllä voittaja olo jos ei juhlissa sorru. Syö hyvin ennen sitä!

Saat anteeksi ;)! Ihmisiähän tässä ollaan! Vaikka vähän söit ylimääräistä niin olisi voinut repsahdus olla paljon, paljon pahempi, muista se! Minä olen nyt ollut gfg:llä reilu neljä viikkoa ja olen kyllä muutaman kerran repsahtanut, vaikka vannoin ettei niin tule käymään… =/. Jotain pieniä on ollut (pala ruisleipää, palanen patonkia, 5 tortillasipsiä viime lauantaina, olikohan vielä muuta…) ja sitten kaikista PAHIN repsahdus tuli eilen kun jäi lounas ja välipala väliin kiireiden takia (huonohuono juttu!!) Oli pakko mennä kauppaan ennen kotiintuloa hirrveän, hirrveän nälkäisenä. Yritin suoriutua tehtävästä kunnialla mutta en pystynyt, mikä ihme siinä onkin??!! Arvaapas mitä ostin ja söin siltä istumalta…Dumle-suklaalevyn!! Aaargh! Söin heti autossa ja sitä tapahtumaa ei onneksi kukaan ollut näkemässä….en edes ehtinyt nautiskelemaan siitä kun ahmin sen suuhuni mutta kyllähän se oli hyvää sen hetken. Heti sen jälkeen tuli hirveä morkkis ja suuttumus itselle. Olen ollut joulusta asti ilman suklaata ja kyllä se tällaiselle suklaa-addiktille on pitkä aika. Tunnustin sen asian miehelle ja hän vain totesi, että taisit olla sitten tosiaan sen tarpeessa…… 😉 Ei kun se johtui vain siitä etten syönyt säännöllisesti, se on minulla oikeastaan ainut keino mikä pitää tämän suklaan- ja makeanhimon kurissa. Voi voi, tulipa nyt tännekin vuodatettua tämä juttu, helpotti kun sai tunnustaa heh! Mutta hei, näistä repsahduksista huolimatta (tai niistä johtuen?) jatketaan suurella tsempillä!! Blogisi on ihana =)

Eikä!!! 🙂 Ihana juttu! Voin niin kuvitella tuon tilanteen. Oon itse ihan samanlainen! Vieläkin naurattaa :DJoo nyt ruodussa vaan, vähällä lipsumisella ollaan kuitenkin molemmat selvitty!

Hyvin vedät!Mulla loppui tänään 27 päivän herkkulakko, mutta minäpä en uskalla lopettaa! Uskon tosiaan minäkin olevani riippuvainen sokerista, enkä tiedä kuinka mun käy jos sallinkin itselleni vaikka herkkupäivän :/. Sinänsä en usko, että olen tässä repsahtamassa pahasti, niin hyvältä tämä sokerittomuus ja jauhottomuus (melkein nollassa molemmat) on tuntunut, mutta silti pelottaa antaa edes sallitusti pikkurilli suklaalle tai vaikka himoitsemalleni laskiaspullalle. Osaanko syödä vain yhden rivin tai yhden pullan vai viekö sokeripiru koko käden ja vedän koko levyn ja huomenna taas toisen? Vähän on semmoinen alkoholistiolo :O.

Tuo onkin oma murheensa. Kun pelottaa että jos syö jotain niin vetää sitten liian kanssa. Ja sen jälkeen on taas vaikea palata ruotuun :/Mutta onnea onnistuneesta herkkulakosta! 🙂

Sä olet sitkeä sissi ja tuo ”repsahdus” on yksi kärpäsen kakka valtameressä! Synninpäästö todistettu ja annettu anteeksi 😉 Sinnillä vaan eteenpäin, ei tommosia pidä jäädä murehtimaan kun on koko elämänsä aikana varmasti tehnyt pahempaakin. Kerronko mä mitä tein viime viikon la, viikko sitten ennen GFG:n aloittamista? Astelin portaat yläkerrasta alas äidin karkkikaapille, nappasin kaksi (!) konvehtirasiaa ja söin ne muiden nukkuessa koneella surffaillen ja makustellen. Hehe, hups! 😀 Viikko ilman suklaata tuli täyteen tänään ja täytyy sanoa, etten ole pitkään aikaan ollut näin kauan ilman. Hyvä minä, hyvä me, tsemppiä nainen!

Suklaa kyllä koukuttaa! On se vaan niin ihanaa 🙂

Vau! sähän oot paljon hoikemman näkönen noissa uusissa kuvissa! täällä on kanssa painiskeltu kaikenlaisten herkkuhimojen kourissa ja tänään retkahdin syömään kokonaisen kananmunan kun oli niin kiljuva nälkä;) ei paha repsahdus, mutta olin tuntia aiemmin jo melkein tilaamassa pizzaa…onneksi pysyin lujana;) ei nuo sinunkaan repsahdukset nyt pahoja ole, kalorit varmasti jäivät silti miinukselle… pitää vaan muistuttaa itseään siitä kuinka kiva sitten kesällä on olla rannalla paremmalla kropalla, tsemppiä!;) -Jossu-

Kiitti! No ei ollenkaan paha yks kananmuna! Kesällä kiitos seisoo 🙂 Tsemppiä sinnekkin!

Ihan kun olis kuvannut omia ruoka-annoksia 🙂 Sortuja löytyy täältäkin, join saunassa oluen ja tajusin vasta ensimmäisen hörppäisyn jälkeen, että ehkä se ei ollut iltapala… 🙁 Sä oot kyllä saanut tsempin päälle ja tulokset näkyy selvästi jo nyt. Jatkahan samaan malliin, niin oot melkoisen timmissä kunnossa jo kesällä!

No toivottavasti kesällä jo ois oikein hoikkana :)Mukava et jollakin on ihan samat eväät!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *