pohdintaa

Miettii hän…

23.6.2012 Teksti: Anna

Juhannusruokiin on kuulunut paljon kalaa, uusia perunoita, kasviksia ja pieniä annoksia makeita herkkuja. Oon hirmuisen tyytyväinen, että oon pystynyt nauttimaan tavallisesta mökkijuhannuksesta, ihan kuten ennenkin vain ilman sipsipussia! Oon käynyt lenkillä joka päivä ja luonnonhelmassa on ehtinyt pohtia asioita ja antaa mielen levätä. Tää aika kun lapset on näin pieniä menee kokoajan aikamoisessa kiiressä ja tuntuu hyvältä välillä pysähtyä. Miten sitä pitääkin mennä kauas, että näkee lähelle.

Antton ja Helmi pääsivät kunnon ”aamujuoksulle” kun Eliel on aukaissut koirille oven 🙂 Rekut löytyivät kuitenkin ennen kuin ehtivät pahantekoon! Hetki sitten käytiin heittään koirien kanssa lenkki, suunnilleen tunnin verran käveltiin.

Pian lähdetään sukulaisten mökille juhannuspäivän päivälliselle. Huomenna tullaan takaisin Helsinkiin. Mulla pyörii mielessä ihan kauheesti asioita mutta en osaa pukea niitä sanoiksi. Blogi on vain osa elämää ja kaikkea ei tännekään voi vuodattaa. Lähinnä kai koitan sanoa, että elämän muut asiat ovat niin tärkeitä ettei aina riitä kepeää juttua laihduttamisesta.
Elämässä on niin paljon muutakin…

Kommentit (4)

Kiitos kiitos! Tsempillä jatketaan 🙂 Tervetuloa lukemaan <3

Heipsun Erica!Sä oletkin käny ahkerasti päivittämässä – kiitos mokkulan ja mamman ;0)Tosi ihanat ja rauhoittavat maisemat siellä mökillä ! Kyllä tuolla metsätiellä kelpaa lenkkeillä. Onneksi koirat eivät vapaudesta huolimatta lähteneet omille teilleen =0)On varmaan totta, että tälläisestä blogista tulee osa elämää. Varsinkin kun siihen sisältyy elämäntapamuutos. Mutta hyvä tosiaan huomata, ettei kaikki suinkaan pyöri blogin tai laihdutuksen ympärillä, vaikka ne ovatkin jokapäivä läsnä tai ainakin mielessä. Muutakin elämää on, niinkuin mainitsit. On silti kiva, että pystyt jakamaan osan itsestäsi ja mietteistäsi tänne. Tätä on mukava seurata =0)Sanonta ”joskus pitää mennä kauas nähdäkseen lähelle” on niin ”vaarallisen” totta ja joskus siihen liittyy kipeitäkin asioita( en nyt tarkoita sinua, vaan yleensä ). Onneksi joku asia joskus laittaa pysähtymään ja huomaakin todellisuuden uusin silmin.Tsemppiä sulle ja mä koitan löytää taas innostusta oman kropan huoltoon ( timmiyteen tähdäten ;0)t: HV76

Hei vaan HV76 <3Ihana kun ymmärrät pointin. Vaikka kirjoitankin paljon tietyistä asioista niin ne ovat vain yksi osa elämääni, eikä kuitenkaan se tärkein. Tällä hetkellä oman hyvinvoinnin parantaminen on suuressa osassa ja siksi siitä riittäkin juttua! Niin paljon muutakin kuitenkin on, oikeaa elämää, arkea ja ihmisiä <3 sitä mikä jää blogin toiselle puolen.Musta on ihanaa jakaa täällä teidän kanssa silti paljon! Blogi ja te lukijat ootte mulle tosi tärkeitä. Kiitos taas ihanasta kommentista! Tuntuu että oot todella samanhenkinen =)Huomisesta ylös suosta ja uudella innolla kuntotalkoisiin -tai maanantaina viimeistään 😀 Öitä!

Tsemppiä matkalle pienempään minään 😉 Hienisti sujunut, kivaa löytää uusi liikunta/laihdutusaiheinen blogi… niitä on niin vähän… jään seurailemaan 🙂

Kiitos kiitos! Tsempillä jatketaan 🙂 Tervetuloa lukemaan <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *