fitness

Pullatunnustukset ja salipäivä

31.1.2012 Teksti: Anna
uudet kuteet tuli tänään

No ei oo meikän suu tuohesta tehty. Pullasaldo 3. Myöhään eilen illalla söin vielä toisen ja tänään päiväkahvilla yhden. Nyt oon ihan pettänyt ne, jotka kehui mun itsekuria! Ei vissiin kannata ottaa tuota leipomista tavaksi 😀 En kuitenkaan jäänyt märehtimään vaan muuten oon syönyt ohjeen mukaan ja tänään lähdin salille polttamaan kaloreita Saran kanssa!

me and my homie

 

 

Huippuhyvä treeni oli, salilla vierähtikin monta tuntia josta parhaimmistoa oli varmaan anatomisten asentojen posetreenit pukkarissa. Jos niitä vaikka pääsis joskus näyttämään fitnesslavoille. Sara ainakin! Kurkatkaa vaan Saran treeniblogiin, siellä on biksukuviakin ja tämän päivän kirjoituksessa kuvia meistä vuosien varrelta! Se on ihana kun kannustaa mua laihtumaan takaisin vetäväksi mimmiksi ja oon ihan kateellinen miten hyvässä kunnossa Sara itse on lastensaannin jälkeen. Mäkin haluan harrastaa body fitnessiä, mutta onko musta siihen ikinä? Tän jälkeen mulla löysää nahkaa ja arpia vaikka muille jakaa.

Kun tulin kotiin niin lähetti oli käynyt meillä sillä aikaa ja kotikannustajan tilaama laihtumislahja oli saapunut. Ensimmäisessä kuvassa onkin Abercrombie&Fitchin paita ja huppari. Housujen vyötärökaitale oli auttamattoman kireä, eikä tuo L:n hupparikaan pituudeltaan huimannut. 10cm röllöä ja jenkkakahvat jäi siis näkyviin hupparin venyvän alaresorin ja housujen puristavan kaitaleen väliin! Laitan nuo nyt kaappiin ja kokeilen -5kg päästä uudelleen. Tää kuva ei oo kerro läheskään sitä totuutta mikä oli peilistä ja varsinkin sivuprofiilista! Mä pursusin noista!

ei auta!

 

Tuossa vielä aamupäivän outfit of the day. Tärkeillä asioilla oltiin, vauvan 6kk neuvolassa! <3

tunika Finnwear
farkut H&M
huomenlahjahelmet
kaulassa

Kommentit (9)

Tervetuloa lukemaan 🙂 Tästä sitten tsemppiä laihisprojektiin!

Ihanat vaatteet on sun mussukka sulle tilannu.. ihan kateeks käy <3 Ja näyttää hyvältä! Millon otetaan uus posetreeni ;)Tahtoo oppii!!!! pus, öitä

No yllätti kyllä minutkin! <3Otetaan millon vaan 🙂 Tuutteko aamukahville k.10 aikaan..? Öitä sinnekkin!

Ihanaa, kun sun kultasi tsemppaa sua! Ja parhaat ystävät on aina parhaita ystäviä<3 Tahtoo kans uusia urheiluvaatteita, epiissstääää! XD

Soitteleppa E ku heräät 🙂

Reippaita reeni kuvia ja hyvältähän noi vaatteet näyttää =) Noin sitä pitää itseään palkitakin ! ja hei, ei 3 pullaa oo paha, ku oot muuten pysyny tarkasti syömisissä ja reenannukki vielä !Mä tein eilen hernekeittoo ja Pannaria… kiusausia oli molemmissa, mut tyydyin Tonnikalasalaattiin. Rasvat oli tippunu -2,5% joten se motivoi taas etiäpäin!! =)Sulla on siis kans Huhtikuussa 08 syntyny Poika? mulla siis tyttö.. Mulla on kokoajan sellanen olo, et me tunnetaan/tiietään toisemme jostain ?? mut mistä sitte muka? =) ookko sää ollu tuolla kaksplussan palstoilla odotusaikoina? Me lähdetään huomenna tyttöjen kans keskipohjanmaalle mummuloimaan ja tiukat paikat edessä. Onnex sisko joka laihduttaa myös, on varannu meille jokapäivälle jumppaa ja muuta ohjelmaa. Äitille täytyyki seuraavaksi ruveta naputtaan sähköpostiin kauppalistaa =) Mukavaa, kirpakkaa pakkaspäivää sinne =)

joo Huhtihiput hyvinkin <3 mut enemmän kirjoittelin maalismasuissa kun la oli just kuun viimeinen. En mä nyt yhdistä sieltäkään, ku anonyyminähän sielläki kirjoiteltiin. Ehkä tää on sit vaan jotain "sielujen sympatiaa" tai jotain 😉 Täällä on laukut pakattu, ilta lenkki tehty ja aamulla kohti hyisevää Kokkolaa ! Tuun kuitenkin sieltäkin käsin tätä lueskelemaan, kerta on niin kiva blogi. Joten kirjoittele ahkeraan =)

Kiitti Voicce!Kyllä oon ollut, ryhmähän oli Huhtihiput -08! :)Hyvin sullakin menee, hauskaa reissua! Sehän on kiva, kun siskokin laihduttaa! 😀

Liityinpä lukijaksesi, koska minulla on alle kuukauden nuorempi tytär kuin sinulla ja itselläkin tarkoitus painoa pudotella alaspäin 🙂 Tsemppiä jatkoon!!

Tervetuloa lukemaan 🙂 Tästä sitten tsemppiä laihisprojektiin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *