pohdintaa

Uudet räpsyttimet!

2.2.2012 Teksti: Anna
 
Päätin hemmotella itseäni ripsipidennyksillä päästyäni uudelle kymmenluvulle! Olihan tuossa ne pullat mutta sillon paino oli vielä yli 90 kiloa 🙂 Todella huolellista työnjälkeä ja oikein luxusta oli se, että tekijä saapui meille laittamaan ripset tässä pakkasessa, eikä mun tarvinut lähteä kotoa!
aamulla au naturel
lopputulos
Hemmottelusyy
80 kiloa ja risat

Paino oli pysynyt vajaan viikon verran aikalailla samoissa, himpan päälle 90 ja odottelin jo kovasti millon eka numero vaihtuu. Viimeksi oon painanut kasilla alkavan viime vuoden maaaliskuussa, raskausviikoilla 20. Nyt mammakiloja on sit jäljellä 9,9! Ihanaa että kymmenluku vaihtuu vaikka vielä ihanampaa ois se, että se alkais vaikka seiskalla 🙂 Mutta täytyy tähänkin olla tyytyväinen! Neuvolakortin viimeinen lukema (40+0) näyttää olevan 106,7kg… aika karmivaa!!! Poksuin viimein 41+1 ja kun oli ne vuosisadan kamalimmat helteet. Et ei ihan heti tee mieli uudestaan siunattuun tilaan.

Aamiainen
Lounas
päivällinen

Eilen olin Saran kanssa kävelyllä vaikka pakkanen paukkui. Tänään on sen verran kiristynyt, etten todellakaan lähde tuonne ulos makkaroitani palelluttamaan. Ne joilla on reisissä ylimääräistä tietää, miten kylmäksi rasvaisimmat kohdat pakkasessa menee! Auton akkukin sanoi aamulla sopimuksen irti kun yritin poistua talosta, joten päätin palata sisälle enkä oo sen jälkeen koittanut onneani. Villasukat, viltti ja kullan kainalo, eipä tässä muuta tarvii! Vielä kun saavuttaisi jonkun henkisen tasapainotilan herkuttomaan viikonloppuun, en tiedä miten kestän.

Kommentit (15)

tsemppiä sulle paljon 🙂 ollaan suht samoissa mitoissa ja kropan muotokin näyttänee olevan sama paitsi mie en oo mamma 🙂 magee mimmi tekeillä ja jo nyt 😉 olen myös blogissani täysillä kohti uutta kymmenlukua vaikka vielä on matkaa jäljellä… välietappi häämöttää jo 🙂

Ihanat ripset! Ja onnea uudelle kymmenluvulle pääsystä, tsemppii jatkoon! 🙂

Joo samalla tsempillä jatketaan, nyt voi taas alkaa miettimään uutta 5kg palkintoa 😀

OI, onnea uudesta kymmenluvusta. Oot uudet räpsyttimet ansainnu =) Terkkuja pohjanmaalta, mittari näyttää 27,3. ei tarvi lastenkans ulospääsystä haaveilla. Onneksi illalla on siskon kera reisivatsa jumppa ja infrapunasauna !! Mun paino ei oo liikkunu viikkoon mihinkään. =(

Terkkuja takas!!
Hyvältä kuullostaa jumppa ja sauna! Uskon kyllä, et sulla sentit sulaa! Älä masennu, oot varmasti kaventunut 🙂

Onnea kasilla alkavasta lukemasta! Itse vielä sitä odottelen, toivottavasti parin viikon sisään näkisin samat lukemat kuin sinäkin nyt…! 🙂

Hienot räpsyttimet, hieno palkinto onnistumisesta! 🙂

Kyllä se sieltä tulee!!! Ja pienen odottelun jälkeen tuntuu entistä makeammalta 😉

Ihanat sivut! Ja kiva että tykkäsit räpsyistä 😉
Oli ilo tehdä niitä noin pirtsakalle naiselle!

Kiitos J!!!! 🙂 Ihanat on, tuli heti oikein naisellinen olo. Sarakin kehui =)

Onnittelut uuden kymmenluvun saavuttamisesta! Ennen kuin huomatkaa on seuraava kymmenluku selätetty.

Ihanat räpsyt? Tarviikos noita huolta hirveesti?

Mulla on ollut joskus vuosi, puoltoista sitten edellisen kerran. Kyllähän niitä tarvii huollattaa 3-6viikon välein, riippuen omasta ripsien uudistumisvauhdista. Mutta helpot on, kun jo aamulla ilman meikkiä näyttää tosi laitetulta, ja paljon pirteämmältä =)

Kiitos onnitteluista!

Sulla on hyvä blogi, tsemppiä haen täältä! En tosin vielä ole aloittanut kunnolla kun mullakin on tissitakiainen(2kk vanha) ruokittavana. Motivaatiota haen että joskus vois kans aloittaa taas treenaamisen. Mulla on melkein samat lähtökohdat, olen vaan vähän lyhyempi sua ja raskaukiloja pudotettavana kahdesta raskaudesta.
T:Kotitonttu

No niin, sitten alat kun vauveli vähän kasvaa! Itse aloitin kun vauva oli 5kk, en ennen sitä millään jaksanut. Maito on hyvin riittänyt silti ja imetän todella paljon edelleen!

Tervetuloa lukemaan!

Tervetuloa kasin puolelle, kiva saada seuraa näihin lukuihin… Mennäänkö nyt täysiä seiskaa kohti? 🙂

Hienosti sullakin tippunut! Kurkin sun blogiin 🙂 Joo täysillä seiskaa kohti vaan!

tsemppiä sulle paljon 🙂 ollaan suht samoissa mitoissa ja kropan muotokin näyttänee olevan sama paitsi mie en oo mamma 🙂 magee mimmi tekeillä ja jo nyt 😉 olen myös blogissani täysillä kohti uutta kymmenlukua vaikka vielä on matkaa jäljellä… välietappi häämöttää jo 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *