Monna

Osallistumaan Sporttipäivään!

26.3.2013 Teksti: Anna

Hei kaikki ystäväiset! Aiemmin mainitsin jo jotain tulevasta Sporttipäivästä jonka järjestämme kolmen personal trainerin voimin eli minä, Monna ja Leevi. Nyt ilmoittautuminen on auki ja päivä on 11.5.2013! Tapahtuma on Espoossa kartanokylpylä Kaisankodilla.

Sporttipäivä alkaa tervetulotilaisuudella jossa me järjestäjät kerromme pienen esittelyn ketä olemme, taustaa koulutuksestamme ja käydään läpi Sporttipäivän sisältö. Sitten on aika vaihtaa lenkkikuteet niskaan ja lähteä hakemaan juoksuvinkkejä maratoneja harrastavan Leevin mukaan juoksulenkille tai vaihtoehtoisesti minun ja Monnan kanssa kävelemään. Aerobisen osuuden jälkeen syömme lounasta buffet-pöydästä joka kuuluu päivän hintaan! Lounaan aikana on ravintoluento ja saatte ruokavinkkejä terveellisen ruokavalion koostamiseen. Lounaan jälkeen on mahdollisuus tutustua Lorna Janen treenivaatteisiin ja Scitecin lisäravinteisiin joista tulee pop-up shopit tapahtumaan! Tuotteissa on hyvät Sporttipäivän tarjoukset! Iltapäivällä treenataan kuntosalilla koko porukka ja katsotaan yhdessä liikkeiden suoritustekniikoita ja samalla voi kysyä vinkkejä omaan treeniin, neuvoa liikkeisiin tai etsiä uusia ideoita treenaamiseen. Salilla on mahdollisuus olla minun ja Leevin kanssa kolmeen saakka tai lähteä k.14.15 Monnan pitämälle kolmen vartin tanssitunnille (ei tarvitse olla aiempaa tanssipohjaa)! Päivä päättyy vapaaehtoisella saunomisella ja uimisella (sen hinta 6€) ja silloin on aikaa jutteluun jos haluatte jäädä keskustelemaan meidän / tai jonkun meistä kanssa.

Kaisankodilla on myös mahdollisuus yöpyä joten kauempaakin kannattaa tulla toukokuiseen Sporttipäivään! Selvitämme vielä majoitustarjousta halukkaille ja palaamme sen osalta asiaan mahdollisimman pian. Kaisankodin nettisivuille pääsee TÄSTÄ.

PAIKKOJA TAPAHTUMAAN ON VALITETTAVASTI VAIN 50 ENSIMMÄISELLE, 
ilmoittautumiset voi lähettää osoitteeseen: 
 
INFO@MTPERSONALTRAINING.FI
 
naamakuva kevätauringossa
Mun illat on menneet mulla tehdessä asiakkaiden kanssa ohjauksia ja päälle nopeasti omia treenejä. Oon ollut aikamoinen kyläluuta East Bodyn eteisessä viime viikon ja sama meno jatkuu koko kevään. Tässä viime päivien kuulumisia kuvina: minä, sali ja vielä kerran minä 😀
 
Salimaskotti aka hang-around
 
 
 
 
 
pukkaripose
tunne kuinka pepputreenin jälkeen pakarat kasvaa silmissä
takapuoli
kotona vähän ruoanlaittoa -avokadosalaattia
naudanlihaa ja perunaa
 
ja seuraavana päivänä sama uudestaan
jos ei oo treenikaveria niin treenikuvat on vähän erikoisia…
ja niin täys sali etten kehdannut mennä ruuhkaisten peilien eteen
-kuva ikkunan kautta, olin mä salilla!
jes, voimaohjelma ja uudet treenipainot!
nyt siis volyymia muskeleihin ja kuihtuvaan varteen
kengät kainaloon ja kurvaus kotiin, miehen salivuoro alkaa!
 
Ihanaa viikkoa ja toivottavasti nähdään Sporttipäivässä! :)) Ilmoittautukaa viimeistään 26.4!