herkkupäivä

Matkakuulumisia kuvina

3.6.2012 Teksti: Anna
Perillä ollaan, veli onnellisesti naimisissa ja kiirettä aikataulussa joten pikavisiitti koneelle! Eilinen oli todella kaunis päivä, häät olivat kerrassa huikeat! Italialaiseen tapaan aikataulu oli rento ja ruokaa ylin kyllin. Menukuva näkyy alla ja tarjoiluna oli siis kahdeksan ruokalajin illallinen! Tämä siis alkupalojen ja iltapalan välissä 🙂 Mun maha ratkeaa täällä! Oli todella hyvää!
Päivästä jäi mieleen kuitenkin lähinnä kiitollisuus perheestä ja lähimmäisistä. Hääpari oli niin rakastunut toisiinsa, että kyyneleet virtasivat kun sai todistaa heidän suurta päiväänsä. Mietin myös itseäni ja omaa elämää. Minulla on kaikki mitä haluan. Ihana mies, lapset ja koti. Näitä asioita ei rahalla saa ja niistä tulee suuri kiitollisuus kun miettii miten onnekas on. Materia on elämässä toisarvoista jos on joku jota rakastaa -se on elämän suurin onni.

Nyt lähdemme juhlapaikan lähellä olevasta Villasta, jossa olimme kaksi ensimmäistä yötä – maalle kohti seuraavaa majapaikkaa. Siellä olemme seuraavat 6 päivää ja viimeiseksi yöksi menemme vielä Venetsiaan. Palataan taas 🙂

Kommentit (15)

Nyt pelittää jälleen. 🙂

Todella ihanan näköisiä kuvia (taas). Nauttikaa lomasta.

Kiitos kovasti! 😀

Jotenkin niin ihanan näköiset sun hiukset tuossa viimeisimmässä nassukuvassa (5. alin kuva)! Kaunis väri 🙂

Puolen tunnin hopeashampoo naamio oli päässä edellisen illan 😉 Toimi! =)

Eipä tähän lisättävää ole eli ihanan näköisiä kuvia 🙂 Söpöt nuo helmet tyttäresi kaulassa. Nauttikaa lomastanne 🙂

Kiitos 🙂 Ne on Linnean kastehelmet! Minustakin todella suloiset <3

Ihanan näköisiä kuvia ja näytät tosiaan upealta! Mukavaa lomaa ja nauttikaa koko perhe lomasta ja toisintanne!

Kiitos kiitos 🙂 Mehän nautitaan! =)

Enpä ole ikinä tajunnut pitää hopeashampoota niin kauan, täytyy todellakin kokeilla!Kuvistasi huokuu aina juuri se onnellisuus, jota kuvasit tekstissä. Tänne ainakin tuli tarpeeseen taas sen muistaminen, miten onnellinen oikeasti on..

Joo siihen vaan lisää hoitoainetta ja hieroo aina lisää niin ettei kuivu. Sitten kun sininen väri häipyy ja muuttuu vaaleaksi niin ei enää vaikuta 🙂 Sit voi huuhdella pois. Kyllä kymmenen minuuttiakin varmaan riittää kun vaikutus alkaa loppumaan.Mutta joo, se on välillä hyvä miettiä mitä kaikkea on! Ettei turhasta valita 🙂

Wauuu, ihana hääpaikka! Onnea Allulle! <3 Rouva on ollut nättinä Italiassa. 🙂

Se oli todella ihana, ulkopaikka ja sisältä! Aivan mahtava 🙂 Hääpari lähtikin aamulla Peruun häämatkalle!

Btw. Käytä sekunniksi jotakin toista urlia sun blogille (esim. too-bigtobeme.blogspot.fi) ja vaihda samantien takaisin tähän nykyiseen, niin saat tuon lukija-widgetin näkymään. Blogger on vaihtanut com-päätteet fi:ksi, ja tuolla hommasta selviää.

Nyt pelittää jälleen. 🙂

Kiitti vinkistä! Toimiiks nyt? Ainakin mulla näkyy 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *