Yleinen

Voihan hiilarikoukku

12.1.2012 Teksti: Anna
torstai 12.1 93kg

Tänään on ollut tahmea päivä… Blogin aloittamisen tuoma innostus on vähentänyt entisestään mun ylimääräistä iltaherkuttelua. Suklaita himotessa oon miettinyt että ei kannata ottaa, kun sitten ei oo blogiin mitään päivitettävää. Näin jo unta kuinka karkasin karkkimaahan ja suljin blogin ikuisiksi ajoiksi. 

Lisänärää aiheutti mun vastentahtoinen kuvaajani, joka ei voi käsittää miksi haluan itsestäni kuvia joka suunnasta ja laittaa ne vielä nettiin. Tulos oli perheriita ja kymmenkunta surkeeta kuvaa, kun toinen ei voi katsoa yhtään vaikka valaistus katkaisi mun kropan valoisaan ja pimeään puoleen, mulla silmät kiinni jne. Ku ne on kuulema hyviä!
Takaa
Sivulta
Tässä vaiheessa pääsin kahvin keittoon, vain huomatakseni että maito on loppunut ja mulla on pannu täynnä mustaa kahvia. Muristen otin sitä ja tupisin, että joudun juomaan elämäni ensimmäisen kerran kahvin mustana. Yks hörppy meni mutta oli niin pahaa että jo hetken harkitsin laittavani sinne jääkapissa olleen vauvan puuroon tarkoitetun tissimaidon. Miehen ilme sai mut hetkessä palaamaan realismin pariin. Lehmän tisseistä me aikuiset maitomme juodaan! Jouduin vaihtamaan kahvin tässä vaiheessa päänsärkylääkkeeseen.
Noh, näin kuitenkin vaivaa ja otin blogiin kuvia päivän annoksista ja illalla suojasin uusimmat kuvat kamerasta avaimen kuvalla, poistaakseni vanhat. No tietysti kamera poisti kaiken! Söin mm. lohta, perunaa ja vihersalaattia, käyttäkää mielikuvitustanne… Sauvakävelyn sijaan ulkoilutin tänään koiria tuolla vesisateessa. Yritin laittaa reippaan vaihteen päälle mutta toinen meidän koirista on sellainen jarruttelija joka nuuskii niin maan mahdottomasti! Kaikenkaikkiaan aika kamala päivä ja aivan järkyttävä päänsärky, just sellanen joka paranis puolella litralla Aino-jäätelöä…
Lisäsin tuonne blogin yläkulmaan painotaulukon! Siellä onkin paino mukavasti lähtenyt alaspäin ja oli tänään 93,0kg. Kuun alusta -2,5kg. Näin se hiilaripöhö lähtee, kun ei anna periksi!

Kommentit (6)

Hei musta kahvi kaunistaa! 😀 Ja siinä on vähemmän kaloreita, joten sitä voi juoda enemmän! 😉 Ei silti, jos ei tykkää niin ei tykkää..
Mulla on kans turvotus huomattavasti laskenut nyt kun on herkkulakko ja hiilarit minimissä 🙂
Luen näitä vähän nyt jälkijunassa kun en muutamaan päivään päässyt lukemaan blogeja, joten näitä on kasapäin luettavana! Mut jos tänään illalla pääsis taas ajan tasalle..

Mmm… lohta, perunaa, kermakastik… eiku niin joo. Vihersalaattia! 😀 Hyvin on paparazzi onnistunut ainakin näissä kuvissa!

Mukavasti oot saanut pois ja itse kun muistelee ensimmäisiä pudonneita kiloja niin niiden myötä käveli herkkuosastojen ohitse aina vaan rivakammin… 🙂 Välillä oon itseäni jollain pienellä hyvällä palkinnut ja se ero on VALTAVA kun on vähän aikaa ollut herkutta. Eli laihtumisen lisäksi se makuaistin terästyminen on upea palkinto. Entisen puolen kilon karkkimättäjälle on persikkasmoothie tätä nykyä mieletön herkku jota ei makeuden vuoksi voi ku vähäsen kerrallaan juoda. On se hullua. 😀

Hienosti lähtenyt paino laskuun :). Täällä kans kohta 2kg paukkuu, tosin ne olikin sellaisia ”ylimääräisiä” jouluturvotuksia…nyt läksitään taas etiäpäin hyvillä mielin ja kevyemmin askelin 🙂 -Teija-

Kannattaa hommata kotiin 80% (tai enemmän) kaakaota sisältävä suklaalevy, koska sitä ei tarvitse syödä kuin pari palaa ja suklaanhimo tulee tyydytettyä. Terveysvaikutuksiakin sillä on niin paljon, että parinkymmentä ylimääräistä kaloria ei tunnu missään.
Minä en ole syönyt puoleen vuoteen oikein ollenkaan muuta suklaata kuin tummaa, eikä enää tee edes mieli. Hassuinta on, että nykyään kun syön 50% tummaa suklaata se maistuu ihan liian makealta 😀

-P

Teija: joulusuolat kai täälläkin turvotti. Ja oon tehnyt kyllä ison ruokavaliomuutoksen kuun alusta, että hyvä vaan kun lähti! Jatketaan samaan malliin! =)

P: Kiitti vinkistä! Ehkä se alkaa maistumaan kun ruokavalio pelkistyy. Silloin kun vetelee herkkuja mielin määrin niin tumma suklaa ei maistu hyvältä. Muistan kyllä itsekkin ”paremmilta ajoilta” että pidin siitä 😀

Hei musta kahvi kaunistaa! 😀 Ja siinä on vähemmän kaloreita, joten sitä voi juoda enemmän! 😉 Ei silti, jos ei tykkää niin ei tykkää..
Mulla on kans turvotus huomattavasti laskenut nyt kun on herkkulakko ja hiilarit minimissä 🙂
Luen näitä vähän nyt jälkijunassa kun en muutamaan päivään päässyt lukemaan blogeja, joten näitä on kasapäin luettavana! Mut jos tänään illalla pääsis taas ajan tasalle..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *