fitness

Voihan mökki ja mokkula

20.6.2012 Teksti: Anna

Nyt kuulkaas kävi niin, että mun mamma toi tänne koneen ja mokkulan. Hitsin pimpulat kun nettinörtti pääsikin koneelle… Huomenna on vielä yksi meno niin joudutaan tulemaan päiväksi takas Helsinkiin. Sitten pääsee mun mies ja koirat myös mukaan juhannuksen viettoon. Täällä on ihan orpoa kun ei oo Antton mörönsyöttinä!

Näin siis ollaan tutuissa maisemissa, jotka ovat paljon vehreämmät kuin huhtikuussa jolloin viimeksi oltiin täällä! Päivällä lähdin lenkille ja kiersin koko järven. Maasto on aika mäkistä ja välillä piti oikoa metsän läpi, kun koko matkaa ei mene oikeata tietä. Onneksi löysin kuitenkin takaisin, enkä eksynyt metsikköön! Tunti kesti koko kävelylenkissä joten järvi ei ole kovin suuri.

Oon syönyt todella kiltisti! Lenkillä mietin jo, että kun onnistun nyt mökkidiettauksessa niin pääsen muuttamaan Dr.Philin moton: best predictor of future behavior is precise planning and good motivation! Hah! Oikein tupisin itsekseni, että kyllä mä muutun vielä. Pullapala kerrallaan 🙂 Sain teiltä taas niin ihania kommentteja Bikini fitness? -postaukseen!! 🙂 Todella kannustavia ja täynnä hyvää mieltä! Onko se oikeasti niin, että sitä on vain itse omien unelmien tiellä. Oma pää -joka sanoo, että ei susta oo siihen, maha roikkuu, nahkaa ois pariinkiin 50 kiloiseen tyttöön ja arvetkin vielä. Ne on mun suurimmat huolenaiheet. Hassua sinänsä, että en murehdi sitä ettei mulla ole vielä tarvittavaa lihasmassaa mutta ajattelen että se korjaantuu ajan kanssa. Enemmän huolettaa nämä vauriot joita kropassa on nyt… Yritän työntää ne ajatukset taka-alalle mutta siellä ne kummittelevat kokoajan.

Kuvien lisäksi oon syönyt kaksi Ehrmannia (aamu- ja iltapala), mehukeittoa ja purkin vauvojen hedelmäsosetta. Saunamakkaraksi ostin vääriä (Tulikeppiä ja Juustokeppiä) mutta söin Juustokepin jossa on enemmän rasvaa anyway. Tarkoitus oli löytää Tulikukko ja joko sitä ei ollut Prismassa tai sitten ois pitänyt ottaa silmä käteen ja katsoa. Aion huomenna löytää niitä juhannukseksi paketin! Vähärasvaisia ja vähähiilihydraattisia A-luokan kalkkunamakkaroita siis.
Lounaaksi meillä oli juuri järvestä nostettuja ahvenia fileinä, kiitos iskän. Salaatti, tillit ja sipulit oli tuosta kasvimaasta, jonka istutin huhtikuussa. Lähiruokaa parhaimmillaan!

Talviturkin heitin iltasaunassa. Nyt petiin ja unta palloon! Ostakaahan terveelliset eväät juhannukseksi, ilman niitä on vaikea pysyä ruodussa 😉

Kommentit (4)

Kiitos ja mukavia pyhiä myös sinne 🙂 Tänäänkin olin lenkillä, jei! Kyllä mökkimaisemissa kelpaa ulkoilla 🙂

Tuota tulikukkoa olen etsinyt useasta kaupasta löytämättä =(.Mukavaa mökkeilyä ja juhannusta!

No höh, en minäkään löytänyt vaikka kuinka katsoin! Onkohan se jossain eri paikassa kun nuo muut, kun on kalkkunamakkara..? Tai sit kaikki laihduttajat on ostaneet ne jo pois…Kiitos ja ihanaa juhannusta myös sulle! 🙂

Tuolla teidän mökillä on niin ihanan näköstä!! Ihanaa juhannusta muru <3 En muista kuinka monesti oon jo toivotellu, mutta toivotan vielä kerran. :DJa lenkit järven ympäri on just hyvää juhannusjumppaa!! 🙂 Hyvä sinä! <3

Kiitos ja mukavia pyhiä myös sinne 🙂 Tänäänkin olin lenkillä, jei! Kyllä mökkimaisemissa kelpaa ulkoilla 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *