Yleinen

Laiska lauantai

21.1.2012 Teksti: Anna

Eilen alkanut ketutus ei oo edelleenkään helpottanut. Pääsin kauppaan ostamaan kyllä light cokista, ettei tarvitse olla iltaa vaan vesilinjalla. Silti tää viikonloppu tuntuu tylsältä, kun syö dieettiruokia. Pyöräytin muiden lounaspastaan jauhelihan lisäksi tomaattisen creme fraiche-kastikkeen (alla) ja sekin näytti niin houkuttelevalta! Illalla täällä on ollut perunamuussia ja pihvejä. Tää on mun neljäs viikonloppu dieetillä, niin siksi kai alkaa niin tökkimään. Huijasin sen verran et laitoin välipalana olevaan pirtelöön mansikoiden lisäksi yhden päärynän ja siitä tuli kerrassaan suloisen vaaleanpunaista (yllä).

pojan annos

Aamiaiskuvia ei ole ollut kovin paljon joten tässä yksi. Näistä se siis koostuu: kaurahiutale 45g, vähäkalorinen mehukeitto 150g ja raejuusto 100g. Mehukeittona mulla on monien kokeilujen jälkeen vain valion sokeroimaton vadelma. Ennen ostin vaihtelun vuoksi muitakin, mutta ne on aina jääneet kaappiin seisomaan kuukausiksi. Tää vadelma on ainoa jonka kulutan joka kerta loppuun! Elovena-hiutaleille ostin toissakesänä suloisen peltirasian, joka on ihan pop.

Aamupala

 

Iltapala

Huomaan että vielä viime viikon liikuin tosi ahkerasti mutta tällä viikolla kävin vain kerran kävelyllä ja kerran salilla. Nyt viikonloppuna on mennyt kaikki energia ruokavaliossa pysymiseen, enkä oo ees kävelylle lähtenyt. Hieman kai masentaa tää ehdottomuus ja oon ollut huonolla tuulellakin. En silti vaihtais tätä mässyttelyyn, koska se vain pidentäisi mun aikaa tässä kurjassa kropassa. Jostain täytyy kuitenkin luopua, että koko pienenee! Aamupaino oli 91,6 joka oli taas uusi numero. Viikkopudotus jäänee viime viikkoa (-1,9kg) selkeästi pienemmäksi mutta näinhän se menee. Päivitän maanantaina tuonne yläkulmaan uuden painon ja sitten nähdään mikä on ensimmäisen gofatgo-viikon tulos! Vielä olisi sunnuntai selvittävä.

Kommentit (9)

Voi elli! Tiedän kyllä tunteen ja myös tuon ”huomenna aloittamisen” hih! 🙂 Nyt mukaan vaan niin kesällä kiitos seisoo! :)Kiitos myös Maiju ja Heli!!!

Täälläkin on tihkassu tosissaan. Pientä, hyvin pientä lipsumista verrattuna kaikista tiukimpiin päiviin, mutta tsempataan yhdessä. Mukava tietää että en ole ainoa, jolla on ”vaikeaa”. Päämäärä tiukkana mielessä ja mässäilyt poissa minusta!

Tsemppiä! Oon itsekin ollut nyt viikon GFG dieetillä ja voin sanoa et tää eka viikko oli kyl hankalin! Rasvaset ranskalaiset senku kummitteli mielessä.:D Mutta nyt on mieliteot hävinneet!Tuntuu et tän dieetin aloittamisen jälkeen on vasta alkanu salitreenin tuloksetki näkymää, vaikka salilla on tultu käytyä säännöllisesti jo 3 kuukautta… :oJoten pidä ittes lujana ja vastusta niitä mässykohtauksia! 🙂

No niin, onpas muillakin ollut vaikeaa mielitekojen ja tympäisyn muodossa. Maanantaina on varmasti voittaja-fiilis kun on selvinnyt tän viikonlopun! Ja mehän selvitään! Tähän urakkaan kuitenkin viikonloppuja mahtuu, mutta ei auta ottaa kun päivä kerrallaan.Kiitos kannustuksesta molemmille!!

Vaikka minä en mihinkään ole sitoutunutkaan, niin yritän silti syödä mahdollisimman terveellisesti ja kyllä lipsumisen viikonloppuna aina huomaa turpoavassa mahassaan. Olen ihan kateellinen sinun tahdonvoimastasi, kun saat rajoitettua lipsumisen muutamaan päärynään 😀 – P

Ihana P! 🙂 Joo ei kyl päärynä tai banaani venettä kaada eli suhteellisen hyvin on menny! Jotenkin oon nyt päätökseni tehnyt ja se auttaa!

Kylla tästä selvitään, vaikka vähän lipsutaanki.Tukemalla ja tsemppaamalla eteenpäin huomenna on voittaja fiilis!!!

Tsemppiä hirveesti! Sullahan menee loistavasti! Aika on sitten myöhemmin jotain herkutellakin muttei nyt, right? 😉 Toista se on meikäläisellä kun muistelee GFG:n pudotuksia. Mun tämän viikon pudotus on puhdas nolla 😀 Otin Body Campista ohjeet ja kirjoitin, että haluan laihtua muttei haittaa vaikka lihasta tulisi lisää ja kaloritkin on sen mukaiset. Vähän vaatii tuolta päänupilta näköjään! Syöty on ohjeiden mukaan ja liikuntaakin on tullut yhtä lepopäivää lukuunottamatta, että silleen…Mutta jos vaikka se kehonkoostumus edes muuttuisi…

moikka! löysin sun blogiin kaksplussan kautta ja nauroin ääneen sitä lukiessa, tosi hyvä ja hauska blogi! ja lisäksi olen itse hirvittävä läski, joten tiedän miltä susta tuntuu (ei sillä että olisit hirvittävä läski!), mutta tietänet mitä tarkoitan 😀 Tsemppiä sulle laihdutukseen, itse taidan syödä vielä vähän jäätelöä ennenkuin laihis huomenna alkaa…

Voi elli! Tiedän kyllä tunteen ja myös tuon ”huomenna aloittamisen” hih! 🙂 Nyt mukaan vaan niin kesällä kiitos seisoo! :)Kiitos myös Maiju ja Heli!!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *