reissussa

Sadepäivää sisällä

4.6.2012 Teksti: Anna

Frassanellessa ollaan! Asutaan tässä talossa mun vanhempien kanssa. Mun sisarukset asuvat perheineen lähellä olevissa taloissa. Myös muita sukulaisia on samassa paikassa, omissa taloissaan. Hääpari on lähtenyt aamulla jo häämatkalle mutta me vieraat jatketaan vielä lomaa täällä 🙂 Eilen ehdittiin olla muutama tunti iltapäivällä uima-altaalla mutta tänään sataa vettä kaatamalla. Lapsia harmittaa, kun ollaan sisätiloissa ja meininki on aikamoinen!

 
Oon ihan hiilaripöhössä ja vaikka ruoat maistuu niin pitkän dieetin jälkeen on vaikea syödä niin kotioloista poikkeavaa ruokaa tuntematta huonoa omaatuntoa. Silti olen herkutellut 😉 Eilen kun ei ehditty kauppaan niin illalla syötiin taas pizzaa. Tänään kauppaan päästyä tutkin kuitenkin hyllyjä mistä saisin vähän proteiinia. Löysin tuollaista kermaisempaa raejuustoa ja tonnikalaa ostin monta purkkia. Tänään söin lounaalla spaghetti bolognesea, tonnikalasalaattia ja raejuustoa. Tää on jo lähempänä normaalia.
 
 

Mutta ei tämäkään päivä herkutta jää, arvaatte varmaan mitä tässä on? 🙂

Kommentit (4)

No pöh! En meinannu yhtään kuvaa laittaa itsestä kun en tykännyt :)Hieno, kapea vyötärö sulla! Kiva kun rohkastuit 🙂

Mmm, tiramisua 😛 Onneksi pääsen itsekin kesällä Roomaan niin ei tarvitse kuolla kateudesta Italian herkkumahdollisuuksien takia 😀 Valkoinen väri sopii sulle tosi hyvin!

Kiitti! Tiramisu on mun herkku nro.1 Nam! :)Hauskaa matkaa sulle Roomaan! Se on ihana!

hih näytät upeelta:) minäkin uskaltauduin vihdin kuvia laittaa.. yyyh kauheen näkösiä 😀 mutta otan susta inspistä ja lupaan itelleni pienentyä 🙂 hauskaa loman jatkoa!!

No pöh! En meinannu yhtään kuvaa laittaa itsestä kun en tykännyt :)Hieno, kapea vyötärö sulla! Kiva kun rohkastuit 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *