gfg

Yhteenvetoa LITEstä ja vapputunnelmia

30.4.2012 Teksti: Anna

Näin se on maanantai taas vaikka ei tunnu yhtään siltä, kun on vappuaatto! Viime viikko tais mennä plus/miinus nolla syömisten ja liikkumisten suhteen, sillä paino on pysynyt samassa. Oon unohtanut tehdä LITE:stä yhteenvedon ja 10 viikon aikana tippui siis 5,7kg vaikka olin ylläpitäjien ryhmässä! Aika hienosti! Lite alkoi suurella innolla ja viimeiset viikot meni jo niin, että jätin vaa’an käyttöä keittiössä vähemmälle ja lipsumisia alkoi olla enemmänkin. Kaiken kaikkiaan pysyin ohjelmassa omasta mielestäni suhteellisen hyvin. Urheilusta sen verran, että salitreeni jäi olemattomaksi mutta aerobisia tein koko jakson ajan 3-5 kertaa viikossa jos niihin lasketaan myös kävelyt ja pidemmät lenkit koirien kanssa.

Kotia on vähän koristeltu vappua varten ja lapset on saaneet omat vappupallot. Kyllä niistä riittää iloa! 🙂 Elielin pallo on tietysti Buzz! Olohuoneeseen vaihdoin värikkäämpiä tyynyjä joissa on Marimekon kuosi. Vaaleanpunaisen ja oranssin yhdistelmässä on jotain todella karkkimaista.

Tuossa muutama kuva Elielin valtakunnasta. Hyllyn päällä taitaa olla 5 kauko-ohjattavaa autoa -miten niitä kertyykin noin monta? No kaksi viimeisintä tuli syntymäpäivälahjaksi tässä kuussa 🙂 Kelpaa kesällä ajella. Sienen näköinen lamppu on suloinen La Boheme valaisin, joka on Heikki Turusen designia. Katossa on Yki Nummen kuplat. Viereisessä huonessa on sama savunharmaana. Molemmat huoneet näkyvät eteiseen niin on kiva, että ovat samanmalliset.
Alla olevassa kuvassa Antton on nukkumassa lempipaikassaan, Elielin sängyn alla! 

Tänään sitten pyörähtämään Monnan vappujuhlissa jos aikataulu antaa yhtään myöten! Olisihan se kiva nähdä juhlia edes vilaukselta, etten istu yksin koko iltaa.

Hauskaa vappua kaikille!! Klara vappen, bara vatten -vai mitä?!

Kommentit (6)

Se on Disneyn tapettikirjasta 🙂 MM. Bauhausista löytyy.

Kalara vappen bara light cola sanonta sopii mulle hyvin tänä vappuna 😀 Ihanaa ja aurinkoista vappua teille! 🙂

Täällä sama! 😉 Ihanaa vappua! 😀

Pakko kommentoida, että meiltä löytyy keskimmäisen lapsen huoneesta samaa raitatapettia. Meillä punaisen tilalla vaan on tummanruskea raita. Tykkään kovasti! Leppoisaa vappua! Täällä herkuteltiin jo kotitekoisella pitsalla ja päälle daim-kakku kahvit nimpparin kunniaksi… Ei kuulosta kyllä yhtään keventäjän menulta 😉

Raitatapetit on kivoja! :)Kuulostaapa namilta! Mä lähden nyt Monnan herkkujen luokse joten voi olla, että tulee tuon tapaisia herkkuja minunkin mahaan… Hauskaa vappua! 🙂

Mistä tuo ihana, värikäs raitatapetti on? 🙂

Se on Disneyn tapettikirjasta 🙂 MM. Bauhausista löytyy.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *