reissussa

Uima-allas kiinni

5.6.2012 Teksti: Anna

Tänään on ollut ihanan aurinkoinen päivä, mutta täällä pidetään tiistaisin uima-allas kiinni. Ollaan jouduttu oleskemaan pihalla ilman viilennystä joten käytettiin tilaisuus hyväksi ja käytiin iltapäivällä kaupoilla. Meidän talo on pienessä Rovolon kylässä, parinkymmenen kilometrin päässä Padovasta. Ei ajettu kaupunkiin asti vaan lähempää löytyi iso ostoskeskus. Ostin vaatteita lapsille ja itselle löysin Motivin tummansiniset pillifarkut ja greigen värisen neuletakin.

 
 
Lounaaksi tehtiin pestolasagnea ja nyt illallisella meillä on primi piattiksi ricotta-pinaatti ravioleja ja pääruoaksi pihvejä ja salaattia. 
Huomenna on uima-allaspäivä, jota lapset on odottaneet! Illalla on yhteiset grillibileet johon itse teen broileri-pastasalaatin. Tällaista täällä! Terkkuja Suomeen 🙂
 

Kommentit (20)

Hienot paikat ja maisemat ja ruoka erinomaista. Me oltiin Padovassa ja Veronassa monta kesää sitten ja tykättiin kovasti. Yksi parhaista lomareissuista.

noi sun sääret senkun vaan jatkuu 🙂 tosi kivoja kuvia 🙂

Kiitti 🙂 Ihana oot!

Sulla on upeat sääret! 🙂 Melkein kateeksi käy! 😀

Kiitos vain 😀

Upea paikka! Kaunis sinä<3

Tää on ihana 🙂

Upeita kuvia! 🙂

Ole hyvä 🙂

Voi ku hyvännäköisiä annoksia ja mitkä maisemat!!! Käytiin viime vuonna miehen kanssa ”häämatkalla” Roomassa ja nyt on tänäkin vuonna pakko päästä Italiaan!! Hyvää loman jatkoa!HV76

Täällä on todella kaunista! 🙂 Joko olette päättäneet minne matkaatte?

Mahtavia kuvia… Täällä ihan ”kateellisena” katselen, miten lämpimän näköistä siellä on… Itse vilukissana kaivelen täällä jo melkein toppatakkia ja villahousuja ;D.Mukavaa lomaa!

Hahah 🙂 Juu täällä tarkenee mutta ei mikään kovin kuuma ole. Kiitos 🙂

Kiva kuulla kuulumisiasi sieltä lomalta! Täällä Suomessa on todellakin kylmä…joten voisit sitten palatessasi tuoda sen kesän tänne meillekkin ;DMukavaa ja rentouttavaa lomaa!

No mähän tuon jos vaan onnistun! Sunnuntaina tuon :)Kiitos lomatoivotuksista!

En tiiä kestänkö näitä ruokakuvia enää. Laitan sun blogin spämmilistalle.t. Katkera italialaisen ruuan ystävä :,[

Hehee 🙂 Eihän tässä vielä ollut kun muutama mutta sulla selvästi laukkaa mielikuvitus mitä kaikkea ihanaa täällä on! 🙂

Kivoja kuvia ja tunnelmia, siellä on ihanaa. :)Mukavaa loman jatkoa!

Kiitos Tuua! Täällä on tosi ihanaa, varsinkin kun täällä on koko perhe!

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Hienot paikat ja maisemat ja ruoka erinomaista. Me oltiin Padovassa ja Veronassa monta kesää sitten ja tykättiin kovasti. Yksi parhaista lomareissuista.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *